Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση γιά επίπεδο θορύβου...

Eloy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά είναι η προσωπική σας άποψη γιά κάποια ή κάποιες από τις κάρτες γραφικών που πέρασαν από τα χέρια σας όσον αφορά το επίπεδο θορύβου σε default ρυθμίσεις? Κάποια σχόλια ή και συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων ή και σχολών (nvidia/ati) όσο γίνεται αντικειμενικότερες θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες...

Aς περιορίσουμε τα μοντέλα σε nvidia>8800 και ati>3850...

• Moderators
Δημοσ.

Ati HD3870, με 8 fans στο pc να τρεχουν (1 στο τροφοδοτικο, 2 στον επεξεργαστη, 2 πισω στο case, 1 στο πλάι του case, 1 στις ραμ, 1 στους δισκους), απλα δεν την ακουω, ουτε στο full load (default παντα ρυθμισεις, dual slot cooler η καρτα).

Δημοσ.

Ναι, γιά κάποιο pc που βρίσκεται σε θορυβώδες περιβάλλον, ή με πολλούς εσωτερικούς ανεμιστήρες να δουλεύουν ταυτόχρονα, η ερώτησή μου δεν έχει νόημα... Να βάλουμε και σαν παράμετρο ένα καθημερινό οικιακό δωμάτιο και 2-3 εσωτερικούς ανεμιστήρες ? (Στην ησυχία της νύχτας ακόμα και οι hdd ακούγονται ενοχλητικά)...

• Moderators
Δημοσ.

Σωστα, αλλα εφοσον υπαρχει αλλο pc για ολονυκτια χρηση (κοκκινο λινκ υπογραφης μου), τοτε γιατι οχι?

Μηπως θα ''παιζω οταν κοιμαμαι'' ? :P χιχι

Δημοσ.

Υπάρχουν κομπιούτερς που σε νορμάλ συνθήκες απλά δεν μπορείς να κάτσεις δίπλα τους από τον θόρυβο ο οποίος πέρα από τον αριθμό των ανεμιστήρων εξαρτάται από πολλά πράγματα... Επίσης πρέπει ανα τακτά διαστήματα να πέφτει και ένα καθάρισμα των ανεμιστήρων, κάτι που το κάνουν ελάχιστοι...

Δημοσ.

Super silent εννοόντας με τροφοδοτικο ζαλμαν 850 watt 140 mm ανεμιστηρα που δεν ακουγεται καθόλου και 2 ανεμιστήρες στις 1200 στροφές επίσης αθόρυβοι και cpu Amd am2 5600 με ψύκτρα ζαλμαν 9700 ΝΤ στις 1200 rpm. Ώρες ώρες κοιτάω να δω μπας και έσβησε το pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...