STAYRAETOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλές φορές ενώ είμαι κανονικά στο internet πατώντας κάποιο link δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα. Εμφανίζει κατευθείαν την οθόνη που δείχνει όταν δεν έχω internet. Αυτό το φαινόμενο το παρατηρώ και στο internet explorer και στον firefox. Δεν κάνει διακοπές το internet γιατί παρατηρώ ότι κατεβαίνουν εκείνη τη στιγμή τα αρχεία, και πολλές φορές όταν πατάω πολλά link μαζί, σε κάποιο από αυτά, εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Κάνοντας ανανέωση η σελίδα φορτίζεται κανονικά. Είναι ιός; Τι να κάνω;
andreas44m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλές φορές ενώ είμαι κανονικά στο internet πατώντας κάποιο link δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα. Εμφανίζει κατευθείαν την οθόνη που δείχνει όταν δεν έχω internet. Αυτό το φαινόμενο το παρατηρώ και στο internet explorer και στον firefox. Δεν κάνει διακοπές το internet γιατί παρατηρώ ότι κατεβαίνουν εκείνη τη στιγμή τα αρχεία, και πολλές φορές όταν πατάω πολλά link μαζί, σε κάποιο από αυτά, εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Κάνοντας ανανέωση η σελίδα φορτίζεται κανονικά. Είναι ιός; Τι να κάνω; δεν νομιζω να ναι ιοσ!!!!την προσωπικη μου γνωμη λεω παντα.αυτο μου συμβαινει και μενα συχνα οταν κατεβαζω πολλα αρχεια μαζι(βλεπε download manager).μου εμφανιζεται κενη αδεια σελιδα και με ενα ριφρεσ φορτωνει κανονικα.επισης και οταν εχω ανοιχτεσ πολλεσ σελιδες ή οταν εχω καποιο torrent προγραμμα και κατεβαζω κιολασ.μαλλον ειναι απο γεμισμα,υπερφορτωση του ωφελιμου οριου upload-download.δεν εχει αλλο περιθωριο για να κατεβασει δεδομενα για να φορτωσει την σελιδα.γι αυτο.και να σκεφτεις οτι εχω adsl 8192/ 384 Kbps.
STAYRAETOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά σε μένα δεν συμβαίνει αυτό που λες. Αυτό που λες μου συμβαίνει σπάνια για τους λόγους που σκέφτεσαι κι εσύ. Αλλά σε εμένα χωρίς να κατεβάζω πολλά αρχεία, ούτε πολλές ιστοσελίδες μου παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Παράδειγμα, άνοιξα τον υπολογιστή φόρτωσε κανονικά, άνοιξα τον firefox και μπήκα σε μια διεύθυνση. Η σελίδα δεν εμφανίστηκε (κατευθείαν). Μετά έκανα ανανέωση και φόρτισε κανονικά. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν αργεί καθόλου ο browser όπως έκανε κάποιες φορές παλαιότερα... και η μόνη λύση ήταν.... FORMAT....
andreas44m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 δεν αντιλεγω σε αυτα που λες.αλλα οταν το pc σερνεται... και θελει φορματ,σαν μοναδικη λυση,σερνεται παντου,στην εκκινηση,στο ανοιγμα προγραμματων,στο ανοιγμα-εξερευνηση φακελου με πολλα αρχεια,κ.τ.λ.οχι μονο σε κατι συγκεκριμενο!!οπως εσυ περιγραφεισ στο ανοιγμα ιστοσελιδων με ταυτοχρονο κατεβασμα αρχειων. αλλα αφου με το φορματ που εκανεσ ειναι ολα καλα,τελοσ καλο,ολα καλα λοιπον.
STAYRAETOS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 δεν αντιλεγω σε αυτα που λες.αλλα οταν το pc σερνεται... και θελει φορματ,σαν μοναδικη λυση,σερνεται παντου,στην εκκινηση,στο ανοιγμα προγραμματων,στο ανοιγμα-εξερευνηση φακελου με πολλα αρχεια,κ.τ.λ.οχι μονο σε κατι συγκεκριμενο!!οπως εσυ περιγραφεισ στο ανοιγμα ιστοσελιδων με ταυτοχρονο κατεβασμα αρχειων. αλλα αφου με το φορματ που εκανεσ ειναι ολα καλα,τελοσ καλο,ολα καλα λοιπον. Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Όταν σου μιλούσα για το φορματ εννούσα για παλαιότερα, όχι για τώρα. Τώρα συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα και ο υπολογιστής μου είναι φρεσκοφορμαρισμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.