nikosfp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Κυριοι καλημερα σας.Ξαφνικα εχω το εξης προβλημα.Δεν ξερω πως να σας το αναφερω αλλα μαλλον θα καταλαβετε.Εκει που ολα ηταν ομορφα και ωραια ξαφνικα οταν ανοιγω το pc η εμφανιση της εναρξης ειναι σαν την εναρξη του win server!!!Πριν ηταν ολα κανονικα,οπως ολοι γνωριζουμε τα win xp.Tι φταιει και πως μπορω να τα επαναφερω.Εχω τα win xp pro sp3 greek.Eυχαριστω εκ των προτερων
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί να έγινε με 3 τρόπους. 1. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασείας->ιδιότητες->Εμφάνιση και στο Παράθυρα διαλόγων και κουμπιά βάλε "Στυλ Windows XP" και πάτα Εφαρμογή. 2. Δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου" και Ιδιότητες->Για προχωρημένους->Επιδόσεις (Ρυθμίσεις)->Εφέ προβολής και επέλεξε "Να επιλέγουν τα WIndows..." ή "Βέλτιστη Εμφάνιση" και ΟΚ 3. Δεξί κλικ στo Μενού Έναρξη και Ιδιότητες και αν είναι επιλεγμένο το Κλασσικό μενού, επέλεξε το Μενού έναρξη. Αν ανάλογα με το τι εννοείς μπορεί να συμβαίνει ένα από τα τρία (δεν έχω δει ποτέ τα windows server).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.