FarCry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Απο τις 4000 μοναδες της wind εχω να επιλεξω αναμεσα στα εξης κινητα τηλεφωνα για να παρω επιτελους ενα καινουργιο. Ποιο ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σας? Ειναι δυσκολη η επιλογη 1)Motorola v8 2)Motorola v9 3)Nokia E51 4)Nokia N73 5)KC 550 6)Sony Z770 7)W580i 8)W910i 9)Lg kF510 ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :shock::shock:
KnightRider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Το Νokia N73 γιατί έχει symbian OS 9.1 και symbian 3rd generation και αν θες τις πιο καλες εφαρμογες symbian θα σου πω και έχει καμερα 3,2 mpixel
FarCry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα απο ψαξιμο που εκανα ειμαι μεταξυ N73 και Ε51 κερδιζει το Ε51 για λιγο ομως. μαλλον για Ε51 το βλεπω... http://www.phonegg.com/compare/17/Nokia-E51-vs-Nokia-N73.html
vtecakias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Eξαρτάται για τι χρήση το θέλεις. Εάν θέλεις έαν κινητό για εφαρμογές και τέτοια σίγουρα το E51 είναι το πιο κατάλληλο.
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δε σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε το Ε51 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το Ν73.
FarCry Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δε σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε το Ε51 είναι καλύτερο σε όλους τους τομείς από το Ν73. ναι και εγω για E51 το βλεπω
hristos 22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Eιχα στην κατοχη μου και τα δυο τηλεφωνα.... Εχω να πω τα εξης: Το N73 υπερεχει σε ποιοτητα και φωτογραφιες,βιντεο ....δεν εχει ομως gps και wifi... Aντιθετα το Ε51 εχει τα δυο αυτα αλλα σε βιντεο και φωτο ειναι κατα πολυ χειροτερο οπως και εχει και μικροτερη οθονη η οποια δεν βολευει στο gps.... Επισης η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ κακη σε συγκρηση με το Ν73... Συμπερασμα...εαν θελεις να κανεις χρηση φωτο το Ε51 δεν ειναι και το πλεον καλυτερο..εαν ομως θελεις να μπαινεις ασυρματα στο ιντερνετ το Ν73 δεν κανει...δεν μιλαω για το gps γιατι με την οθονη που ειχει σιγουρα δεν κανει(θα σου σπασει τα νευρα) Εγω εαν εισαι κολλημενος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ θα σου προτεινα το Ν82-Ν78 τα οποια πιστευω οτι τα συνδιαζουν ολα... Η επιλογη δικη σου....
eklektos7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το νοκια n73 φιλε μ!!!! απιστευτω κινητο με φοβερες δυνατοτητες!!!!
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Eιχα στην κατοχη μου και τα δυο τηλεφωνα....Εχω να πω τα εξης: Το N73 υπερεχει σε ποιοτητα και φωτογραφιες,βιντεο ....δεν εχει ομως gps και wifi... Aντιθετα το Ε51 εχει τα δυο αυτα αλλα σε βιντεο και φωτο ειναι κατα πολυ χειροτερο οπως και εχει και μικροτερη οθονη η οποια δεν βολευει στο gps.... Επισης η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ κακη σε συγκρηση με το Ν73... Συμπερασμα...εαν θελεις να κανεις χρηση φωτο το Ε51 δεν ειναι και το πλεον καλυτερο..εαν ομως θελεις να μπαινεις ασυρματα στο ιντερνετ το Ν73 δεν κανει...δεν μιλαω για το gps γιατι με την οθονη που ειχει σιγουρα δεν κανει(θα σου σπασει τα νευρα) Εγω εαν εισαι κολλημενος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ θα σου προτεινα το Ν82-Ν78 τα οποια πιστευω οτι τα συνδιαζουν ολα... Η επιλογη δικη σου.... To E51 δεν έχει gps και σίγουρα η ποιότητά του είναι καλύτερη από του Ν73.
