SCORPIO777 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σε osx leopard να χρησιμοποιω safari η να κατεβασω firefox.απο την χρηση του safari εχετε αντιμετωπισει προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε τα και τα δυο και θα καταλαβεις ποιο σε βολευει περισσοτερο..ειναι παντα υποκειμενικο το θέμα..o Safari σε μένα εχει crash-αρει κανα δυο φορές κυρίως επειδή εμπλέκονταν πολλά tabs με flash videos ταυτόχρονα(απο την αλλη και ο firefox σε αυτό το θέμα δε παει πίσω)...κατα τα αλλα μια χαρά...δεν εμποδίζει 100% ομως τα adds(ακόμα και με addons) ενώ ο firefox με noscript+addblock plus "σαρώνει" τα πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Σαφάρι είναι αισθητά γρηγορότερος και ελαφρύτερος. Παρόλαυτά μου λείπουν τα άπειρα plugins του ff... ΥΓ> Για browsing χρησιμοποιώ σαφάρι και για developing firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros E Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Σαφάρι είναι αισθητά γρηγορότερος και ελαφρύτερος. Παρόλαυτά μου λείπουν τα άπειρα plugins του ff... ΥΓ> Για browsing χρησιμοποιώ σαφάρι και για developing firefox. θα συμφωνήσω απόλυτα. το firebug plug in δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω κάποια προβλήματα σε safari με flash, σε streaming videos. πχ εδώ, ενώ σε firefox παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.