Spartacos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 μια σειρα απο νεες τεχνολογιες καταναλωση,overclock λες οτι δε σημαινουν τιποτα θες να μετρησουμε http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=58 ποσοι εχουν επιλεξει 8χχχ και ποσοι qχχχ
Delirium Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ενω εσυ λες οτι, 4 πυρηνες, δε σημαινουν τιποτε [να το κλεισουμε εδω, γιατι υπαρχουν ορια]
Asator Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ούτε με καινούργια RAM κάνει boot up... Είμαι στα αλήθεια έτοιμος να τον δώσω στον παλιατζή... Τι μπορεί να φταίει ? Ελλατωματική CPU, MB, και τα δύο ? Καμιά ιδέα κάποιος ?
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Cpu δύσκολο. Το πιθανότερο είναι ελαττωματική mobo...
gazoza Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΙ τριφοδοτικό έχεις; Μήπως φταίει αυτό; Αφού λες ότι ανοίγει με την παλιά cpu..
Asator Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 To τροφοδοτικό είναι 650W οπότε δεν παίζει να ναι αυτό το πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος οι C2D είναι πολύ πιο οικονομικόι από τους P4. Τέσπα και η MoBo και η CPU είναι στο δρόμο τους για αλλαγή. Ελπίζω να μην μου βγάλουν πρόβλημα ΚΑΙ με αυτό.
Asator Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Και όμως ΚΑΙ σ'αυτό μου βγάλαν πρόβλημα. Ο επεξεργαστής πήγε και αντικαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα από το Πλαίσιο, και μόνο που δεν μου είπαν και ευχαριστώ που τους τον έστειλα πίσω Η μητρική από την άλλη ( αγορασμένη απο e-shop) είναι εδώ και 12 μέρες στα χέρια των τεχνικών. Μίλησα σήμερα που λέτε με το e-shop point εδώ στα Γιάννενα και ο υπεύθυνος έψαξε και βρήκε στα αρχεία του service πως ο τεχνικός βρήκε στραβωμένα pin της υποδοχής του επεξεργαστή Ρώτησα τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση και ο άνθρωπος μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να μου την γυρίσουν πίσω έτσι. Οπότε τσάμπα τα λεφτά της μητρικής. Στην ουσία μου πούλησαν μητρική που δεν δούλευε και τώρα βγάζουν και δικό μου το φταίξιμο και φυσικά τα σπασμένα. Βεβαίως και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω από εκεί. Καλή η ποικιλία και οι (σχετικά) λογικές τιμές αλλά μόνο όταν δουλεύει κάτι. Αν δεν δουλεύει άστα να πάνε. Η ερώτηση βέβαια είναι τι κάνω τώρα. Προφανώς περιμένω να έρθει πίσω η P5Q και να δω σε τι κατάσταση είναι τα pins. Προσπαθώ να τα ισιώσω ? Την πετάω και παίρνω άλλη? Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει σε μάκρος. Είχα ένα αρχικό budget 150 Ευρώ για να αλλάξω επεξεργαστή αλλά το κόστος τωρα έχει αρχίσει να αγγίζει αυτό ενός καινούργιου υπολογιστή.
madtracker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 παιδιά αν παίζει κανένας amd 64x2 για αναβάθμιση..ας μου στείλεται ενα pm
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Και όμως ΚΑΙ σ'αυτό μου βγάλαν πρόβλημα. Ο επεξεργαστής πήγε και αντικαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα από το Πλαίσιο, και μόνο που δεν μου είπαν και ευχαριστώ που τους τον έστειλα πίσω Η μητρική από την άλλη ( αγορασμένη απο e-shop) είναι εδώ και 12 μέρες στα χέρια των τεχνικών. Μίλησα σήμερα που λέτε με το e-shop point εδώ στα Γιάννενα και ο υπεύθυνος έψαξε και βρήκε στα αρχεία του service πως ο τεχνικός βρήκε στραβωμένα pin της υποδοχής του επεξεργαστή Ρώτησα τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση και ο άνθρωπος μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να μου την γυρίσουν πίσω έτσι. Οπότε τσάμπα τα λεφτά της μητρικής. Στην ουσία μου πούλησαν μητρική που δεν δούλευε και τώρα βγάζουν και δικό μου το φταίξιμο και φυσικά τα σπασμένα. Βεβαίως και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω από εκεί. Καλή η ποικιλία και οι (σχετικά) λογικές τιμές αλλά μόνο όταν δουλεύει κάτι. Αν δεν δουλεύει άστα να πάνε. Η ερώτηση βέβαια είναι τι κάνω τώρα. Προφανώς περιμένω να έρθει πίσω η P5Q και να δω σε τι κατάσταση είναι τα pins. Προσπαθώ να τα ισιώσω ? Την πετάω και παίρνω άλλη? Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει σε μάκρος. Είχα ένα αρχικό budget 150 Ευρώ για να αλλάξω επεξεργαστή αλλά το κόστος τωρα έχει αρχίσει να αγγίζει αυτό ενός καινούργιου υπολογιστή. Είναι μήν σου τύχει φίλε μου.Απλά λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου.Αν είναι να πάρεις άλλη μητρική πάντως κοίτα κάποια λύση με καλύτερο σύστημα ψύξης απο την P5Q.Το chipset είναι αδικαιολόγητα ζεστό (48-50 C) σε κατάσταση idle.Σίγουρα δέν είναι λάθος μέτρηση,αφού δέν κρατάς το δάχτυλό σου πάνω στην ψύκτρα εύκολα.Βέβαια ο Q9550 και οι μνήμες δέν δείχνουν να πτοούνται,αφού είναι 15~20 βαθμούς C πιο κάτω απο την μητρική.Μάλιστα η μία μνήμη είναι στο slot που απέχει μερικά mm απο την ψύκτρα της P5Q. Τώρα σχετικά με τα pin,μπορείς να δοκιμάσεις με μια πλαστική καρτούλα να τα ισιώσεις,αν και δέν ξέρω ούτε τον αριθμό ούτε το μέρος που αυτά έχουν στραβώσει. Τώρα σχετικά με το e-shop,έκανα και εγώ τις αγορές μου απο εκεί,έχοντας πάντα επίγνωση οτι παίρνω χοντρό ρίσκο (e-shop aftersales=ου μπλέξεις) και ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν η ποικιλία όπως είπες,άλλα και 1-2 προϊόντα που έτυχε να είναι άμεσα διαθέσιμα σε σχέση με άλλα καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.