21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός απο βετα έκδοση δυστυχώς δεν διαθέτει εληλνικά οπότε πάλι μισή παραμένει η προσπάθεια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ελληνικό software στο pc=gay...τέλος...είναι και άτριχo
michael92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ελπίζω να μην μου τρώει το επεξεργαστή Αφού δεν βγήκε ακόμα συμβατό plus δεν αξίζει να το κατεβάσω...
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 For Movie Maker only: Movie Maker does not support Windows XP, and requires ATI Radeon 9500 (or higher) or nVidia GeForce FX 5900 (or higher). Ένα πρόγραμμα από τη «σουίτα» ήθελα να δω και είναι το μόνο που δεν παίζει σε XP. Ουουουουρτ!
papahlamidas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά εσάς τα emoticon σας τα δείχνει όταν τα πληκτρολογείτε? Για παράδειγμα γράφω lol και ενώ θα έπρεπε να μου έβγαζε καπάκια το emoticon μου βγάζει σκέτο κείμενο αλλά και όταν πατήσω να πάει και πάλι δεν εμφανίζετε! Παρόλα αυτά στο παραλήπτη εμφανίζετε! Εάν το επιλέξω από την λίστα εμφανίζετε! Έλυσε κανείς αυτό τον γρίφο? (Έχω τσεκάρει της ρυθμίσεις στα option για να εμφανίζονται τα emoticon)
antonl Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά εσάς τα emoticon σας τα δείχνει όταν τα πληκτρολογείτε? Για παράδειγμα γράφω lol και ενώ θα έπρεπε να μου έβγαζε καπάκια το emoticon μου βγάζει σκέτο κείμενο αλλά και όταν πατήσω να πάει και πάλι δεν εμφανίζετε! Παρόλα αυτά στο παραλήπτη εμφανίζετε! Εάν το επιλέξω από την λίστα εμφανίζετε! Έλυσε κανείς αυτό τον γρίφο? (Έχω τσεκάρει της ρυθμίσεις στα option για να εμφανίζονται τα emoticon) Τα ίδια κι εδώ... Καλά έκανα τόσα χρόνια και δεν τα χρησιμοποιούσα
papahlamidas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ γενικά ... μόνο το lol και το bb μπαίνουν με σκέτο κείμενο!
liakos18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά εσάς τα emoticon σας τα δείχνει όταν τα πληκτρολογείτε? Για παράδειγμα γράφω lol και ενώ θα έπρεπε να μου έβγαζε καπάκια το emoticon μου βγάζει σκέτο κείμενο αλλά και όταν πατήσω να πάει και πάλι δεν εμφανίζετε! Παρόλα αυτά στο παραλήπτη εμφανίζετε! Εάν το επιλέξω από την λίστα εμφανίζετε! Έλυσε κανείς αυτό τον γρίφο? (Έχω τσεκάρει της ρυθμίσεις στα option για να εμφανίζονται τα emoticon) Και σε μένα τα ίδια. Όταν πληκτρολογώ και στέλνω τα custom δεν εμφανίζονται αλλά ο συνομιλητής τα βλέπει. Του συνομιλητή τα βλέπω κανονικά! Όταν τα επιλέγω από τη λίστα εμφανίζονται μόνο εκεί που γράφω. Αν το στείλω πάλι κείμενο εμφανίζει στο παράθυρο διαλόγου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά έκανα τόσα χρόνια και δεν τα χρησιμοποιούσα καλά έκανες σαν σοβαρός άνθρωπος...
S.M.Greek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 πότε θα βγεί η μη beta έκδοση?δηλαδή η κανονική?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 όταν είναι να βγει, δεν νομίζω ότι έχουν ανακοινώσει ημερομηνία...
y=αx+β Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 κάτσε ρε. ακόμα δε βγήκε η beta θες να τελική. κατά το πάσχα το κόβω.
coreygaylas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μιλαμε φανταστικο το messenger 9. πανεμορφο και πολυ πιο ευχρηστο. ο χρονος αποκρισης εχει βελτιωθει σημαντικα επισης...το msn γενικα ηταν αρκετα βαρυ προγραμμα για το Pc μου...τραβουσε περιεργα κολληματα
FarCry Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 A-Patch for Windows Live Messenger 9.0 Wave 3 http://apatch.org/downloads.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα