NIXZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένα website για να κοιτάξω ή κάποιος που το έχει κάνει ????
melenegiorgo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασες στο site του κατασκευαστη να δεις αν υπαρχουν οδηγοι....
NIXZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΑΑ εντάξει ναι υπάρχουν αλλα πως βαζω τα xp τώρα (δεν έχω external dvd drive)
adamspir Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν εχεις εξωτερικο σκληρο δίσκο φόρτωσε το cd των χρ εκεί και κάνε την εγκατάσταση από εκεί...λογικα θα δουλεύει...δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια....
Daimon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 με το παραδοσιακό τρόπο δε γίνετε? ΒΊΟΣ --> Boot from CD ??
v-tidus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Που να μην έλεγε πως δεν είχε και drive για dvd....
Daimon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 It has no DVD/CD-Drive μήπως το CDaki δεν είναι BOOTABLE?
Daimon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Που να μην έλεγε πως δεν είχε και drive για dvd.... τα windows συνήθως βγαίνουν σε CD όχι σε DVD... τουλάχιστον εγώ τα έχω σε CD και μέσο BIOS κάνω τι δουλειά
NIXZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ PLZ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ (sorry για τα caps)...
Daimon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπόν, το να βάλεις ΧΡ σε laptop είναι το ίδιο όπως και για το DESKTOP, μονο που υπάρχει μια εξαίρεση σε μερικά, μερικά κατά τι εγκατάσταση ζητάνε και DRIVERS του σκληρού (πράγμα το οποιο γίνετε εύκολα με το ειλητέ, δηλαδή περνάς τα DRIVERS στο CDaki και κανεις το εγκατάσταση). παραπάνω δεν γνωρίζω EDIT: μόλις το ida το LAPTOP, όντως δε έχει ούτε CD ούτε DVD δίσκο... νομίζω εάν βάλεις ένα πρόσθετο (από άλλο PC, γίνετε η δουλειά)
nikos_gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γίνεται με usb stick.Το έκανα προ διημέρου.Προχώρα στην αγορά άφοβα.
lefteragas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι compatible με Windows Xp και γινεται με καποιον external cd drive.Λογικα θα γινετε και με Flash-Usb stick δεν το εχω δοκιμασει.
Daimon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι compatible με Windows Xp και γινεται με καποιον external cd drive.Λογικα θα γινετε και με Flash-Usb stick δεν το εχω δοκιμασει. αυτό πως τω καταλαβαίνεις? εμπειρία η τo λέει πουθενά? (ενδιαφέρομαι για ένα laptop και θέλω να μάθω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.