Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο κινητό τηλέφωνο!

lionheart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να κάνω καινούργια σύνδεση και θέλω να μου προτείνετε κινητό τηέφωνο που να βγάζει καλή φωτογραφία! Σκοπεύω να δώσω γύρω στα 200 euro χωρίς την επιδότηση! Αν είναι και symbian ακόμα καλύτερα! Σκέφτομαι για το sony-erickson k770! Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Πρόκειται να κάνω καινούργια σύνδεση και θέλω να μου προτείνετε κινητό τηέφωνο που να βγάζει καλή φωτογραφία! Σκοπεύω να δώσω γύρω στα 200 euro χωρίς την επιδότηση! Αν είναι και symbian ακόμα καλύτερα! Σκέφτομαι για το sony-erickson k770! Περιμένω προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ!

nokia n78 η αλλο nokia n series

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις το κ770 παρε καλυτερα το κ810 που εχει καλυτερη καμερα, xenon φλας και οχι τοσο υψηλο sar... για symbian τωρα το n73 πολυ καλη επιλογη επισης το n78 ειναι κατω απο 300 αλλα εμφανισιακα ειναι .....χαλια...γουστα βεβαια αυτα. κοντα στα 300 ειναι το se g900 ομως ειναι touchscreen!!

Δημοσ.

n81 παρε το εχω ενα μηνα εχει και γαμω τα ηχεια φοβερο design wifi και ολα οσα θες το μονο μειονεκτημα ειναι το gps οτι θες αλλα 70 για να παρεις συσκευη gps αν την χρειαζεσαι και καμερα ειναι ικανοποιητικη πιστευω...

Δημοσ.

Aν θέλεις το Κ810 κάνε γρήγορα γιατί η sony το σταμάτησε.

Αναφέρομαι για τις αλυσίδες κινητής τηλ. γιατί σε μαγαζάκια θα το μπορείς να το βρείς για καιρό ακόμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...