George_Span Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 Παιδιά βοήθεια.<BR>Μέχρι σήμερα οταω εσωζα photos από Internet μου τίς εσωζε σε jpeg format.<BR>Ξαφνικά σήμερα αρχισε να μού τίς σώζει σε Bitmap,πού εμένα δέν μού αρέσει.<BR>Δουλεύω το Infan View.<BR>Εν τω μεταξύ εάν σώσω φωτό από site πού εχω επισκευτεί, τίς σώζει κανονικά.(Jpeg)<BR>Ξέρει κανείς σας πως θα το επαναφέρω στήν αρχική του μορφή και γιατί το κάνει;<BR>Ευχαριστώ προκαταβολικά.
onLINEr Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 poli apla otan kaneis save tin eikona kai sou bgalei pou thes na tin apothikeyseis tha dialexeis tin epilogi save as type na stin kanei save os JPEG i GIF... profanos tora sto kanei save as bmp..<P>enas allos eykolos tropos na kratas eikones einai na exeis anoixto windows explorer kai na kaneis drag + drop oti eikona thes apo ton internet explorer mesa se kapoio directory...<BR>
chris333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 Δημοσ. 1 Μαΐου 2001 άλλος ένας λόγος φίλε μου είναι το ότι μάλλον δεν φορτώθηκε όλη η εικόνα γι'αυτό την σώζει σαν bmp...<P>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.