tonythemaster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια θα ειθελα να μου προτεινετε μια playlist για party γιατι εγω ακους τελιοσ διαφορετικι μουσικι (πιο προσ το μεταλ) αν γινετε να μου πειτε τραγουδιστεσ και ονοματα κομματιον θα με ικανοπιουσατε
parisb Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το προγραμμα σου θα πρεπει να περιλαμβανει τα καλυτερα house-dance κομματια της εποχης: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274061 Επισης καλο θα ειναι να υπαρχουν και ελληνικα για να γινεται καποια εναλλαγη. Βεβαια ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο τον κοσμο που υπαρχει στο party. Παντως θα προτεινα να υπαρχουν επισης καλα κομματια κλασικα disco, ελληνικα (πυξ λαξ, ξυλινα σπαθια, τρυπες κτλ), ακομα και αστεια σε στυλ "τα παπακια", jeronymo janka ή και τραγουδακια της αγκαλιτσας (Ριφιφι, Ρακιντζης)... Οι επιλογες ειναι απειρες... Ορεξη να εχει ο dj και ο κοσμος.
Σουβλακοφάγος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Metallica & Dream Theatre και οποιος δεν γουσταρει ας φυγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.