axibde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για πολλα χρονια ειχα κονσολες στην κατοχη μου, και πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα πολυ δυνατο pc, αλλα δεν μπορω να προσαρμοστω στον χειρισμο των παιχνιδιων με το πληκτρολογιο και το ποντικι. Σκεφτομαι λοιπον να αγορασω ενα χειρηστηριο (μαλλον το xbox360 controler for windows xp ή τελοσπαντων κατι φτηνοτερο στα 20 Ευρω). Η ερωτηση μου ειναι αν τα χειριστηρια παιζουν με ολα τα παιχνιδια ή πρεπει να υποστηριζουν τα παιχνιδια χειριστηρια. Και καμμια προταση αν καποιος εχει εμπειρια.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πάρε το Χ360 controller για το PC. Απο θέμα συμβατότητας δεν θα'χεις πρόβλημα. Βέβαια μερικά παιχνίδια δεν υποστηρίζουν καθόλου χειριστήριο,οπότε θα πρέπει να εξοικιωθείς σιγά σιγά με το ποντίκι. (κυρίως για fps στο λέω)
LuxJaja Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να υποστηρίζουν. Τώρα δεν ξέρω αν θα βρεις τόσα πολλά που όντως να υποστηρίζουν. Ξέρω ότι το Gears of War υποστηρίζει αλλά φαντάζομαι ότι παιχνίδια σαν το The Witcher είναι αποκλειστικά για ποντίκι.
axibde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα το χειριστηρο το θελω για fps, adventures και τετοιου ειδους παιχνιδια. Για στρατηγικης τυπου age of epires, sims κτλ ξερω οτι μονο με πληκτρολογιο και ποντικι παιζονται.
LuxJaja Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 κοίτα. άχρηστο δεν θα πάει. και εγώ έχω πάρει. αλλά σιγά, σιγά το ποντίκι και το πληκτρολόγιο θα σου φαίνονται πιο εύχρηστα. τα παιχνίδια στον υπολογιστή είναι πιο πολύ φτιαγμένα για ποντίκι-πληκτρολόγιο.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα το χειριστηρο το θελω για fps, adventures και τετοιου ειδους παιχνιδια.Για στρατηγικης τυπου age of epires, sims κτλ ξερω οτι μονο με πληκτρολογιο και ποντικι παιζονται. Για fps εε;Χμμ,φίλε στο pc είναι το πληκτρολόγιο/ποντίκι γι αυτήν τν δουλειά!Αλλιώς είναι τ feeling..άλλη ταχύτητα παιχνιδιού..Δν ξέρω αν έχεις συνηθήσει στις κονσόλες,αλλά εδώ είμαστε pc ,ότι σε βολεύει πάντως.Δες κάποιο logitech..κ του x360 που σ είπαν.
axibde Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν εχεις μαθει να πυροβολεις απο τις σκανδαλες των χειριστηριων, ολα τα αλλα (ποντικια-πληκτρολογια) ειναι πολυ λιγα...
