tuku Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια ( και ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα ξερει κατι ) θελω να μου προτεινετε ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου που να μπορει να μου δειχνει ακριβως τι ακουγετε και να μπορω να απομονονω κομματια. ασχολουμε λιγο με παραφυσικα θεματα και θελω οταν εχω γραψει εναν χωρο και ακουγετε κατι περιεργο να μπορω να καταλαβω τι λεει. σας ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν φαντάζεσαι ότι υπάρχει πρόγραμμα γενικής χρήσης που να κάνει αυτό που θες με 1-2 κλικς, θα απογοητευτείς. Πρέπει να έχεις μερικές στοιχειώδεις γνώσεις επεξεργασίας ήχου. Για αρχή, δοκίμασε με το δωρεάν Audacity και παίξε με το φίλτρο Noise Removal...
tuku Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα σε ευχαριστω για την απαντηση δεν περιμενω να κανω θαυματα με δυο κλικ ουτε οτι θα τα καταφερω με την μια απλα επειδη μου αρεσει και ασχολουμε με τετοια θεματα σιγα σιγα κατι θα καταφερω οποια αλλη πληροφορια εχετε εδω ειμαστε.... σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.