axlgol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα παιδια, εχω το εξης προβλημα στα καλα καθουμενα μου χαλανε τα πιξελ στην οθονη και οταν λεω χαλανε στην αρχη κατι μπορεις να δεις αλλα μετα τπτ ειναι σαν να εχει χιονισει, οταν τον κανω επανεκιννηση δεν διορθώνετε παρα μονο οταν βγαλω την καρτα γραφικων και τη φυσιξω, δε ειναι προβλημα της οθονης αλλα του συστηματος(οταν βγαζω σπανσχοτ δεν το δειχνει μετα) ισως να φταιει η καρτα γραφικων ισως κατι αλλο υπαρχει καμια λυση καποιος παρομοιο προβλημα? Ευχαριστω.
chrism4111 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα παιδια, εχω το εξης προβλημα στα καλα καθουμενα μου χαλανε τα πιξελ στην οθονη και οταν λεω χαλανε στην αρχη κατι μπορεις να δεις αλλα μετα τπτ ειναι σαν να εχει χιονισει, οταν τον κανω επανεκιννηση δεν διορθώνετε παρα μονο οταν βγαλω την καρτα γραφικων και τη φυσιξω, δε ειναι προβλημα της οθονης αλλα του συστηματος(οταν βγαζω σπανσχοτ δεν το δειχνει μετα) ισως να φταιει η καρτα γραφικων ισως κατι αλλο υπαρχει καμια λυση καποιος παρομοιο προβλημα? Ευχαριστω. Κατ'αρχην δεν μας λες πια καρτα γραφικων εχεις. Απο εκει και περα παρομιο προβλημα ειχε ενα φιλος μου ... Του ειπα να αλλαξει τους Drivers της καρτας γραφικων και να βαλει τους 8198 για nVidia. Απο εκει και επειτα το προβλημα του λυθηκε. Ειχα ιδιο προβλημα σε μια διανομη linux εβαλα τους drivers και ολα πανε κουτι !! Αυτα κανε δεν σου λεω οτιθα λυθει το problem σου αλλα αξιζει μια προσπαθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 κατά πάσα πιθανότητα είναι artifacts και όχι καμένα pixels... αρχίζει και τα φτύνει η κάρτα γραφικών δλδ... η ψύξη της δουλεύει οκ?
axlgol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καταρχην σας ευχαριστω και τους 2, εχω μια ΑΤΙ 9800pro 128 βασικα παιζει να ειναι και η καρτα γιατι π.χ. δε μπορω να παιξω παιχνιδια κολαει ολο το συστημα αλλα καποιες φορες μου λεει οτι δεν ειναι συνδεδεμενη με το ρευμα... τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.