Hal9000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Η Microsoft διαθέτει από σήμερα σε δοκιμαστική έκδοση beta το νέο "κύμα" διαδικτυακών εφαρμογών Live που είναι η απάντηση της εταιρείας στις αντίστοιχες εφαρμογές από τη Google. Στο πακέτο κυριαρχεί η beta έκδοση του Live Messenger 9, το γνωστό πρόγραμμα άμεσης επικοινωνίας με γραπτά μηνύματα καθώς και μια νέα έκδοση του Movie Maker για επεξεργασία video. Ακόμα περιλαμβάνονται νέες εκδόσεις για το Writer, Photo Gallery, Family Safety, Outlook Connector καθώς για το Mail με δυνατότητα συγχρονισμού με το ημερολόγιο. Εικόνα: Live Messenger 9 Download: Windows Live Wave 3 Beta Αγγλική έκδοση Download: Windows Live Messenger 9 Beta Installer Stand Alone
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 to be(ta) or not to be(ta), that is the question...
liakos18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχουν βγει πολλές εκδόσεις ανάμεσα σε αυτήν που έχω και σε αυτήν που λέει το άρθρο;
Exoskeletor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αρκετές. είναι τρομερή αυτή η έκδοση. την έχω βάλει και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 οΟ Επιτέλους! Από τη φωτό φαίνεται πως βάλανε τα comments να είναι links όταν αναφέρονται σε σελίδες!Αμήν, τέρμα τα copy paste..
liakos18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Η μόνη διαφορά που βλέπω με τις προηγούμενες 9 ΒΕΤΑ πάντως είναι το αισθητικό κομμάτι. Μου αρέσει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τρελή διαφορά είναι ότι μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα σε πάνω από 1 pc με το ίδιο "account"...
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης όταν πατάς το κουμπί για το inbox επιτέλους ανοίγει με τον default browser. Τουλάχιστον σ εμένα ανοίγει με τον mozilla. Επιτέλους πάλι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 επίσης έχει feature για να έχεις από default κάποιο άλλο status εκτός από το online με το που συνδέεσαι...
mariosCS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 επίσης έχει feature για να έχεις από default κάποιο άλλο status εκτός από το online με το που συνδέεσαι... Αυτό το είχε από πριν
FarCry Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης όταν πατάς το κουμπί για το inbox επιτέλους ανοίγει με τον default browser. Τουλάχιστον σ εμένα ανοίγει με τον mozilla. Επιτέλους πάλι... αυτο το εκανες και πριν με το stuffplug
dimitris2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το κατεβασα αλλα οταν μιλαω με αλλους δεν εμφανιζει την εικονα τους ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το είχε από πριν για κάποιο λόγο δεν μου δούλευε σωστά
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο το εκανες και πριν με το stuffplug Ναι ε? Ήταν μια περίοδος που το έψαχνα μανιωδώς στο google και δεν βρήκα ποτέ τρόπο. Νομίζω είχα βάλει κι εδώ ένα τόπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα