Προς το περιεχόμενο

ειδοποιηση για αναπαντητες-Cosmote???

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορειτε να μου απαντησετε θα με βοηθουσατε πολυ. εδω και λιγους μηνες μετετρεψα τη συνδεση σε καρτα με ιδιο αριθμο στην ιδια εταιρια (Cosmote) ομως μετα τη μετατροπη επαψα να λαμβανω ειδοποιηση σε σμσ για τις αναπαντητες κλησεις. οταν το καταλαβα καλεσα την υπηρεσια εξυπηρετησης και μου ειπαν να πληκτρολογησω καποια ρυθμιση που ειχε χαθει και θα ηταν ολα ενταξει. ομως δεν ειναι.

επειδη χρησιμοποιω το κινητο για τη δουλεια μου και εχει μεγαλη σημασια για μενα να ειδοποιουμαι για ΟΛΕΣ τις κλησεις, μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει στο θεμα αυτο κατι αλλο που μπορω να κανω? μηπως εχει προβλημα η εταιρια?

Δημοσ.

Ποιες αναπάντητες?Τις κλήσεις που δέχεσε όταν το κινητό είναι κλειστό?

Να μην το κλείνεις αν το χρησιμοποιείς για επαγγελματικούς λόγους.

Και να να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις δεν έχει απλά να επισκεφτείς το site της cosmote και να δεις τις οδηγιες για τιην υπηρεσία κλήσεων.

Δημοσ.

Στα καρτοκινητά δεν παρέχεται ως default υπηρεσία η ειδοποίηση κλήσεων έτσι ώστε να είναι ενεργοποιημένη από την αρχή... Πάρε 1313 και ζήτα να στην ενεργοποιήσουν.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα κλειστου κινητου, αλλα κλησεων που δε φτανουν στο κινητο για τον οποιονδηποτε λογο, πχ αν εκεινη την ωρα εισαι σε κληση, ή αν για καποιο λογο το σημα δεν ειναι καλο εκεινη τη στιγμη. κατα τα αλλα ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων πριν μηνες οταν πηρα ειδηση οτι ειχα προβλημα. τοτε μου ειχαν πει τι ρυθμισεις να αλλαξω και ειχαμε κανει μια δοκιμη και ειχε ερθει ενα σμσ. μετα ποτε τπτ. μεχρι που χτες εμαθα σιγουρα πως δε δουλευει παλι.

ευχαριστω για τις απαντησεις, αν κατι αλλο σας ερθει στο νου ...

Δημοσ.

τελικα φαινεται πως αλλη υπηρεσια ειναι η ειδοποιηση για χαμενες κλησεις εκτος σηματος και αλλη για κλησεις ενω ειμαστε σε κληση - και η μια αποκλειει την αλλη!

για να δουμε αν το πετυχα αυτη τη φορα :whistle:

Δημοσ.

Η υπηρεσια ειναι η ιδια και ενεργοποιειται μονο εαν παρεις και το ζητησης απο την εξυπηρετηση πελατων(cosmote συμβολαιο 1212-cosmocarta 1313):-)...οσο για την ειδοποιηση με μηνυμα ενω βρισκεσαι σε κληση το μονο που εχεις να κανεις ειναι να απενεργοποιεισης απο το κινητο σου την αναμονη κλησεων...(εφοσον ενεργοποιεισης στην cosmote την προαναφερομενη υπηρεσια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...