EstellePr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, αυτό το μήνυμα είναι αρκετά πολύπλοκο. Κατ' αρχάς, έκανα ένα καθαρότατο και πανέμορφο install στο sony vaio μου, και τους φόρεσα τα mac os x leopard. Είναι απλά, πανέμορφα.. (Θα τα κρατήσω, μέχρι να πάρω τον iMac που ονειρεύομαι, μιας και το λαπτοπάκι το έχω μόνο ένα χρόνο, και το πλήρωσα και μια 1300 ευρώ, και το λυπάμαι..) Δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα στην εγκατάστασή τους. Μέχρι μου ''κατέβασα'' το mobileme, μιας και για να εγγραφώ για το trial του, θα έπρεπε να τους πληρώσω κι απο πάνω.. Το πρόβλημά μου, είναι το εξής.. Το πέρασα, με γεια μας, με χαρά μας, και τώρα τί? Όταν προσπαθώ να το ανοίξω, μου ζητά το id και το password. Πρέπει να εγγραφώ κάπου ή είναι για πέταμα? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 1ον... το mobileme παρέχει Δωρεάν δοκιμή, με την παροχή πιστωτικής για ένα απλούστατο λόγο (τουλάχιστον αυτός σου είναι αρκετός)... Για την αποφυγή πολλών λογαριασμών απο ένα άτομο (κάθε που τελειώνει ένα email κάνουμε άλλο), και για να μην γίνονται εγγραφές απο Spam/Phishing Bots (έστω και χειροκίνητα). Δε πληρώνεις κάτι για τη δοκιμαστική περίοδο αλλα χρειάζεται -άμα θες λογαριασμό- να βάλεις τη πιστωτική σου... σε κάλυψα;; Για περαιτέρω http://www.apple.com/support/mobileme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 αλλα χρειάζεται -άμα θες λογαριασμό- να βάλεις τη πιστωτική σου... Μακάρι να με κάλυπτες.. Στην περίπτωση όμως που ο χρήστης ΔΕΝ είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τότε ας παει ο χρήστης να βγαλει μια χρεωστική Visa η οποια εχει μηδενικό κόστος... αυτο σε καλυπτει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά, και οι δύο με καλύψατε, αλλα η ιδέα της μηδενικής πιστωτικής είναι οκ. Θα το κάνω και θα σας ενημερώσω. Ελπίζω τουλάχιστον η υπηρεσία να είναι εντάξει, γιατί έχω ακούσει πως δεν έχουν κάνει και την καλύτερη δουλειά με το mobileme.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το mobileme σε πληροφορώ εγώ κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά καθώς και το storage system του (iDisk)... Τα προβλήματα ήτανε στην αρχή όταν έγινε η μεταφορά απο .Mac - > MobileMe, εκεί έγινε Ο χαμός...αλλα πέρασε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts9thanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια μηπως ξερει κανει πως μπορω να διαγραψω το mobileme??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα