Προς το περιεχόμενο

Δημοτικη αστυνομια

imr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :)

Δεν ανοιγω το thread για να βρισω την Δημοτικη αστυνομια (τους εχω βρισει αειρες φορες :P)

Απλα θελω να ρωτησω για εργασια στην δημοτικη αστυνομια.

Δελεαζομαι απο το γεγονος οτι θα ξυνω τα @@ μου 8 ωρες και θα παιρνω 1200 ευρω πρωτο μισθο.

Κατι μεσα μου ομως δεν θελει να γινω Δημομπατσος :P

Για πειτε γνωμες, ειναι τοσο καλα τα λεφτα?

Εχει εκπαιδευση? (κατι ακουσα για 6μηνες και δεν ψηνομαι να ξαναειμαι σαν φανταρος 6μηνες :P)

Γενικα οτι + και - νομιζετε :)

ΠΕ και ΔΕ εχουν διαφορα σε αρμοδιοτητες?

Δωστε Info γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει :D

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ :P

Το καλο βαβαια ειναι οτι θα ειμαι (αν ειμαι τελικα, και το σκεφτομαι και φυσικα δεν εχω περασει ακομα) σε μικρο δημο (δημοσιουπαλιλικι στο full) και λιγα ατομα να βριζουν τους δημομπατσους :P

Δημοσ.

Ξεφτίλα είναι.

Μην το κάνεις φίλε imr.

Συνέχισε να τους βρίζεις και βρες μια αξιοπρεπή δουλειά

όπου θα προσφέρεις κάτι.

Δημοσ.

Ε ενταξει δεν θα κοβω κλησεις και στα πιτσιρικια :P

φαινεται να ειναι καλη αποδοση εργασιας/απολαβων ρε γμτ και σκεφτομαι να παρατησω το μεταπτυχιακο αν γινω δεκτος

Για πειτε, δεν ξερει κανενας τι παιζει>?

Εχει 6μηνες εκπαιδευση ,ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Εμένα γνωστός μου,με πατέρα και αδερφό αστυνομικούς,που πήγαινε για αστυνομικός κι αυτός μου είχε πει πως σκεφτόταν να πάει εκεί.Το ξύσιμο είναι δεδομένο,απλά μου είχε πει ότι για να μπεις θέλει μέσο.

Δημοσ.

Να μην γίνεις, οι δήμοι η πολιτεία και γενικότερα οι ενεργοί πολίτες έχουν ανάγκη από άτομα που θέλουν να δουλέψουν και να προσφέρουν.

Από ξύσιμο πάμε καλά... δεν θέλουμε άλλο.

Δημοσ.

Ε ενταξει ρε παιδια δεν παω για να ξυνομαι.

Αλλα οπως και να το κανουμε ποση δουλεια θα εχεις?

Και το 8ωρο ειναι δεδομενο(ειναι η παιζουν υπηρεσιες?)

Δεν εχω μεσο,αλλα εχω πολες πιθανοτητες να μπω λογω εντοπιοτητας και μοριων.

Δημοσ.

Ρε μεγάλε, δηλαδή θες μια θέση που να ξύνεσαι και να σε πληρώνουμε εμείς!

Αίσχος και ντροπή!

Και τα λες και δημόσια!

Λυπάμαι για τους δασκάλους και τους παιδαγωγούς σου! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)

Δημοσ.
Ρε μεγάλε, δηλαδή θες μια θέση που να ξύνεσαι και να σε πληρώνουμε εμείς!

Αίσχος και ντροπή!

Και τα λες και δημόσια!

Λυπάμαι για τους δασκάλους και τους παιδαγωγούς σου! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)

να δεις που και στην προπερσινη Eurovision αυτος θα ψηφισε τα τερατα πουχανε βγει (Λορντι)

Δημοσ.

Βασικά αν είσαι δημοτικός και στην πέσει κάποιος είναι λίγο δύσκολα τα πράματα,γνωρίζεις πως ούτε όπλο έχεις ούτε γλόμπ.

Αν δε το γουστάρεις και θες απλά να κάθεσαι,μην πας.Είναι δουλειά που απαιτεί ευθύνη,άσχετα αν όλοι οι Δημοτικοί είναι όλη μέρα Θησείο και μοιράζουν καμιά κλήση έτσι για να λένε(για την περιοχή μου μιλάω).

Δημοσ.
άσχετα αν όλοι οι Δημοτικοί είναι όλη μέρα Θησείο και μοιράζουν καμιά κλήση έτσι για να λένε(για την περιοχή μου μιλάω).

μπα..κι εδω εχουμε πολλους,.αλλα για να λεμε του στραβου το δικιο,απο τοτε που εμφανιστηκαν αυτοι εχει εξαφανιστει ολοσχερως το παρανομο παρκινγκ και οι θεσεις των μονιμων κατοικων ειναι παντα ελευθερες.

Δημοσ.

Πιθανον να μη σε ενδιαφερει η γνωμη μου αλλα το να θες να γινεις αυτο που βριζεις μου ακουγεται καπως...

Επισης,επειδη φανταζομαι εισαι νεαρος, καλυτερο θα ηταν να ψαξεις για μια δουλεια που θα σου αρεσει και θα σε γεμιζει παρα για μια δουλεια που "θα ξυνεις τα @@ σου ολη μερα" οπως χαρακτηριστικα λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...