Roronoakostas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν εχεις μαθει να πυροβολεις απο τις σκανδαλες των χειριστηριων,ολα τα αλλα (ποντικια-πληκτρολογια) ειναι πολυ λιγα... τα ιδια ελεγα μεχρι που εμαθα να παιζω με πληκτρολογιο και ποντικι..απλα παρτε μακρια τα χειριστήρια σας Παντος ενα χειριστηριο ειναι gg για κανα ποδοσφαιρακι και καναν emulator
Mourgolikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει για τα fps ρε παιδιά! Το gamepad είναι κορυφή για κανένα ποδοσφαιράκι η κανένα παιχνίδι τύπου Devil May Cry. Αν δεν ρίχνεις headshot στο μάτι δεν λέει Εγώ έχω το Logitech Wingman Rumblepad II - Wireless και απλά είναι κορυφή! Πέρα από το QC passed 1 και τα 2 χρόνια εγγύηση, φαίνεται πολύ στιβαρό και οι μοχλοί του είναι πολύ ευχάριστοι. Οι μπαταριές του κρατάνε πάνω από μήνα (χωρίς δόνηση)! Έχει δοκιμασμένη εμβέλεια 3 μέτρα (δεν έχω μεγαλύτερο δωμάτιο να δοκιμάσω για τα 9 που λέει..). Επίσης το συνοδευτικό του πρόγραμμα σου επιτρέπει να φτιάξεις διάφορα profiles ανάλογα με το παιχνίδι που θες να παίξεις. Για τα 27,5 ευρώ που κάνει πιστεύω πως απλά είναι must! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=672874&catalog=23&category=69978188 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169
paris11 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Για πολλα χρονια ειχα κονσολες στην κατοχη μου, και πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα πολυ δυνατο pc, αλλα δεν μπορω να προσαρμοστω στον χειρισμο των παιχνιδιων με το πληκτρολογιο και το ποντικι. Σκεφτομαι λοιπον να αγορασω ενα χειρηστηριο (μαλλον το xbox360 controler for windows xp ή τελοσπαντων κατι φτηνοτερο στα 20 Ευρω). Η ερωτηση μου ειναι αν τα χειριστηρια παιζουν με ολα τα παιχνιδια ή πρεπει να υποστηριζουν τα παιχνιδια χειριστηρια. Και καμμια προταση αν καποιος εχει εμπειρια. Το πλαισιο εχει το XBOX360 controller for Windows XP/Vista κανει 35 ΕΥΡΟ παιζει σε συγκεκριμενα παιχνιδια οπως το Beijing 2008 και στο PES 2008 και αλλα.....
Vamire666 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οταν εχεις μαθει να πυροβολεις απο τις σκανδαλες των χειριστηριων,ολα τα αλλα (ποντικια-πληκτρολογια) ειναι πολυ λιγα... Εισαι σοβαρος???OMG!Ελεος δηλαδη!Τοσα χρονια που επαιζες shoot em up στην κονσολα εισουν σιγουρος πως ειχαν καλο χειρισμο??Γρηγορο??Ακριβειας? Μαλλον ειναι η 1η φορα που περνεις pc! Οσο για σκανδαλες αμα γουσταρεις πανε παρε κανα wii τοτε και ασε το Pcακι!
spunakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σοζ για το offtopic/Πανω που πηγα να ανοιξω thread αλλα ειδα φως εδω και μπηκα θελω pads για το PC PES ασυρματα θελω να ειναι στυλ playstasion κυριως θελω να μου πειτε δοκιμασμενα με ωρες δουλειας πανω τους τηχ
panosfx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πριν αρχίσώ κι εγώ να παίζω παιχνίδια στο PC απορούσα πως θα τα καταφέρω να παίξω με πληκτρολόγιο/ποντίκι.Έτσι αγόρασα απο το MediaMarkt έναν αντάπτορα για να ενώνεις χειρηστήρια του Playstation 2 στο PC.Έλυσα το πρόβλημα μου για ποδοσφαιράκια,μπασκετάκια κι action games.Βέβαια έχω Playstation 2 και δεν αγόρασα χειρηστήρια.Αλλά fps δεν μπορούσα να παίξω με τίποτα με το αναλογικό.Όταν δυσκόλευαν πολύ τα πράγματα δεν μπορούσα να πετύχω ούτε ελέφαντα με αποτέλεσμα να χάνω συνέχεια.Το ποντίκι βολεύει τρελά για fps.Σημαδεύεις τέλεια με αυτό κι απο τότε που το έμαθα απόκτησαν ενδιαφέρoν τα fps games.
DouglasMortimer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πάντως, για να βοηθήσω, από την εμπειρία μου με τα gamepads, κατατάσσω, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής: πρώτα τα SAITEC, μετά τα THRUST, και μετά τα Logitec. Έχω ένα από κάθε εταιρία και μετά από ακετό καιρό κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα.
Vamire666 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1022598&catalog=23&category=69978188 Ειναι απο τα καλυτερα game pad που εχω πιασει ποτε!Εχω το ενσυρματο! Απο θεμα κατασκευεις εχει πολυ καλα υλικα πανω του! Να πω οτι οποιος εχει μεγαλες παλαμες ας παρει κατι μεγαλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.