alexpen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια προσφατα εμαθα οτι κοπηκα στο τελευταιο μαθημα που χρωστουσα για πτυχιο. Οπως καταλαβαινετε απελπιστικα απειρα...χασιμο χρονου ποσο μαλλον μετα απο μια ολοκληρη χρονια χρωστωντας ενα και μονο μαθημα. Το μεγαλυτερο προβλημα μου ομωσ ειναι αλλο. καθως περιμενα να δωσω το μαθημα εκανα αιτησεις για μεταπτυχιακα και το θετικο-αρνητικο ειναι οτι με δεχτηκαν παντου (για ελλαδα μιλαω) με την προυποθεση οτι θα επαιρνα πτυχιο τωρα τον σεπτεμβρη. Και καπου εδω ερχεται το ερωτημα...: μπορω να διεκδικισω θεση σε καποιο μεταπτυχιακο χρωστωντας ακομη το 1 και μοναδικο αυτο κωλομα8ημα?
insomniaK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 όχι. μπορείς να ζητήσεις αναβολή από το μεταπτυχιακό και να το ξεκινήσεις του χρόνου χωρίς να μπεις στη διαδικασία των αιτήσεων. Υ.Γ. Σε περίπτωση που εξηγήσεις την κατάσταση στον υπεύθυνο του μεταπτυχιακού, μπορεί να σου επιτρέψει να παρακολουθείς τα μαθήματα άτυπα (χωρίς κανένα δικαίωμα, όπως εξετάσεις κλπ κλπ), αλλά και πάλι άχρηστο μου μοιάζει.
Dark_Sage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια προσφατα εμαθα οτι κοπηκα στο τελευταιο μαθημα που χρωστουσα για πτυχιο. Οπως καταλαβαινετε απελπιστικα απειρα...χασιμο χρονου ποσο μαλλον μετα απο μια ολοκληρη χρονια χρωστωντας ενα και μονο μαθημα. Το μεγαλυτερο προβλημα μου ομωσ ειναι αλλο. καθως περιμενα να δωσω το μαθημα εκανα αιτησεις για μεταπτυχιακα και το θετικο-αρνητικο ειναι οτι με δεχτηκαν παντου (για ελλαδα μιλαω) με την προυποθεση οτι θα επαιρνα πτυχιο τωρα τον σεπτεμβρη. Και καπου εδω ερχεται το ερωτημα...: μπορω να διεκδικισω θεση σε καποιο μεταπτυχιακο χρωστωντας ακομη το 1 και μοναδικο αυτο κωλομα8ημα? μην εισαι χαζός... τράβα στον καθηγητή που σε έκοψε... πες του για τα μεταπτυχιακά και ζήτα του προφορική άτυπη... εχεις ελπίδες ακόμα
freedubus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρω από πρώτο χέρι οτι σε ορισμενα τμήματα του ΕΚΠΑ μπαινεις κανονικά στο μεταπτυχιακό, ακόμη και αν είσαι τελειόφοιτος (1-2 μαθήματα), αλλά πρέπει να δεσμευτείς οτι θα τους παραδώσεις πτυχίο μέσα σε 6 το πολύ μήνες.
xpapias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πήγαινε στον καθηγητή που σε έκοψε και εξήγησε του τι συμβαίνει
alexpen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια με μηδενισε επειδη λεει αντεγραφα...μηδενισε 9 γραπτα...εφυγε για 40 λεπτα απο το αμφιθεατρο, και μας αφησε με τους επιτηρητες που ειναι και φιλαρακια μας...οσο και σιγουρος να εισαι, οταν ειναι τελυταιο σου μαθημα θα αντιγραψεις...τελος παντων, ο συγκεκριμενος ειναι και λιγο ιδιοτροπος οποτε και να μην αντεγραφα παλι δεν θα μου εδινε προφορικη. Το θεμα ειναι οτι ρωτησα στην γραμματεια του ενος μεταπτυχιακου και μου ειπαν οτι χανω την θεση (σε αυτο που με ενδιεφερε πιο πολυ) ενω στο αλλο μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα. Τι να κανω δεν ξερω...δεν γουσταρω να καθισω εναν ολοκληρο χρονο χωρις να κανω τιποτα.Μην μου πειτε για στρατο γιατι τοτε ουτε το μαθημα θα περασω, ουτε στο μεταπτυχιακο θα μπω...
freedubus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν κατάλαβα... Επιτόπου στο μηδένισε το γραπτό; Σε έπιασε επ'αυτοφώρο να αντιγράφεις; Η αργότερα, διορθώνοντας τα γραπτά, συμπέρανε οτι αντιγράψατε και σας έκοψε; Με τον καθηγητή θα γίνει η δουλειά αλλά εξήγησέ μας αν θελεις ακριβώς πώς έγινε το σκηνικό.
