Προς το περιεχόμενο

The Lords Of The Rings lan problem

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Αγόρασα το παιχνίδι The Lords Of The Rings : The Battle For Middle-Earth 2

Όλα καλά με το Game σκίζει απο γραφικά και story αλλά έγινε το εξής! Το έβαλα και στο pc του αδερφού μου για να παίξουμε κανένα lan αλλά ενώ βλέπει κανονικά το map που φτιάχνω, όταν πάει να κάνει join του βγάζει ότι ο κωδικός του παιχνιδιού χρησιμοποιήτε ήδη... Στο lan game αυτό όχι στο internet play...

Και ερωτώ! ΔΕΝ ζητώ crack!!! Το game το έχω γνήσιο αγορασμένο χτες το πρωί!!

Αυτό που ρωτώ είναι εάν γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο ώστε να μπορέσω να παίξω Lan και μόνο! Διάβασα ότι γίνετε αλλά δεν γνωρίζω τον τρόπο. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου κάνει ένα pm. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Χαίρομαι που σου αρέσει το παιχνίδι καθώς είναι πράγματι πολύ καλό!

Δοκίμασε και το expansion του The Rise of the Witch-King.

Λοιπόν για να παίξει το παιχνίδι όντως θέλει διαφορετικά cd-keys ακόμα και σε Lan! απλώς οι λύσεις είναι 2.

-Ή το αγόράζεις ακόμα μία φορά αυθεντικό για τον αδερφό σου

-Ή βάζεις ένα "ψεύτικο" cd-key από κάποιο γενήτρια κλειδιών του παιχνιδιού. Απλώς θα πρέπει πρώτα να το αναβαθμήσεις στο τελευταίο του patch, καθώς με ψεύτικο κλειδί δεν γίνεται, και μετά βάζεις το νέο κλειδί. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θα μπορεί το ξευτικο κλειδάκι να παίξει online. Κάνε μου pm για more πληροφορίες :)

Δημοσ.

χεχεχε η αλήθεια είναι πως έχω αγοράσει απο την ίδια ημέρα και το The Rise of the Witch-King!!! Είμαι λάτρης όλης της "σειράς" διηγημάτων των ιστοριών της Μέσης Γης και ύστερα απο μία τόσο καλή απόδοση στον κινηματογράφο δεν μπορούσα να χάσω το παιχνίδι!!! Σου έκανα ένα pm αν μπορείς δες το :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...