kourepai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι νέος χρήστης όσον αφορά το Mac OS και έχω πρόβλημα να συνδεθώ με το conn-x στο internet. Το modem είναι το sagem fast 800. Κατάφερα να βρω drivers μετά από πολύ ψάξιμο και το leopard 10.5.4 το αναγνώρισε. Μου το βρίσκει και στο Network preferences ως Ethernet adapter en6, αλλά μετά αρχίζει το χάος για εμένα. Δεν μπορώ να ρυθμίσω τη σύνδεση όσο κι αν προσπάθησα. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω από εμένα, ας βοηθήσει γιατί πραγματικά θα μου τη δώσει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros E Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα και απλά το παράτησα. ετσι και αλλιώς το modem ειναι της πλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμ, δεν είναι καλό αυτό, αλλά δεν παίρνω άλλο μόντεμ μέχρι να δοκιμάσω ότι περνάει από το χέρι μου για να το κάνω να δουλέψει. Συνεπώς είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 1ον.. Δε μας λές πως συνδέεσε... με Ethernet/USB/Airport (wi-fi) ;; 2ον.. Η εταιρία σου δε σου παρέχει υπηρεσίες για να φτιάξεις τα settings του router/modem στο mac;; (ρητορική ερώτηση, δώστε βάση!) 3ον.. Απο όσα διαβάζω δεν έχεις πρόβλημα, απλά δε το έχεις ψάξει και δεν ξέρεις, όχι πως κολλάς κάπου και δε συνεχίζει.. Απάντα μου στα παραπάνω και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 1ον.. Δε μας λές πως συνδέεσε... με Ethernet/USB/Airport (wi-fi) ;;2ον.. Η εταιρία σου δε σου παρέχει υπηρεσίες για να φτιάξεις τα settings του router/modem στο mac;; (ρητορική ερώτηση, δώστε βάση!) 3ον.. Απο όσα διαβάζω δεν έχεις πρόβλημα, απλά δε το έχεις ψάξει και δεν ξέρεις, όχι πως κολλάς κάπου και δε συνεχίζει.. Απάντα μου στα παραπάνω και βλέπουμε.. Το λοιπόν: 1. Δυστυχώς το modem συνδέεται με usb και ξέρω ότι αυτό είναι η ρίζα όλων των προβλημάτων. 2. Εννοείται πως τυπικά μου παρέχει, αλλά ουσιαστικά δεν ξέρουν να με βοηθήσουν και το απέδειξαν περίτρανα και τις δύο φορές που τους πήρα τηλέφωνο (conn-x). 3. Το κακό είναι ότι το έχω ψάξει, αλλά όπως είπα είμαι νέος χρήστης και το περιβάλλον καθε άλλο παρά οικείο είναι (οπότε σαφώς και δεν ξέρω), και επιπλέον σε όλα τα forums που μπήκα όλοι λένε (σε άλλους με παρόμοιο πρόβλημα) πάρε ethernet και πέτα το usb για να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βόηθησα για να βοηθηθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σε tiger το ειχα κανει και ειχε δουλεψει.. Νομιζω εδινε drivers η οτενετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πάρε ένα ethernet modem να βρεις την υγειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σε tiger το ειχα κανει και ειχε δουλεψει..Νομιζω εδινε drivers η οτενετ. Έχω βρει drivers, να το ρυθμίσω δεν μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Άμα είναι usb το support πρέπει να το κάνει η Conn-X γιατι τα drivers είναι δικά τους... άμα πάρεις ethernet θα παίρνεις απευθείας internet χωρίς setups εκτός αυτό του modem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Το λοιπόν: Επειδή με το να πάρω ethernet modem θα ήταν σαν να παραδέχομαι ότι τα πάντα είναι για windows το προσπάθησα και τελικά τα κατάφερα να συνδεθώ με το στάνταρντ άχρηστο modem sagem fast800 που παρέχει η otenet. Συνεπώς αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και θέλει βοήθεια μου στέλνει ένα μήνυμα να βοηθήσω αν μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτησω και γω κατι.Παραθυρια εχεις φανταζομαι.Γιατι δεν το εγκαθιστας εκει κανονικα και μετα συνδεσε το μηλο απλα ασυρματα.Ετσι το εκανα και γω.Το εγκατεστησα πρωτα στα ΧΡ στον παλιο και μετα που το ρυθμισα και ασυρματα συνδεσα απλα το Mac.Ξερω οτι ετσι μπορει να νιωσεις οτι παραδεχεσαι ηττα,αλλα στο κατω κατω το αποτελεσμα δεν μετρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μυστικό είναι; Γράψ' το απευθείας, χωρίς να σου στείλει κάποιος μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι ότι είναι μυστικό, απλώς δεν είδα και πολύ κόσμο να ενδιαφέρεται, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάθομαι να γράφω κάτι χωρίς λόγο... Με λίγα λόγια, κατεβάζεις drivers από: http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/drivers.htm Βάζεις τους DNS servers στα settings: http://www.otenet.gr/hd/useinfo.htm και μετά το πρόβλημα είναι το modem. Τουλάχιστον από ότι διάβασα βγάζει σε όλους μαύρη οθόνη. Αυτό που έκανα και λειτουργεί αρκετό καιρό τώρα χωρίς πρόβλημα είναι το εξής: Ανοίγω το eagle monitor (από το sagem) χωρίς να έχω συνδέσει το modem. Με το που αρχίζει να κάνει boot to modem, το συνδέω, αλλά χωρίς το καλώδιο της γραμμής του τηλεφώνου. Αφού βρει το modem, και γράφει "modem is initializing", συνδέω και την γραμμή του τηλεφώνου. Σε αυτή τη φάση αναγνωρίζει και την ADSL γραμμή και μετά συνδέομαι με το user name και κωδικό. Είναι λίγο γιατροσόφι η όλη κατάσταση, αλλά δουλεύει. Όσες φορές δοκίμασα να κάνω κάτι διαφορετικά έλαβα μια υπέροχη μαύρη οθόνη. Σε αυτό το σημείο αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια και μπορώ να βοηθήσω ας κάνει ένα post να του απαντήσω αν ξέρω. (ξεβαρέθηκα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 @ kourepai: Ευχαριστούμε για την αναλυτική αναφορά στη λύση. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τώρα κάποιος που να το χρειάζεται άμεσα αλλά στο μέλλον όλο και κάποιο μέλος θα πέσει στο μήνυμά σου και θα σωθεί. Οπότε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourepai Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @ kourepai: Ευχαριστούμε για την αναλυτική αναφορά στη λύση. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τώρα κάποιος που να το χρειάζεται άμεσα αλλά στο μέλλον όλο και κάποιο μέλος θα πέσει στο μήνυμά σου και θα σωθεί. Οπότε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου. Όταν το θέτεις έτσι, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις δίκιο. Μακάρι να δουλέψει και για όποιον άλλο παιδεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.