Προς το περιεχόμενο

Πότε να το πάρω??

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου, υπάρχει κάποια εποχή του χρόνου κατα την οποία συνήθως αναβαθμίζονται τα iMac ή/και πέφτουν οι τιμές τους? Γενικά πότε είναι καλύτερα (αν είναι) να βγεις στον πηγαιμό για το μήλο; Έχω 2 PC, το desktop είναι πλέον μπρίκι (τρέχει λίνουξ 24/7) αλλά το Laptop WinXP είναι πολύ ΟΚ ακόμη, οπότε δεν βιάζομαι. Ενδιαφέρομαι για 20άρι, μάλλον το πιό απλό, νομίζω ότι το 24άρι είναι υπερβολή αν δεν είσαι designer.

Δημοσ.

Δεν επαληθεύεται ακριβώς, αλλά πάνω κάτω ισχύουν. Στην παρούσα κατάσταση τα iMac μάλλον θα ανανεωθούν τον Γενάρη στη MacWorld.

Και το 24άρι όχι δεν είναι υπερβολή. Άσε που η ποιότητα του panel του 24 είναι εξαιρετική (η καλύτερη που υπάρχει στην αγορά) ενώ του 20 είναι μάλλον η χειρότερη που υπάρχει.

Ψάξε στο insomnia, το θέμα των panel των iMac είχε συζητηθεί παλιότερα.

Δημοσ.

ευχαριστώ όλες τις απαντήσεις παιδιά. Δεν με πειράζει να πάω για 2009, μπορώ να περιμένω (εκτός αν, χτύπα ξύλο, καούν και τα δύο PC μου ταυτόχρονα αύριο - μπρρρρ!) οπότε μάλλον θα έχει και καλύτερες τιμές. Όσο για το πάνελ, μιλούσα καθαρά για το μέγεθος γιατί είχα την εντύπωση ότι ποιοτικά είναι ολόιδια (βέβαια, ακόμη και χειρότερο να είναι το 20άρι δεν ξέρω αν με παίρνει να δώσω 500Ε παραπάνω). Ελπίζω μόνο να μην άρχισε να κάνει "εκπτώσεις" στην ποιότητα η Apple...

Δημοσ.

Δυστηχώς έκανε κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα, μιας και το προηγούμενο 20αρι ήταν καλύτερης ποιότητας από το τωρινό 20άρι.

Πάντως με τις 24 ίντσες δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος. Εγώ είμαι 2 χρόνια με 24αρα και μου φαίνεται πια κανονική οθόνη. Δεν είναι πολύ μεγάλη. Μια 20αρα θα μου ήταν μικρή τώρα.

Όσο για τις τιμές κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πέσουν μιας και η πάγεια πολιτική της Apple είναι να ανανεώνει το hardware στις ίδιες τιμές. Φυσικά μπορεί ταυτόχρονα πχ να ανακοινωθεί και μείωση της τιμής 100$ αλλά δεν θα βασιζόμουν σε αυτό.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους

επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου, υπάρχει κάποια εποχή του χρόνου κατα την οποία συνήθως αναβαθμίζονται τα iMac ή/και πέφτουν οι τιμές τους? Γενικά πότε είναι καλύτερα (αν είναι) να βγεις στον πηγαιμό για το μήλο; Έχω 2 PC, το desktop είναι πλέον μπρίκι (τρέχει λίνουξ 24/7) αλλά το Laptop WinXP είναι πολύ ΟΚ ακόμη, οπότε δεν βιάζομαι. Ενδιαφέρομαι για 20άρι, μάλλον το πιό απλό, νομίζω ότι το 24άρι είναι υπερβολή αν δεν είσαι designer.

Ως απάντηση στον τίτλο του θέματος: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2319981&postcount=48

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...