Προς το περιεχόμενο

Πως ενεργοποιω το HDCP??

s-gate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!!Εχω μαι sapphire HD4850 και οταν παω να τη συνδεσω στην tv μου που εχει εισοδο HDMI,μου δειχνει μια χαλια αναλυση και δεν βλεπω τιποτα,μονο στην πιο χαμηλη αναλυση μπορω να διακρινω τα γραμματα αλλα η ποιοτητα ειναι χαλια....:mad:.Ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι πρεπει να ενεργοποιησω το HDCP,αλλα δεν ξερω απο που...παιδια,αν καποιος ξερει απο ati ας μου πει τι να κανω γιατι ειμαι σε αδιεξοδο..

• Moderators
Δημοσ.

Το HDCP δεν εχει καμια σχεση με την ευκρινεια της εικονας

Διαβασε εδω για το HDCP

Οσο για το προβλημα σου, δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Με αλλη συνδεση δουλευει σωστα?

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει αλλη συνδεση...εχω το ανταπτορακι που δινουν με την καρτα που συνδεεται με dvi στην καρτα και βγαζει hdmi θυρα.μονο ετσι το δοκιμασα...μηπως φταιει οτι η Tv μου ειναι crt??

η Tv μου ειναι αυτη:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&cat=TV_CONVENTIONAL_CA&sct=WIDESCREEN_LARGE_29_32_SU&grp=TV_GR&session=20080808131225_85.75.128.73&ctn=32PW9551/12&mid=Link_ProductInformation&hlt=Link_ProductInformation

Δημοσ.
Μόνο σε 640χ480 θα σου δουλέψε μιας και η τηλεόρασή σου βγήκε από το μουσείο :P

lol...το ξερω οτι ειναι παλια αλλα λογικα για να εχει θυρα hdmi δεν θα μπορει να παιξει τετοιες αναλυσεις???

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά αν δεις το manual της στο link που έδωσε η TV αυτή υποστηρίζει 720p και 1080i !!!

• Moderators
Δημοσ.

Μπα οι 32'' CRT Wide ειναι στα 848x480 :-) Τουλαχιστον η δικια μου η Thomson. Γιατι του παιδιου δε φαινεται και πολυ νορμαλ οθονουλα!

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως κάποια ρύθμιση από τους Catalyst...

κάνε install τους 8.9 (latest) και λογικά όλο και κάποιος θα απαντήσει...

Δημοσ.
Μπα οι 32'' CRT Wide ειναι στα 848x480 :-) Τουλαχιστον η δικια μου η Thomson. Γιατι του παιδιου δε φαινεται και πολυ νορμαλ οθονουλα!

Μια χαρά Normal οθόνη είναι :P

Πάντως κι εγώ δεν έχω καταφέρει να την κάνει να δείξει χωρίς θολούρα. Ούτε με component, ούτε με s-video.

Κάποιος (:P) πρότεινε να δοκιμάσω μέσω HDMI αλλά απ ό,τι βλέπω πάλι τα ίδια θα ναι...

Α btw τις αναλύσεις τις παίζει (απ ό,τι θυμάμαι) μια χαρά. Η θολούρα όμως παραμένει. Μόνο ταινία (HD :>) μπορείς να δεις χωρίς πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

A δηλαδη το πανελ ειναι και παλι απλο φυσιολογικο αθλιας αναλυσης απλα εχει θυρα HDMI :S

Και το 1080i που λεει???

Δημοσ.
ε ναι η ευκρίνεια των CRT TVs είναι απλά άθλια για pc...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω/ξέρω είναι γιατί/αν μια HD Ready CRT θα πρέπει να έχει χειρότερη απεικόνιση όταν παίρνει σήμα από pc σε σχέση με μια αντίστοιχη LCD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...