Προς το περιεχόμενο

HOL Μεγάλο Πρόβλημα

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω double play απο τη hol και μ εχουν δωσει το netfaster iad. Απο την παρασκευη 12/9 μ εχουν κοψει το τηλεφωνο και δν εχει ερθει ακομα ενω το ιντερνετ δουλευει κανονικα. τους εχω παρει πολλα τηλεφωνα στο 13844 αλλα δν το σηκωνουν και τους εχω στειλει τρια e-mail αλλα αυτοι τπτ. το προβλημα ειναι γενικο η μονο σ εμενα? αμα ξερει καποιος κατι ας βοηθησει γτ υπαρχει μεγαλο προβλημα

Δημοσ.

Μάλλον είναι μόνο σε εσένα. Εγώ με HOL 2play έχω κανονικά κ τηλ κ ιντερνετ.

Επέμεινε στα τηλέφωνα, πάρε άκυρες ώρες (αργά το βράδυ, πολύ νωρίς το πρωί) και καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Δοκίμασες update sto router? Eμένα έτσι λύθηκαν πολλά θέματα. Επικοινώνησα με τεχνική υποστήριξη και μου έστειλαν με email τα updates ΚΑΙ τις ρυθμίσεις της HOL, μαζί με αναλυτικές οδηγίες. Note: εγώ έχω Fritz.

Τι εννοείς δεν το σηκωνουν? αφού η HOL έχει υπηρεσία επανάκλησης που σου λέει σε πόση ώρα θα σε πάρουν. Το έκανα πολλές φορές. Μπορεί να σου πεί πχ 5 λεπτά ή 2 ώρες (είναι λίγο σπάσιμο, ΟΚ), αλλά ως τώρα σε εμένα ποτέ δεν έτυχε στο τέλος να μη με πάρουν στην καθορισμένη ώρα.

Δημοσ.

Και εμένα μιά χαρά δουλεύει. Αλλά πάρε καλύτερα στο 80040013844 το οποίο είναι δωρεάν και να μην σε ωοίαζει η ώρα που περιμένεις. Προσωπικά δεν υπήρχε φορά που χρειάστηκα κάτι και να περίμενα πάνω απο ένα δεκάλεπτο.

Δημοσ.

καλησπέρα!

Σκεφτομαι να μεταφέρω απο τον ΟΤΕ στην HOL το τηλέφωνο του σπιτιού λόγω της προσφορά της στα 19,90. Τη δεδομένη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο η τηλεφωνία και όχι το internet. Θα μπορούσατε να μου πείτε εντυπώσεις απο την αξιοπιστία των υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση κλπ.?

ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Από 23/9 μου έχουν συνδέσει το internet ακόμα περιμένω να συνδέσουν το τηλέφωνο.

Η λειτουργία της επανάκλησης δεν λειτουργεί πια, περιμένω στην αναμονή, μου λένε πως το κοιτανε το πρόβλημα, πως είναι κοινό στην περιοχή (DSLAM Σκαγιοπουλείου Πάτρας) κτλ.

Το internet το συνδέσαν μέσα σε 10 ημέρες και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το τηλέφωνο τζίφος..

-----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 07 : 58 : 14-----

Δημοσ.

Cac με το fritzBox σε εμένα τα πάντα είναι οκ. Η τηλεφωνία και το internet στέκουν σε εξερετικά επίπεδα. Αποσυνδέσεις καμία μέχρι τώρα (εκτώς απο restart) που εγώ έκανα. Η σύνδεσή μου έγειναι πρόσφατα (σχεδον ένα μήνα τώρα) και δεν έχω αντιμετοπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα ΑΚΟΜΗ.....

madas συνέχισε να καλείς στο 80040013844 είναι η τεχνική υποστήριξή ,πιστεύω ότι θα εξυπηρετηθείς (υπάρχει προθυμία σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες). Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270363

offtopic

μηπως τους ειπες οτι εσενα σου αρεσουν οι γυναικες???

τι ακριβώς εννοείς; κάπου το έχεις ξαναγράψει. Ποιά είναι η δική σου εμπειρία με τη ΗΟL;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

[offtipic] μάλλον σκάβουν βάζοντας αυτά τα καλώδια με τις οπτικές ίνες ή κάτι τέτοιο που λέει και η διαφήμιση.αν δεις κανέναν περίεργο ρώτα τον ποιανού είναι :P [/offtopic]

σοβαρά τώρα πριξτους με τα τηλέφωνα μέχρι να σου δώσουν απάντηση και λύση...

κι εγώ ένα απόγευμα που είχα πρόβλημα έπαιρνα κάθε 5λεπτα για κάνα 2ωρο,στο τέλος έπιασα γραμμή και βρήκα άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...