tritonas00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Paint Πηγη: http://uxevangelist.blogspot.com/2008/09/windows-7-m3-build-6780-new-paint-ui.html
poscaman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 μαλιστα...ενδεικτικοτατο το screenshot μπορω να πω,αλλωστε αυτο που μας ενδιαφερει σε ενα λειτουργικο ειναι το default προγραμμα ζωγραφικης ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν. εννοειται οτι δεν αναφερομαι στον τοπικ σταρτερ
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Συγκλονιστικές πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια πάλι. Δε μπορούσαν τουλάχιστον να βάλουν το .NET; Άντε με το καλό και screenshots απ το notepad. ΥΓ: Τα avatars σας μέσα, με μπερδέψατε
Αδμιν Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που με καίει είναι άλλο. Το Install New Font dialog το άλλαξαν ή και τα Seven θα έχουν το dialog των Windows 2.0 Δε μπορούσαν τουλάχιστον να βάλουν το .NET Αν εννοείς το Paint.net, +1
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Λογικά θα το κρατήσουν για συναισθηματικούς λόγους. Πάνω από μια δεκαετία αντέχει και θα μας θάψει όλους όπως το πάνε
MantiVersuS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πάντος θα κάψουν πολύ κόσμο με αυτό το ribbon! σχεδόν κανένας αρχάριος (από αυτόυς που ξέρω εγώ) δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και δεν το καταλαβαίνει στο office 2007
liakos18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πάντος θα κάψουν πολύ κόσμο με αυτό το ribbon! σχεδόν κανένας αρχάριος (από αυτόυς που ξέρω εγώ) δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και δεν το καταλαβαίνει στο office 2007 Όντως! Κι εγώ ακόμη δε το έχω συνηθίσει γιατί δεν πολυχρησιμοποιώ το office (φοιτητής να σου πετύχει ). Φαντάζομαι αυτοί που θα το δουν πρώτη φορά με τα νέα Windows θα κολήσουν λίγο.
MantiVersuS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως! Κι εγώ ακόμη δε το έχω συνηθίσει γιατί δεν πολυχρησιμοποιώ το office (φοιτητής να σου πετύχει ). Φαντάζομαι αυτοί που θα το δουν πρώτη φορά με τα νέα Windows θα κολήσουν λίγο. ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει επιλογή στον χρήστη να το αλλάζει με το κλασσικό μενού.
gdp77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα... Πώς λέμε νέο FS, κατάργηση registry κτλ κτλ. Όχι! Τα παραπάνω είναι άχρηστες αλλαγές στα Win. Εδώ μιλάμε για την ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΗ αλλαγή για OS : Ribbon UI . Πώς τα καταφέρνει αυτή η εταιρεία από την εποχή ME II και μετά να προσπαθεί να επιβάλλει αλλαγές που ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ οι ίδιοι οι πελάτες της. (Ακόμα δεν έχω ακούσει θετικό σχόλιο από έμπειρους αλλά και νέους χρήστες office από το 2007 που κυκλοφορεί) Πραγματικά χαίρομαι για όλα αυτά, γιατί θα δώσουν ακόμα περισσότερα κίνητρα στον κόσμο για τη μετάβαση σε Mac OS και Ubuntu.
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Μια leaked εικόνα είναι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 [...] Πραγματικά χαίρομαι για όλα αυτά, γιατί θα δώσουν ακόμα περισσότερα κίνητρα στον κόσμο για τη μετάβαση σε Mac OS και Ubuntu. MacOS και Linux θες να πεις, υπαρχει και κοσμος που δε προτιμαει Ubuntu Αληθεια με το ξακουστοοοοοοο WinFS τι θα γινει τελικα? Ουτε τωρα?
gdp77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, δεν έκανα λάθος. "MAC OS και Ubuntu" ήθελα να γράψω. Το αντιμετωπίζω πλέον ως κάτι ενιαίο όπως το MAC OS και όχι σαν κάτι γενικό όπως το Linux (Σε λίγα χρόνια αυτή η αντιμετώπιση θα είναι κοινά αποδεκτή). Προσθέτοντας τη λέξη "χαίρομαι" τονίζω το υποκειμενικό της άποψής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.