KOSTAS@ant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Στα καλα καθουμενα,το nero δε μου επιτρεπει να γραψω dvd.Αναγνωριζει,μεν, τη συσκευη,αλλα την επιλογη "Εγγραφη" την εχει "κλειδωμενη" κι ετσι δε μπορω να πατησω πανω. Εχω σαλταρει,ανοιγοκλεισα 50 φορες το recorder,ελεγξα οτι εχω dvd αδειο μεσα-αθικτο και αγρατζουνιστο,διπλοτσεκαρα οτι ειναι συνδεδεμενο με το κομπιουτερ μου κανοντας και 2-3 αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις,μπορει να μου πει καποιος τι αλλο να κανω/τι φταιει?
gherudos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως χάλασε το dvd recorder;Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα;
giorgosa5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως σου λεει οτι αυτη η εκδοση ειναι για αλλο ρεκορντερ? τρεξε αλλο κλειδι. απο αλλο μαγαζι.
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως κάποιο προβλημα στο aspi layer. Ξανακάνε setup το nero να δεις αν διορθωθεί. Στα CD στο κάνει; Κάποιο άλλο πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιεί το nero έχεις; Το ConvertXtoDVD και το DVDFab έχουν δικιά τους μηχανή εγγραφής. Για δοκίμασε κι αυτά.
KOSTAS@ant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω ολους σε πρωτη φαση θα κοιταξω να κανω ενα setup στο nero και μετα βλεπουμε/ το recorder δε νομιζω να φταιει τιποτα
KOSTAS@ant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω να κανω setup στο nero To 6 ειναι-"σπασμενο".Ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω?
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ξεκινήσεις την εγκατάσταση από το αρχείο που έχεις θα σου προτείνει να αφαιρέσει πρώτα την προηγούμενη έκδοση αν θυμάμαι καλά και μετά θα ίσως ζητήσει επανεκκίνηση. Μετά θα προχωρήσει στην εγκατάσταση από την αρχή. Αν δεν το έχεις βρες το ή αν έχεις αγορασμένο dvd εγγραφής θα πρέπει να έχεις ένα cd με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής, μάλλον το nero. Για ψάξε στα cdάκια του υπολογιστή σου.
KOSTAS@ant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Mπορεις σε παρακαλω να μου πεις ενα αλλο προγραμμα,να το κατεβασω επιτοπου? Οσο πιο μικρο γινεται,και να ειναι τζαμπα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 CDBurnerXP. infraRecorder. DeepBurner.
KOSTAS@ant Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 και στο αλλο προγραμμα,κατα περιεργο τροπο,εμφανιζεται ο recorder-δηλ τον "βλεπει",αλλα δεν επιτρεπει την εγγραφη... Συμπερασμα?
gherudos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Χάλασε το recorder σου,είναι απλό.Πάρε ένα νέο 20Ε έχει πλέον.
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν είναι το recorder αλλά software πρόβλημα. Κατέβασε το nero, έστω και trial ή την έκδοση 6 ξανά και κάνε εγκατάσταση ή βρες το setup της έκδοσης 6 που έχεις. Δοκίμασε αν θέλεις, να κατεβάσεις αυτόνομο το aspi και να το αντιγράψεις στον φάκελο εγκατάστασης του nero. Αν δεν τα καταφέρνεις έτσι, δοκίμασε το Nero ASPI Update. Τέλος, δοκίμασε και με το ImageBurn. Τρέξε το πρόγραμμα και πάνε "Write Files/folders to disc" και δοκίμασε να προσθέσεις έναν φάκελο και να τον γράψεις σε dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.