Προς το περιεχόμενο

Windows Live Wave 3 Beta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft διαθέτει από σήμερα σε δοκιμαστική έκδοση beta το νέο "κύμα" διαδικτυακών εφαρμογών Live που είναι η απάντηση της εταιρείας στις αντίστοιχες εφαρμογές από τη Google.

Στο πακέτο κυριαρχεί η beta έκδοση του Live Messenger 9, το γνωστό πρόγραμμα άμεσης επικοινωνίας με γραπτά μηνύματα καθώς και μια νέα έκδοση του Movie Maker για επεξεργασία video. Ακόμα περιλαμβάνονται νέες εκδόσεις για το Writer, Photo Gallery, Family Safety, Outlook Connector καθώς για το Mail με δυνατότητα συγχρονισμού με το ημερολόγιο.

Picture.png Εικόνα: Live Messenger 9

File.png Download: Windows Live Wave 3 Beta Αγγλική έκδοση

File.png Download: Windows Live Messenger 9 Beta Installer Stand Alone

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τρελή διαφορά είναι ότι μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα σε πάνω από 1 pc με το ίδιο "account"...

Δημοσ.

Επίσης όταν πατάς το κουμπί για το inbox επιτέλους ανοίγει με τον default browser. Τουλάχιστον σ εμένα ανοίγει με τον mozilla. Επιτέλους πάλι...

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσης έχει feature για να έχεις από default κάποιο άλλο status εκτός από το online με το που συνδέεσαι...

Δημοσ.
Επίσης όταν πατάς το κουμπί για το inbox επιτέλους ανοίγει με τον default browser. Τουλάχιστον σ εμένα ανοίγει με τον mozilla. Επιτέλους πάλι...

αυτο το εκανες και πριν με το stuffplug ;)

Δημοσ.
αυτο το εκανες και πριν με το stuffplug ;)

Ναι ε? Ήταν μια περίοδος που το έψαχνα μανιωδώς στο google και δεν βρήκα ποτέ τρόπο. Νομίζω είχα βάλει κι εδώ ένα τόπικ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...