Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη λέξη γιάυτό και χρησιμοποίησα τον όρο κομπιναδόροι. Θέλω να μου προτείνετε ταινίες όπου έχουν σαν κεντρικό ήρωα έναν κομπιναδόρο, είτε κλέφτη είτε δολοφόνο κ.λ.π Για να σας δώσω να καταλάβετε ψάχνω ταινίες όπως οποιαδήποτε με τον Ripley, ή το ''Πιάσε με αν μπορείς'' αλλά να μην ξεφεύγουν σε στυλ Συμμορία των 12 και έτσι... Καμιά ιδέα?
livewire Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορούσα να βρω καλύτερη λέξη γιάυτό και χρησιμοποίησα τον όρο κομπιναδόροι. Θέλω να μου προτείνετε ταινίες όπου έχουν σαν κεντρικό ήρωα έναν κομπιναδόρο, είτε κλέφτη είτε δολοφόνο κ.λ.π Για να σας δώσω να καταλάβετε ψάχνω ταινίες όπως οποιαδήποτε με τον Ripley, ή το ''Πιάσε με αν μπορείς'' αλλά να μην ξεφεύγουν σε στυλ Συμμορία των 12 και έτσι... Καμιά ιδέα? Τι εννοείς με αυτό? Να μην είναι κωμωδία/ψιλοχιουμοριστική? Να είναι φλώρικη? Τι θες επιτέλους?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το κεντρί; Αλλά ίσως έχει ελάττωμα. Εξαρτάται από αυτό που ρώτησε ο liopyr. Τι εννοούσες να μην πλησιάζει τη συμμορία. edit: Ουπς! Ο livewire έπρεπε να γράψω!
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι δύσκολος. Εννοώ να μην ξεφεύγει τόσο πολύ στην Αμερικανιά. Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει να πρτοείνει κάτι ανάλογο του Ρίπλευ, είμαι καλυμμένος...
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το κεντρί; Αλλά ίσως έχει ελάττωμα. Εξαρτάται από αυτό που ρώτησε ο liopyr. Τι εννοούσες να μην πλησιάζει τη συμμορία. Liopyr??? :rolleyes: Ναι ρε παιδί μου αυτό. Δεν θέλω και καλά οι πρωταγωνιστές ως δια μαγείας να τα έχουν σκεφτεί όλα και να είναι οι γαμώ τις υπόθεσης. Να έχει το ανάλογο σασπένς.
livewire Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ^^ χμμμ ...τότε δεν θα ήθελες να δεις τις 9 βασίλισσες. (είπε η φωνή του liopyr)
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τις 9 βασίλισσες τις είδα.Όντως δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Θα δω το κεντρί να δω τι λέει...
cassidy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είμαι σίγουρος πως τό 'πιασα, Sneakers; Και το The Killing αν δεν το έχεις δει.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θέλω και καλά οι πρωταγωνιστές ως δια μαγείας να τα έχουν σκεφτεί όλα και να είναι οι γαμώ τις υπόθεσης. Να έχει το ανάλογο σασπένς. Κοίτα, δεν έχω δει τη συμμορία, αλλά υπέθεσα πως καταλάβαινα τι περίπου είναι. Τώρα το κεντρί έχει τέτοια στοιχεία, αλλά είναι και κλασική. Λογικά θα σου αρέσει, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις αυτή τη στιγμή. Όπως και να'χει, δεν πιστεύω να το μετανιώσεις άμα τη δεις.
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα το κεντρι απλα κορυφαια ταινια του ειδους Η πρωτη ταινια που σκεφτομαι οταν ακου ''ταινιες με κομπινες'' Βεβαια ειναι καπως παλια ,αλλα κλασικη
tax_opari91 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δυο καπνισμενες κανες (Lock, stock and two smoking barrels) Εχει και απιστευτο χιουμορ
dreaming123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Και απο μένα Lock, stock and two smoking barrels και 9Queens...
evansdr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι και μια με τον Nicolas Cage,που γνωριζει καποια μερα την κορη του και τη μαθαινει κολπα...και ξεγελουν διαφορους αλλα δεν θυμαμαι πως τη λενε. Πολυ καλη ταινια παντως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.