Προς το περιεχόμενο

autocad 2009+vista

savvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ενα notebook με vista home premium(fujitsu siemens) παω να βαλω το autocad 2009 και δεν δουλευει

το στοιχειο autocad σταματησε να λειτουργει στις λεπτομερειες λεει ονομα συμβαντος προβλημ.

APPCRASH

εχετε καμια ιδεα?

ευχαριστω

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
σε ενα notebook με vista home premium(fujitsu siemens) παω να βαλω το autocad 2009 και δεν δουλευει

το στοιχειο autocad σταματησε να λειτουργει στις λεπτομερειες λεει ονομα συμβαντος προβλημ.

APPCRASH

εχετε καμια ιδεα?

υχαριστω[Φίλε έχω ακριως το ίδιο πρόβλήμα.Το ίδιο συμβαίνει και με το autocad2000 και 2005..όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει γιατι με βλέπω για φορματ!!]

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα...Έλεος πια έχω δοκιμάσει τα πάντα!Μα κανείς δεν έχει βάλει το autocad σε vista????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:46 ----------

Χαχα εγκαταστάθηκε!!!!Εκτός από τους drivers που λέει ο stavrosd πιο πάνω κατέβασα και το .net framework και μετά έκανα επιδιόρθωση εγκατάστασης και όλα οκ.Τώρα φοβάμαι να το κλείσω μήπως δεν μου ξανανοίξει :-)))) Δεν ξέρω πως ακριβώς δούλεψε η όλη φάση γιατί είμαι αρχάρια και το έκανα λίγο στα τυφλα...

• Moderators
Δημοσ.
Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα...Έλεος πια έχω δοκιμάσει τα πάντα!Μα κανείς δεν έχει βάλει το autocad σε vista????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:46 ----------

Χαχα εγκαταστάθηκε!!!!Εκτός από τους drivers που λέει ο stavrosd πιο πάνω κατέβασα και το .net framework και μετά έκανα επιδιόρθωση εγκατάστασης και όλα οκ.Τώρα φοβάμαι να το κλείσω μήπως δεν μου ξανανοίξει :-)))) Δεν ξέρω πως ακριβώς δούλεψε η όλη φάση γιατί είμαι αρχάρια και το έκανα λίγο στα τυφλα...

Αν θυμαμαι καλα κατα την εγκατασταση του ελεγχει αν υπαρχει το net framework και το κανει εγκατασταση αν χρειαστει.Δουλευε απροβληματιστα στα vista το 2008 και το 2009 που ειχα.Αnyway αφου τα καταφερες,ολα οκ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανονικά τρέχει, αλλά να σου πω την αλήθεια, το αυθεντικό Academic Autocad 2010 x64 που προσπάθησα να εγκαταστήσω στα Windows 7 x64 (και αυτά αυθεντικά), δεν λειτουργεί. Έκανα ένα σωρό πατέντες αλλά μάταια.

Ίσως επειδή είχα κάποιες beta από άλλες εφαρμογές να έγινε η ζημιά, λογικά τρέχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...