Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για e-αγορές


Christos156

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι εντελώς καινούργιος στον τομέα των αγορών μέσω ίντερνετ και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις.

1)Έχω φτιάξει λογαριασμό στην paypal με μία attica gift card visa. Η κάρτα είναι verified (έχει χρεωθεί 1.5 ευρώ και έχω βάλει τον κωδικό). Θέλω να δω αν είναι σωστά τα στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας μου όμως.

Το profile δείχνει τα εξής στο address:

<Ονοματεπώνυμο μου με λατινικούς χαρακτήρες>

<Οδός,αριθμός με λατινικούς χαρακτήρες>

<Athens,Attiki>

<Τ.Κ.>

<Greece>

Credit Card

Ρωτάω γιατί σε ένα άλλο φορουμ είδα ότι δίπλα από το Athens πρέπει να λέει Greece.

Το attiki είναι στο state/province/region δλδ. Σωστά είναι?

2)Η κάρτα αυτή παίρνει προμήθεια για κάθε αγορά?

3)Ας πούμε ότι θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο απο Αγγλία. Τα έξοδα έχουν υπολογιστεί στα 12 ευρώ (βιβλίο+μεταφορικά). Μόλις γίνει η αγορά μέσω paypal η διεύθυνση που θα σταλεί το βιβλίο θα είναι αυτή που αναγράφεται στο profile του paypal?

4)Τα λεφτά που θα "χαθούν" από την κάρτα θα είναι 12 ευρώ+προμήθεια τράπεζας(αν υπάρχει προμήθεια)+κάποιος φόρος?

5)Ας πούμε ότι φτάνει το δέμα στην Ελλάδα. Θα το φέρει ο ταχυδρόμος σπίτι μου ως συστημένο και αν δε με βρεί θα αφήσει αυτό το χαρτάκι για να πάω να το παραλάβω εγώ από το ταχυδρομείο? Ή θα με πάρουν τηλ.(το τηλ. που έχω δώσει στην paypal είναι κινητό) για να πάω να το παραλάβω εγώ κατευθείαν?

6)Μόλις πάρω το δέμα στα χέρια μου, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τίποτα επιπλέον?(και άλλα μεταφορικά ας πούμε...)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

2) Όχι απ όσο ξέρω. Μόνο για φόρτωση, ανάληψη μετρητών υπάρχει προμήθεια.

3) Όχι, η διεύθυνση που θα σταλεί θα είναι αυτή που έχεις δηλώσει στο eshop. Συνήθως πέραν της δικιάς σου διεύθυνσης, υπάρχει και φόρμα για να συμπληρώσεις κάποια επιπλέον.

4) Θα είναι 12?.

5) Αν στο eshop δεν δηλώνεται κάποιος ιδιαίτερος τρόπος αποστολής (ως συνήθως), ο ταχυδρόμος θα το αφήσει σπίτι σου.

6) Όχι.

Δημοσ.

5) Αν στο eshop δεν δηλώνεται κάποιος ιδιαίτερος τρόπος αποστολής (ως συνήθως), ο ταχυδρόμος θα το αφήσει σπίτι σου.

 

Καλά θα αφήσει το δέμα έτσι στο χωλ της πολυκατοικίας και στα @@ του? Και άμα το βουτήξει κανείς?? :whistle:

Δημοσ.

Αν είναι register mail θα στο στείλουν συστημένο (με ειδοπητήριο) αλλιώς θα στο αφήσουν όπου αφήνουν την αλληλογραφία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...