ntsili Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2000 Μηπως ξερει κανεις που θα βρω κανενα <BR>προγραμματακι μου να κινει τυχαια τον <BR>mouse pointer στην οθονη?? <BR>Ο λογος ειναι οτι δοκιμαζω τα "surfing on the net and get paid".Εκει μπορεις να βγαλεις χρηματα me την ωρα αν κανεις surf στο internet,με προυποθεση να κινεις το mouse...Ετσι με ενα προγραμμα το οποιο θα εκανε να κινειται αυτοματα ο mouse pointer θα μπορουσαμε να κοροιδεψουμε το συστημα και <BR>να αυξανουμε τα $ χωρις καν να καθομαστε <BR>στο pc[εκτος και αν εντωμεταξυ μας πεταξει <BR>εξω η x-treme,οποτε ανθρακες ο θησαυρος ] <BR>**** <BR>Κατι αλλο...τις 10 τελευταιες μερες ειδη εχω δοκιμασει αυτες τις υπηρεσιες και εχω παρατηρησει οτι πολυ λιγες ανταποκρινονται σ'αυτα που ταζουν(η μια δεν υποστηριζει αποστολη τσεκ σε ελλαδα,η αλλη εχει ασυμβατοτητα με καποια settings των windows,η παραλλη δεν πληρωνει κτλ).Ομως εχω διασταυρωσει απο ατομα σε ελλαδα και εξωτερικο οτι υπαρχουν και καποιες αλλες οι οποιες ειναι πολυ ενταξει(διαφαν
sakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2000 Εξώ που έχω δοκιμάσει διάφορες εταιρίες τζίφος.<P>Αν βρείς κάτι που να δουλεύει στείλτο.<P>Φυσικά αν δίνει λιγότερα από όσα πληρώνεις στον ΟΤΕ δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο με το mouse διότι από εκεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο ταυτόχρονα.<P>Saki
ntsili Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2000 Φιλε πηγαινε 3 posts πιο πανω για να δεις <BR>απαντησεις και απο αλλους φιλους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.