Προς το περιεχόμενο

Thermalright True Copper Ultra 120 Extreme

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαίνομαι τις υπερβολικά μεγάλες ψύκτρες στους υπολογιστές.Αν θέλει κάποιος να κάνει oc υπάρχει και η υδρόψυξη ή το phase change.Και αυτή η εταιρία όλο γομάρια βγάζει χωρίς ουσία.Το μόνο που θα καταφέρεις με τέτοια ψύκτρα είναι να πουλάς μούρη ότι πήρες ψύκτρα με 100 ευρώ και είναι καθαρός χαλκός!So what?

Έχουν ξεμείνει απο ιδέες και όλο βγάζουν παπαριές για να σπάνε οι μητρικές.Α και πριν κάποιος είπε οτι είναι υπολογισμένο να μην σπάει η μητρική-ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Αν διαβάσεις τις οδηγίες προσεκτικά θα δείς οτι λένε "Install at your own risk.." και οι κανονικές προδιαγραφές χωρίς Backplate είναι 300 -400 gr. Αλλά και το Backplate απ' όσο ξέρω στο pcb της μητρικής στηρίζεται άρα δεν έχει νόημα..Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που να βιδώνει στον σκελετό του case...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

De@th L0rd ναι μεν, αλλά έχεις δει ποτέ μητρική έστω να στραβώνει λόγω ψύκτρας?

(μη μου πεις για mobos 5ετίας+ ε) :P

Δημοσ.

με δεδομένο ότι η αντίστοιχη scythe ninja δεν ήταν και κάτι το τόοοοοοσο αποτελεσματικότερο από την απλή, για μένα είναι περισσότερο μαρκετίστικη επιλογή, παρά ουσίας...εκτός και αν με διαψεύσουν τα reviews.

• Moderators
Δημοσ.
Πράγματι αυτό που λέει και ο Dark_Sage, τοποθέτηση σε μητρική που βρίσκεται κάθετα μάλλον too risky. Απορώ αν υποστηρίζει τοποθέτηση σε socket LGA 1336 γιατί αν δεν μπαίνει τότε τι να το κάνεις το συλλεκτικό cooler.

Πιστεψε με, τα 3000 κομματια θα πουληθουν πριν καν ερθουν οι Nehalem...

Δημοσ.
De@th L0rd ναι μεν, αλλά έχεις δει ποτέ μητρική έστω να στραβώνει λόγω ψύκτρας?

οι διπλές ναι, με 2 μεγάλες ψύκτρες δεν στραβώνουν, ραγίζουν, έχω δει, ίσως αν ψάξεις στο internet να υπάρχει καμιά photo, αν και κανείς δε βάζει ψύκτρες σε διπλή mobo χωρίς backplate τώρα

οπότε με ψύκτρα τέτοιου βάρους (αν είναι σωστό) θα υπάρχει πρόβλημα

Αλλά και το Backplate απ' όσο ξέρω στο pcb της μητρικής στηρίζεται άρα δεν έχει νόημα..Εκτός κι αν υπάρχει κάτι που να βιδώνει στον σκελετό του case...

όχι εγώ μιλάω για backplate που να βιδώνει στο κουτί εννοείται, αλλιώς ποια η διαφορά

Δημοσ.

Απλά GeorgeMan αυτός που θα πάρει αυτό το cooler είναι ο ίδιος που θα πάρει πρώτος Nehalem - με το να μην υποστηρίζει LGA1336 αυτή η ψύκτρα ακυρώνει την ύπαρξη της σαν enthusiast cpu cooler.

• Moderators
Δημοσ.

@deathlord:3000 κομματια ειναι.

Δε σε αναγκαζει κανεις να τις παρεις :P

@HighT3ch: Μην ανυσυχεις, ενα μεταλλακι ειναι κι ενα backplate με τις διαστασεις των τρυπων του LGA1366. :-) Εχω δυο Ultra120eXtreme, μια σε AM2 και μια σε 775 και σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι καθολου παραξενες ως προς αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

Εχω μια απορια..Αν βαλει καποιος 2 x 12cm fan σε αυτη την ψυκτρα αλλα σε pull pull και οχι pull push τι θα γινει?Θεωριτικα φανταζομαι δεν θα εχει καλα αποτελεσματα..Πρακτικα ομως το εχει δοκιμασει κανεις?

Δημοσ.
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι μεσα στο κουτι του pc κανει διαφορα το push pull απο το σκετο push?

Με την ιδια λογικη για ποιο λογο να βαζουμε fan στο πισω μερος του case για να κανει pull????:rolleyes:

Δημοσ.

Εγω φιλε ειχα βαλει εναν 12αρη να βαραει πανω στον fan της 3870 σε χαμηλοτερες στροφες απο της 3870 και ειχα παρατηρησει οτι ειχα χαμηλοτερες θερμοκρασιες με διαφορα 2-3 βαθμων απο οταν ο εξωτερικος fan ειχε περισσοτερες στροφες απο αυτον της 3870 (ελπιζω να μην σε μπερδεψα).

Λογικα εχει να κανει με φυσικη αλλα δεν ξερω κατι σχετικο...

• Moderators
Δημοσ.

Οι στροφες δεν παιζουν ρολο.

Παιζει ρολο η ροη αερα που σηκωνει ο καθε ανεμιστηρας.

Κι εγω στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με την Ultra 120 extreme. Η χρηση δευτερου φαν το μονο που κανει ειναι να βελιτωνει ακομα 2-3 βαθμους τη θερμοκρασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...