Προς το περιεχόμενο

VLC

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξακολουθεί να ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω. Η λύση σου είναι εδώ: https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu

Ένα check box δουλειά είναι:

multiverse2ed3.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

E, τότε χρησιμοποιείς ήδη το multiverse. Αρκεί στην κύρια οθόνη του Synaptic να κάνεις ένα κλικ στο κουμπί Reload και να ψάξεις στη λίστα των προγραμμάτων τον VLC.

EDIT: Φταίω κι εγώ, γιατί είμαι ξεχασιάρης και σε ταλαιπώρησα τσάμπα. Το Ubuntu, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2 releases, «παγώνει» τις εκδόσεις των πακέτων που υπάρχουν στα repos και δίνει μόνο security updates. Αν εσύ ήθελες την πιο τελευταία upstream έκδοση του VLC που μόλις βγήκε, το multiverse ούτως ή άλλως δε θα σε κάλυπτε γιατί μέχρι την έκδοση 8.10 του Ubuntu, στο multiverse το VLC θα μείνει στην 0.8.6e. Η λύση είναι όντως να προσθέσεις ένα εξωτερικό repo, άσχετο με τους official Ubuntu mirrors.

στο Synaptic,τωρα..δηλ.μετα το βρηκα το VLC και το εγκατεστησα,το multiverse,δεν εχω βρει...και οχι τιποτα αλλο,μηπως χρειασθει καπου,σε κατι αλλο.

Βλεπω λοιπον,με τον νεο VLC,ολα τα video,ε λοιπον ειναι φανταστικος,χωρις να κανω καμια ρυθμιση,ανοιγω τα βιντεακια [ κλιπ],που εβλεπα και πριν,λες και αλλαξα VGA,πολυ ωραια χρωματα,ζωντανα,εχω μεινη πολυ ευχαριστημενος,ακομα δεν εχω πειραξη τις ρυθμισεις του.Μπορειτε να τον δοκιμασετε.

Δεν ξερω αν και ο αλλος ειναι ετσι , πειτε μου.

Τον 0.9.2 σε ubuntu 8.04 x64 πως τον κάνουμε εγκατάσταση; είδα κάποια repos στο site του vlc αλλά ήταν για Debian και σαν setup files νομίζω δεν είχε .deb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...