errorone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σας. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για ενα πρωτοφανες προβλημα που μου προεκυψε. Το pc μου μπαινει internet αλλα μονο σε συγκεκριμενες σελιδες...πχ μπορει να μπει στο insomnia στο google κτλ αλλα να μην μπαινει σε αλλες πχ yahoo thepiratebay κτλ συγνωμη αν το θεμα μου δεν ειναι hardware,δεν ηξερα που ακριβως ανηκε.. ΥΓ καποιες φορες μπαινει σε ολες τις σελιδες αλλα αυτο σταματαει μετα απο κανενα 5λεπτο.Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν μπεις απο αλλο pc (με την ιδια συνδεση) ή διαγραψεις τα cookies στο pc σου μετα μπαινει σε σελιδες οπως το google ή το insomnia? O DNS server του ISP σου υπαρχει ή ειναι αποσυνδεδεμενος? Αλλα πραγματι κουλο προβλημα... Δοκιμασε να κανεις απανωτα refresh της σελιδας (που δε φορτωνει), και 20 αν χρειαστει και πες μας αν φορτωνει.
toulipitsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα! το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ... με μερικές σελίδες έχω πρόβλημα και με άλλες τίποτς.. Οπως και δεν μπορώ να μπώ msn αλλά με βάζει μια χαρά στο skype. δεν ξέρω τι φταίει.... περίεργο
vasbill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 spyware adware virus ???? για καντε κανενα τσεκ...
vaggelisk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Και σε μενα τα ιδια.Ο Οτε ειναι το προβλημα, στη δικια μου περιπτωσγ τουλαχιστον. Το προβλημα ειναι στα πακετα τα φοιτητικα μονο οπως με ενημερωσαν απο την οτενετ. εν τω μεταξυ οι ταχυτητες στα τορρεντς κανονικα, αλλα δεν παλευεται αλλο με τον Οτε καθε μηνα γινεται και μια φορα αυτο. Τωρα εφτιαξε προς το παρον.
errorone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τα εχω δοκιμασει ολα αλλα δεν ειδα αποτελεσμα..Οι σελιδες φορτωνουν μεχρι τα μισα και μετα τιποτα,κολανε εκει.Εχω antivirous το nod32 που μετα απο scan μου δειχνει οτι ολα ειναι οκ,και για firewere εχω των windows. DNS server του ISP σου υπαρχει ή ειναι αποσυνδεδεμενος? Δεν ξερω,πως μπορω να το ελενξω αυτο? Μηπως ειναι θεμα forthnet? Για να καταλαβαιτε google μπαινει κανονικα αλλ search ουτε για πλακα.
vasilis1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα σε κάποιο σημείο του διεθνους internet. Απο το πρωί σε περιοχες της Δυτικής Ελλάδας υπάρχει προβληματική συνδεση εως και καθόλου συνδεση (εγω το πρωι στο σπίτι ειχα σχετικα μεγάλο πρόβλημα -HOL- και στην δουλεια -ΟΤΕ- σχεδόν καθόλου συνδεση)
Sermac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ μια από τα ίδια. Από χθες στις 16.00 μέχρι και σήμερα το πρωί δε μπορούσα να μπω σε ξένα sites ενώ τα ελληνικά φόρτωναν με χαμηλή ταχύτητα. Έχω φοιτητικό πακέτο της otenet.
vaggelisk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 http://troktiko.blogspot.com/2008/09/internet.html
errorone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δει ξερω αν το συγκεκριμενο μπλοκ θα με βοηθουσε σε κατι....οπως και να εχει δεν το φορτωνει.
toulipitsa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ ότι κατι παίζετε με τον ΟΤΕ.., σε μένα μια χαρα είναι σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.