imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω σε παρομοιο σκηνικο εχοντας ενα μαθημα για πτυχιο πηγα φανταρος, εδωσα το μαθημα πηρα πτυχιο και μπηκα στο μεταπτυχιακο μεσα απο τον στρατο. Τωρα απολυθηκα και πλεον ειμαι ετοιμος να αρχισω μεταπτυχιακο κανονικα ,σκεψου το,κοιτα τις ημερομηνιες και κοιτα αν σε συμφερει
katerina174 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μην εισαι απολυτος με τον στρατο...μαλλον σε συμφερει περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι...και δεν θα χασεις χρονο, και θα εχεις φοιτητικες αδειες, και θα παρεις το πτυχιο μετα και προλαβαινεις το μεταπτυχιακο του χρονου... καλη αποφαση!!!!
Tenshi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μην εισαι απολυτος με τον στρατο...μαλλον σε συμφερει περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι...και δεν θα χασεις χρονο, και θα εχεις φοιτητικες αδειες, και θα παρεις το πτυχιο μετα και προλαβαινεις το μεταπτυχιακο του χρονου...καλη αποφαση!!!! katerina174 μήν παίρνεις όρκο για της φοιτητικές! Πρέπει να ζήσεις το παράλογο του στρατού για να καταλάβεις.Τίποτα δέν είναι δεδομένο,μήν πιστεύεις οτι ακούς,όλα είναι μια πιθανότητα...
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ενταξει ουτε εγω πηρα φοιτητικες, αλλα τουλαχιστον πηρα κανονικες αδειες οποτε χρειαστηκε. Αν και στο στρατο ολα γινονται..
pixies451 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ετσι κ αλλιως δε το γλιτωνεις, ξενοικιασε το σπιτι σου για να μην πληρωνεις νοικια, νοικιασε μια αποθηκη με 100 ευρω να βαλεις τα πραγματα σου μεσα και πηγαινε στρατο και οταν γυρισεις ξαναπιανεις σπιτι για το μεταπτυχιακο. σε παρομοια φαση ειναι κολητη μ που εχει κοπει σε ενα αλλα εχει σκασει και 1700 στο μεταπτυχιακο τα οποια τα χανει αν δεν παει.
jokos31 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Eγω 2 μαθηματα εχω και παω πιανω τον καθηγητη και του λεω οτι θελω να φυγω φανταρος και μετα να παω για μεταπτυχιακο και η απαντηση του ηταν θα παιρνεις και φοιτητικες αδειες.Μπαινει μεσα στην αιθουσα και λεει οσοι εχουν 1-2 μαθηματα νρ το γραψουν στην κολα τους και θα τους βοηθησω αν γραψουν μια ασκηση(με 3 περνας 10 και τις εγραψα και τις 3 με κατι παρομοιες που ειχα σε σκονακι.)Με εκοψε με 4. Τι να τους πεις?
alexpen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καταθλιψη φιλε...τελος παντων, το θεμα ειναι οτι αν παω στρατο μπαινω φλεβαρη και συμπιπτει με εξεταστικη οποτε παιζει να χασω παλι την εξεταση. Απο την αλλη αν παω στρατο, 8α απολυθω τον αλλο φλεβαρη οποτε παλι δεν θα μποω να μπω σε κανενα μεταπτυχιακο..ασε που ειναι δυσκολο μαθημα, θελει σοβαρο διαβασμα και στον στρατο δεν παιζει αυτο. Τελος παντων παιδια, το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε μια ηλικια με πολυ ορεξη πολυ θεληση και καποιοι απο βιτσια και παραξενιες σε πανε πισω..ειμαι σε πολυ σκατο κατασταση κ ελπιζω να με καταλαβαινετε...
DrLo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά σου έκανε !!!! Στη θέση του δε θα σου έδινα επανεξέταση με καμία. Αν ήμουν "κριτής" για το μεταπτυχιακό θα σε έκοβα δια παντώς
TNT1982 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά σου έκανε !!!!Στη θέση του δε θα σου έδινα επανεξέταση με καμία. Αν ήμουν "κριτής" για το μεταπτυχιακό θα σε έκοβα δια παντώς τι γλυκομιλητος και καλοκαρδος που εισαι βρε παιδι μου..... ελεος πια..εκανες τον κοπο να πληκτρολογησεις αυτο το πραγμα για να πεταξεις χολη...
tomasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδες επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για μεταπτυχιακό... λαμβάνεται υπ' όψιν ο βαθμός πτυχίου? Εγώ με 6,5 έχω ελπίδες? Και έπειτα λένε ότι θέλουν 2 συστατικές επιστολές από καθηγητές. Εγώ που δεν είχα καμμιά ιδιαίτερη σχέση με τους καθηγητές τί θα κάνω? Άντε πες μία συστατική θα ζητήσω από την καθηγήτρια που τελειώνουμε τώρα την πτυχιακή μαζί. Την δεύτερη συστατική? Μέσα από 300 άτομα, κανένας καθηγητής δεν θα με θυμάται. Συγνώμη για το ψιλοάσχετο θέμα που ανοίγω, αλλά επειδή είναι λίγο σχετικό, είπα να μην ανοίξω νέο topic.