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος σχετικά με το μεταπτυχιακό, αν έχεις γίνει δεκτός και για τους xy λόγους δεν δώσεις παρών, στην θέση σου παίρνουν κάποιον από τους επιλαχόντες. Ρίξε τα μούτρα σου μπροστά του, δείξε μεταμέλεια και ζήτα επανεξέταση.
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι αναλογα με την σχολη, εγω μπηκα στο μεταπτυχιακο χωρις να εχω παρει πτυχιο και μου εδωσαν περιθωριο να τους πας τα χαρτια, εναμιση μηνα αφου αρχισει το μεταπτυχιακο. Παντως αν πας στον καθηγητη και του πεις τι παιζει πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικος για να σε κοψει Καλα και με ποια λογικη σε εκοψε επειδη αντεγραφες? σε επιασε εκεινη την στιγμη? Αλλιως πως μπορει να το αποδειξει
alexpen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα...στην διορθωση. και μαλιστα το εκανε επιτηδες, μας αφησε μονους γνωριζοντας οτι θα αντιγραψουμε και μας μηδενισε μετα...τα μουτρα μου παιδια τα εριξα...αλλα η απαντηση του ηταν, ελα τον φλεβαρη.... τι να κανω ρε παιδες....
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς συμβαίνει. Και όχι άδικα. Αν έχεις περάσει από Ελληνικό πανεπιστήμιο γνωρίζεις ότι ένα μεγάλο μέρος φοιτητών παίρνει πτυχίο χάρη στις σμικρύνσεις, τα κινητά, τα....cdplayers κλπ. Έχω την τιμή να έχω κοπεί σε μάθημα ιστορίας, εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαι εξαιρετικός παπαγάλος . Ο καθηγητής υπέθεσε ότι αντέγραψα γιατί δεν έλλειπε ούτε κόμμα.... Διάλογος -Δεν μπορεί να αποστήθισες μέχρι και τα σημεία στίξης από 500 σελίδες ύλης. Σε ποιον τα πουλάς αυτά? -Δεν αποστήθισα 500 σελίδες ύλης. 10 σελίδες διάβασα από την ύλη και έτυχε από εκεί να βάλετε τις ερωτήσεις.... -Έχεις ένα εξάμηνο να διαβάσεις και τις άλλες 490 σελίδες και να ξαναέρθεις -Μα....το πέρασα -Το γραπτό σου λέει άσσο -Αν δίπλα στον άσσο βάλετε και ένα μηδέν θα αντικατοπτρίζει και την πραγματική αξία του γραπτού -Είσαι και εξυπνάκιας ε? Δεν θα τα πάμε καλά. Με τα πολλά το ξαναέδωσα και κόπηκα, γιατί πάλι 10 σελίδες διάβασα από τις οποίες δεν έπεσε τίποτα χαχα. Ευτυχώς ήταν επιλογής .
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εμεις ειχαμε το αντιθετο Επειδη σε μερικα μαθηματα ολοι εκανα copy paste απο τις σμικρηνσεις μεχρι και το κομμα, οσοι ειχαν διαβασει και δεν τα εγραφαν 100% κοβονοτουσαν ηταν ψηλα ο ανταγωνισμος
alexpen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα αυτο το υφακι το εχουν ολοι.... τσαντιλα ρε γαμ...χανω εναν χρονο απο την ζωη μου...
De@th L0rd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα αυτο το υφακι το εχουν ολοι....τσαντιλα ρε γαμ...χανω εναν χρονο απο την ζωη μου... Πήγαινε στο γραφείο του με ενα μαχαίρι (κ μπαλτάς καλός είναι) και απείλησέ τον.Αν δεις οτι το παίζει σκληρός κόψτου μια γερή να δούμε μετά ποιός θα κάνει το μάγκα.
alexpen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Απ οτι καταλαβαινω μια ολοκληρη χρονια παει στραφι....καμμια δουλεια παιδια στο ηρακλειο?τουλαχιστον να βγαζω τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.