klong Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω σύνδεση 2play της 4νετ και ξαφνικά μια μέρα έσβησε το αλμπάκι ADSL του router και φυσικά κόπηκε η σύνδεση internet από εκεί και πέρα εδώ και 3-5 μέρες (το σαβ/κο έλειπα) δεν έχω internet. Έκανα όλες τις δοκιμές: 1. Έκλεισα τον router και τον άφησα να κρυώσει 2. Σύνδεσα τον router χωρίς τηλέφωνο 3. Τον σύνδεσα σε splitter μόνο του 4. με τηλέφωνο 5. Σύνδεσα τηλ. στην γραμμή χωρίς φίλτρο για να ακούσω θόρυβο, δεν ακούγοταν θόρυβος! 6. Πήρα τηλ την τεχνική υποστήριξη και αναμένω .... Τα ερωτήματα είναι: Α. Το λαμπάκι ανάβει μόνο όταν γίνεται σύνδεση ή απλώς όταν υπάρχει ADSL γραμμή; Β. Υπάρχει περίπτωση να χάλασε ο router και ενώ λειτουργεί κανονικά σε όλα τα άλλα (ανάβουν λαμπάκια, ανοίγει η σελίδα διαχείρισης του κ.λ.π.) να μην ανάβει το ADSL φωτάκι και να μην συνδέεται; Γ. Γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι κάποιος με έκοψε από το internet κατά λάθος
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 το λαμπακι adsl δειχνει το συγχρονισμο μονο και το internet οτι σηκωνει ppp και περνας το verification username kai pass ναι θα μπορουσε να εχει γινει το β αν και λιγο δυσκολα αλλα καλου κακου αν εχεις αλλο ρουτερ κανε δοκιμη. γ.μην ακουω βλακιουλες
klong Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το λαμπακι adsl δειχνει το συγχρονισμο μονο και το internet οτι σηκωνει ppp και περνας το verification username kai passναι θα μπορουσε να εχει γινει το β αν και λιγο δυσκολα αλλα καλου κακου αν εχεις αλλο ρουτερ κανε δοκιμη. γ.μην ακουω βλακιουλες Τελικά μου κόψανε το internet αυτό μου είπε η τεχνική υποστήριξη του παρόχου και τώρα περιμένουμε τον ΟΤΕ να διορθώσει την βλάβη. Γιατί πάλι τον ΟΤΕ βρε αδερφέ τι τα έχετε τα ιδιόκτητα δίκτυα Πως είναι δυνατόν αυτές οι γραμμές να λειτουργούν τόσο καλά επί 30-40 χρόνια και τώρα ξαφνικά που μπαίνουν σε άλλον πάροχο να παρουσιάζουν βλάβη :whistle: δεν ξέρω ... δεν τους κάθονται καλά οι άλλοι πάροχοι φαίνεται θέλουν τον ΟΤΕ αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά μου κόψανε το internet αυτό μου είπε η τεχνική υποστήριξη του παρόχου και τώρα περιμένουμε τον ΟΤΕ να διορθώσει την βλάβη.Γιατί πάλι τον ΟΤΕ βρε αδερφέ τι τα έχετε τα ιδιόκτητα δίκτυα Πως είναι δυνατόν αυτές οι γραμμές να λειτουργούν τόσο καλά επί 30-40 χρόνια και τώρα ξαφνικά που μπαίνουν σε άλλον πάροχο να παρουσιάζουν βλάβη :whistle: δεν ξέρω ... δεν τους κάθονται καλά οι άλλοι πάροχοι φαίνεται θέλουν τον ΟΤΕ αυτόν ξέρουν αυτόν εμπιστεύονται πω αυτην την ατακα εχω βαρεθει να την ακουω.θες την απαντηση.α απανητησ.γιατι ο οτε κατι ηξερε και εδινε 1 Mbps οποτε τα προβληματα ηταν πολυ λιγοτερα.β.το να χαλανε τα καλωδια ειναι αναμενομενο αν κατσεις να δεις την κατασταση τους το προβλημα ειναι αλλο.ο οτε δεν ενδιαφερετε ουτε τοτε που επερνε τα παγια αλλα ουτε τωρα να κανει καποιες αναβαθμισεις στα καλωδια η να καταργησει τα σιδερενια box η να καταργησει τα φερεσυχνα.ιδιοκτυτο ειναι το dslam οχι το καλωδιο.και η καθε βλακεια που εχει κανει ο οτε και ο καθε ηλεκτρολογος τωρα που η γραμη φτανει στα ορια με 24 mbps φενεται.οτι κατι επαιζε τοσο καιρο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.να στο πω και με αλλο παραδειγμα.ενα pc ποθ δεν εχει στηθει σωστα μπορει να παιζει και με προβληματικες μνημες και να παιζει και με χαλασμενο ανεμηστηρακι οταν ο αλλος το εχει για word.αλλα οταν θα βαλεις πανω παιχνιδι και η παραμικρη βλακεια θα φανει.και εισαι στο ερμαιον πως το λενε το τι χαλκο θα εχεις.εχω adsl με καοια ετερεια εδω και ενα χρονο.κουμπωνω 15 mbit εδω και ενα χρονο και χτες ειχα κλεισει 15 μερες χωρις να κανει ουτε ενα disconnect.χτες αλλαξα ip τελικα μετα απο 15 μερες σχεδον.
klong Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Οι μοιραίοι του internet Μες στο σκοτεινό γραφείο, μες σε καπνούς και σε βρισιές, (μια ταινία έπαιζε στο video) όλοι chatάραμε εψές, εψές, σαν όλα τα βραδάκια, να πάνε κάτου τα φαρμάκια. Chatάρει ο ένας με τον άλλο και όλο bootάρει απ' την αρχή, ω! πόσο βάσανο μεγάλο το βάσανο είναι του PC! Οσο κι ο νους αν τυραννιέται άσπρην ημέρα δε θυμιέται! Του ενού το internet κομένο μήνες δέκα μπαίνει με το free, του άλλου χωρίς χαρτί γραμμένο άλλος πάροχος του πήρε το κλειδί, στο internet Cafe ο γυιός του Μάζη κ' η κόρη του γιαβή στο wap ξεροσταλιάζει. -Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! -Φταίει ο OTE που μας μισεί! -Φταίει το κεφάλι το κακό μας! -Φταίει πρώτ' απ' όλα το PC! "ποιος φταίει; Ποιος φταίει;;;; κανένα στόμα δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα. Έτσι, στο σκοτεινό δωμάτιο σερφαρουμε πάντα μας σκυφτοί, σαν τα σκουλήκια κάθε μονοπώλιο όπου μας εύρει, μας πατεί: δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα! προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.