Tenshi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δέν έχει σχέση.Εδώ υπάρχουν άτομα που πάνε για το μεταπτυχιακό τους 10 χρόνια μετά το τέλος των σπουδών τους.Επόμενο είναι να μήν σε θυμάται ένας καθηγητής,την συστατική πιθανότατα θα την δώσει όμως.Προσπάθησε να βρείς τον καθηγητή που είχε αναλάβει την διπλωματική σου.Πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή. Όσο για τον βαθμό απολυτηρίου,σαφώς και παίζει ρόλο στην επιλογή των υποψηφίων,ουσιαστικά όμως δέν έχει σημασία τι ξέρεις (βαθμός),άλλα ΠΟΙΟΝ ξέρεις.Σε κάποια πανεπιστημιακά ιδρύματα ισχύει και το κράτος εν κράτη,με τα κόμματα να κάνουν κουμάντο και τους καθηγητές/γραμματείες να σφυρίζουν αμέριμνα. Ένα μεγάλο ρεσπέκτ στο απυρόβλητο και την αξιοκρατία του Γκρικ Εντουκεσιοναλ Συστεμ.
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρά τα λέει ο tenshi. Ξέρω παιδιά με βαθμό απολυτηρίου "καλώς" με μ.ο. λίγο πάνω από το 5 να τους παίρνουν στα καλύτερα μεταπτυχιακά λόγω γνωριμιών. Για συστατική επιστολή πρέπει να απευθυνθείς σε καθηγητές στους οποίους έγραψες καλά . Σε εμάς συστατική χορηγούν εύκολα οι καθηγητές σε φοιτητές που τους έχουν γράψει >8.
DrLo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 τι γλυκομιλητος και καλοκαρδος που εισαι βρε παιδι μου..... ελεος πια..εκανες τον κοπο να πληκτρολογησεις αυτο το πραγμα για να πεταξεις χολη... Δε πάμε καλά. Αυτό σε πείραξε και όχι η κλάψα ενός που παραδέχεται ότι αντέγραψε και παραπονιέται γιατί δε μπορεί να πάει στο μεταπτυχιακό πιθανόν πέρνοντας την θέση κάποιου που έγραψε κανονικά ?
Tenshi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δε πάμε καλά. Αυτό σε πείραξε και όχι η κλάψα ενός που παραδέχεται ότι αντέγραψε και παραπονιέται γιατί δε μπορεί να πάει στο μεταπτυχιακό πιθανόν πέρνοντας την θέση κάποιου που έγραψε κανονικά ? Πταίσμα,μπροστά στα έκτροπα που γίνονται χωρίς να γνωρίζουμε. Ούτε οι καθηγητές είναι καλύτεροι,αφού βαθμολογούν ανορθόδοξα.Η μέθοδος του ανεμιστήρα είχε την τιμητική της και φέτος το καλοκαίρι. Και στο κάτω κάτω,στους σπουδαστές αντικατοπτρίζεται και οι ποιότητα τις εκπαίδευσης που τους παρέχεται.Αν ο καθηγητής είναι Γ.Τ.Π,σαφώς και δέν θα έχεις κίνητρο να περάσεις το μάθημα με το σπαθί σου. Απο προσωπική εμπειρία,είχα ένα μάθημα που το πάλεψα 6 εξεταστικές!Διάβασα,ξαναδιάβασα,ματαξαναδιάβασα.ΔΕΝ...δοκίμασα σκονάκι...ΔΕΝ,ε στο τέλος μου ζήταγε να γράψω 3 πράγματα, πχ.ΑΒΓ και απο αντίδραση έγραφα Ζ,Ρ,Κ (οτι να ναι,άσχετα με την ερώτηση ή και το ίδιο το μάθημα). Το καλύτερο έιναι οτι η τελευταία μέθοδος απέδωσε και μάλιστα με βαθμό!
alexpen Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε πάμε καλά. Αυτό σε πείραξε και όχι η κλάψα ενός που παραδέχεται ότι αντέγραψε και παραπονιέται γιατί δε μπορεί να πάει στο μεταπτυχιακό πιθανόν πέρνοντας την θέση κάποιου που έγραψε κανονικά ? Εγω δεν μπαινω στη θεση καποιου εξυπνοτατε φιλε μου. Η επιλογη εγινε με εξεταση και ηρθα 5ος στους 120...η "κλαψα" που λες ειναι οχι γιατι με εκοψε αλλα γιατι το εκανε με εμπαθεια. Μας αφησε μονους για 40 λεπτα πηγε εφαγε με ενα φιλαρακι του, και γυρισε οταν τελειωνε η εξεταση για να μαζεψει τις κολλες. και μετα εκοψε 10 ατομα για αντιγραφη. αντεγραφαν κ αλλοι αλλα την γλυτωσαν. Τωρα αν εσυ ησουν στην αναλογη θεση φυσικα κ δεν θα ειχες προβλημα να φανταστω...κ τελος παντων ποσταρα για να ρωτησω αν υπαρχει τροπος ή αν χει γινει κατι αναλογο στο παρελθον για να δω αν υπαρχει τροπος να παρακαμψω αυτην την αποτυχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.