s-gate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο παλι....να μπορει να παιξει τετοια αναλυση αλλα να μην το κανει οταν συνδεεται με pc....τι μαγικα ειναι αυτα που κανουν οι εταιρειες???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που δεν καταλαβαίνω/ξέρω είναι γιατί/αν μια HD Ready CRT θα πρέπει να έχει χειρότερη απεικόνιση όταν παίρνει σήμα από pc σε σχέση με μια αντίστοιχη LCD. για τον ίδιο λόγο που έχουν τα TFT monitors καλύτερη ευκρίνεια από τα CRT monitors
antonl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 για τον ίδιο λόγο που έχουν τα TFT monitors καλύτερη ευκρίνεια από τα CRT monitors Δε νομίζω ότι είναι τόσο ορατό το πρόβλημα στα CRT monitors. Βασικά εγώ δεν παρατηρώ καμία διαφορά ως προς την ευκρίνεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 σε κείμενο η διαφορά είναι εμφανής πιστεύω...
antonl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 σε κείμενο η διαφορά είναι εμφανής πιστεύω... Όχι σε μένα, αν και δεν τις έχω συγκρίνει ποτέ πλάι-πλάι. Ακόμα και έτσι όμως, στην tv λέμε πως δε μπορείς να διακρίνεις τα γράμματα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Στα CRT monitors δε συμβαίνει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.