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 το νοκια n73 φιλε μ!!!!απιστευτω κινητο με φοβερες δυνατοτητες!!!! Τι το ιδιαίτερο έχει εκτός από την κάμερα που πλέον είναι και αυτή ξεπερασμένη;
FarCry Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια πηρα το Ε51 black steel. νταξει ειναι φοβερο. εμφανισιακα νομιζω σκιζει ειναι καθαρα business class και μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το N73 που δειχνει κιτς. πολυ καλυτερα πληκτρα πιο μεγαλα. φαινεται οτι ειναι αλλης κλασης. οσο για την κατασκευη σαφως καλυτερη ειναι του Ε51. απευθυνεται για business οχι για multimedia που ειναι το Ν73. η οθονη του ειναι 1 εκατοστο μικροτερη στη διαγωνιο. σιγα το φοβερο. προτιμαω να εχω καλυτερο χειρισμο πληκτρων και να μη μου βγαινει η πιστη στα sms παρα μεγαλυτερη οθονη κοιτα για τις φωτος δε με πολυνοιαζει πραγματικα. επισης πρεπει να γνωριζεται οτι του βαζεις 8GB microSD που την βρηκα 35 ευρω. εισαι τζαμας και τα σπας το μονο που δε μου αρεσει ειναι το SAR που λεει οτι ειναι 1.47 ---------> bluetooth handsfree http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_E51.php To E51 δεν έχει gps και σίγουρα η ποιότητά του είναι καλύτερη από του Ν73. υποστηριζει gps απλα θελει gps bluetooth device Εγω εαν εισαι κολλημενος ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ θα σου προτεινα το Ν82-Ν78 τα οποια πιστευω οτι τα συνδιαζουν ολα...Η επιλογη δικη σου.... για το Ν82 δε ξερω. για το Ν78 ομως ριξε μια ματια στα παρακατω.... Keypad - lost in design Messaging gets the same keypad treatment αντε γεια Nokia N78 review: Bitter sweethttp://www.gsmarena.com/nokia_n78-review-255.php http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n78.htm http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-e51.htm By the way, plenty of people agree with us. gsmarena says, "The knobs are way too tiny and there are no borders of any kind between keys within the same row. So far we are having quite a rough time typing on the N78." hardwarezone.com says "we found ourselves frustrated as we fumbled and encountered numerous double tapping." igadgetlife says it all: "what were you thinking Nokia?"
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 υποστηριζει gps απλα θελει gps bluetooth device Αυτό το κάνουν νομίζω όλα τα καινούρια symbian. Καλορίζικο.
FarCry Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 καποιος με γκαντεμιασε. το παω πισω για αντικατασταση συσκευης στο καταστημα wind οταν ανοιγει η οθονη πριν δειξει το χρωμα που αναβει εμφανιζεται μια μικρη γραμμη ασπρη λιγο δεξια απο το κεντρο της οθονης
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 πήρα το E51 η νέα συσκευή είναι μια χαρά προβλήματα που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είναι. το youtube application κολλάει όλο το κινητό. έφυγε νύχτα το nokia internet radio πολύ καλή εφαρμογή αλλα μου κάνει reboot το κινητό ξαφνικά. έφυγε και αυτή νύχτα. να σημειώσω ότι έχω το 200.34.36 για πείτε καλές εφαρμογές συμβίαν δοκιμασμένες. δεν παίζει ο opera mobile και ο opera mini δεν είναι και ότι καλύτερο από ότι είδα. μονο το mobile view του αξίζει. δε μπορώ να σώσω αρχεία όμως επίσης ο nokia browser αν και πολύ καλός προυσιάζει memory leaks. και στο τέλος τελειώνει η μνήμη ας έχεις καθαρίσει την cache και κλείσει τα παράθυρα μερικές φορες παρόλο που κλείνω όλες τις εφαρμογές βλέπω ότι δεν έχει απελευθερωθεί όλη η δεσμευμένη ram και χρειάζεται να κάνω restart το κινητό πείτε και εσείς τα δικά σας προβλήματα με αυτό το κινητό. επίσης αυτό με το gps είναι ότι σου δίνει το nokia maps 2.0 και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με bluetooth gps device.to καλο πάντως είναι με το google maps που βρίσκει τι θέση σου μέσο cell triangulation με ακρίβεια 2 χιλιομετρων. τόσο λέει σε μένα. δε ξέρω στην αθηνα πως παίζει γιατί βρίσκομαι αλλου και τα cells μπορεί να είναι πιο απομακρυσμένα. πάντως είναι καλή φάση για οποιον δεν έχει gps. βεβαια δε μπορεί να κάνει συνεχόμενο tracking τις κίνησης όπως το gps αλλα ντάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.