Προς το περιεχόμενο

Site σαν της bizart

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένα παρόμοιο site με joomla πχ. Γίνεται με joomla η να κοιτάξω για άλλο cms?

Δεν είναι για εμπορική χρήση αλλά για μια βοήθεια σε πτυχιακή…

Δημοσ.

Ανάλογα τις γνώσεις σου. Αν ξέρεις php/mysql είναι εύκολο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λίγη δουλειά (άποψή μου είναι ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την εταιρία που το ανέλαβε).

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή ο όγκος δουλειάς είμαι μεγάλος υπάρχει η δυνατότητα χρήσης cms. Για αυτό σκέφτηκα για joomla να γλυτώσουμε και κάτι… όντος έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά!

Δημοσ.

@xalia

μηπως επειδή ειναι πτυχιακή να τα κάνεις ολα κάπως low level?

για να μάθεις και καλυτερα...εκτός εαν θες να ξεμπερδέυεις με αυτό..

@alexandr0s, @xalia

η σελίδα ειναι αρκετά καλή απλώς μιας και την αναφερατε να πω οτι απο αποψη χρηστικότητας θα μπορούσε να ειναι καλυτερη(Π.Χ. το κουμπί "Παραγγελία" να ειναι "Προσθήκη στο καλάθι" μιας και χρησιμοποιείται σαν βασικό μέσο αγοράς το καλάθι και στο div πάνω που φιλοξενειται το καλάθι να ειναι εμφανές οτι αμα το πατήσεις θα σημαινει και ολοκληρωση των αγορών.Τώρα εχει περισσοτερο πληροφοριακό χαρακτήρα και εσυ ψαχνεσαι που ειναι το κουμπί checkout... ).προσωπική αποψη για το σιτε...εκτός αν το αναφέρατε καθαρά για το e-shop χαρακτήρα του...

Δημοσ.

natural εγώ με την πτυχιακή μου τελείωσα! Την είχα κάνει όντως σε low level καμιά σχέση βέβαια με web site αλλά ήταν ένα web application σε php.

Θέλω να βοηθήσω μία φίλη που είναι σε ποιο lite level και έχει πάρει την άδεια για να χρησιμοποιήσει cms

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο... javascript degradation 0...τουλαχιστον εαν εμφανιζε ενα μηνυμα οτι το σιτε δε δουλευει με απενεργοποιημένη τη javascript...ειναι καπως λεπτομερεια ομως γιατι ο μέσος χρήστης(αγοραστής) ειναι σχεδόν απιθανο να εχει εγκατεστημένο το noscript(η να εχει απενεργοποιησει ο ιδιος την javascript)...τεσπα...

Δημοσ.

Μεγάλη λεπτομέρεια είναι. Εγώ θα προτιμούσα από τεχνικής πλευράς να επενδύσω σε ιδιαιτερότητες browser, SEO και διάφορα features παρά να κάθομαι να φτιάχνω κάθε σελίδα για χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιημένη js.

Δημοσ.

Καλά ελπίζω να μην αρχίσουμε συζήτηση στο γιατί η unobtrusive javascript δεν είναι λεπτομέρεια, υπάρχουν ένα σωρό blogs με τα πλεονεκτήματά της για όποιον θέλει να ενημερωθεί.

Για το SEO, εάν το site βασίζει το navigation σε javascript, πώς θα το διαβάσουν τα bots; Πρώτη δουλειά κάποιου που θα έκανε SE optimization στο bizart.gr θα ήταν να διορθώσει το navigation ώστε να παίζει χωρίς javascript για να το βλέπει το google και τα υπόλοιπα bots...

Εκτός του ότι είναι σπαστικό και για τους χρήστες, θέλω π.χ. να ανοίξω σε άλλη καρτέλα (ctrl+click) το "Έλληνες" με ενεργοποιημένη τη javascript και βλέπω μόνο "javascript:toggle_cat1('4',%202,%203);"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...