spirosslayer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 εχω κανει εδω και 3 εβδομαδες αιτηση μεταφορας απο οτε σε φορθνετ. στο forthnet/adslstatus μου λεει οτι στις 3/9/2008 εγινε αποστολη του εξοπλισμου. που ειναι αυτο οεο?? μεχρι και σημερα δν εχω παραλαβει κατι, αλλα το κορυφαιο ειναι οτι απο σημερα μου ειναι νεκρο το σταθερο, και οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ μου εμφανιζεται μια σελιδα της forthnet που λεει οτι 1) δεν εχετε εξοφλησει το λογαριασμος σας και η συνδεση εχει διακοπει 2) ειστε ηδη online και προσπαθειτε να ξανακανετε login 3)το username ειναι λαθος. εχω τηλεφωνησει σε οτε, οτενετ, και φυσικα forthnet και ο καθενας μου ελεγε οτι του φωτιζε. η φορθνετ μου ειπε η συνδεση δν εχει ενεργοποιηθει και μαλιστα οτι μπορει να εχω ιο!!!! τελικα εδωσα βλαβη στον οτε της γραμμης(και ακρη μαλλον δν βγαζω καθως στο λενε εκεινη την στιγμη απ'οτι ξερω). τι κανω οεο?? γνωριζει καποιος για παρομοια κατασταση
dpilio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 μου κανει εντυπωση! τι εννοεις οταν προσπαθείς να μπεις στο internet? ποια σελιδα προσπαθείς να ανοιξεις? απο την στιγμη που εχεις ανοιγεις σελιδα σημαινει οτι εχει συνδεθει... αν εχει γινει μεταφορα στην γραμμη σου, τοτε απο ΟΤΕ σιγουρα δεν θα σε εξυπηρετησουν! βεβαια ειναι περιεργο που σου λενε απο forthnet οτε δεν εχει μεταφερθει η γραμμη σε αυτους αν στον ΟΤΕ δεχτηκαν την βλαβη νομιζω οτι σημαίνει οτι σε εχουν ακομη σαν πελατη τους αρα δεν εχεις μεταφερθει... SMS με στοιχεια για την νεα συνδεση σου απο forthnet ήρθε?? (για το μοντεμ μιλα παλι με forthnet)
arxaggelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω πως δουλεύει η Forthnet αλλά στη HOL πρέπει να περάσεις μέσα στο ρούτερ τους κωδικούς σου. Οι κωδικοί έρχονται μαζί με το ρούτερ στο σπίτι. Μέχρι να γίνει αυτό μπορείς να μπείς μόνο στη σελίδα της HOL (ίσως ούτε καν κι εκεί). Πιστεύω ότι κόπηκε το τηλέφωνό σου από τον ΟΤΕ επειδή η γραμμή σου ενεργοποιήθηκε, απλώς ο εξοπλισμός σου είναι ακόμη στον δρόμο. BTW, η forthnet δίνει voip τηλέφωνο? Αν ναι, για αυτό δεν έχεις ούτε τηλέφωνο. Αν όχι, σε πέταξε 'εξω ο ΟΤΕ αλλά δεν ενεργοποιήθηκες ακόμη στη Forthnet. Μην πολυεμπιστεύεσαι αυτά που λεει η εξυπηρέτησ πελατών, δεν ξέρουν και πολλά. Βασικά ψάξε πού είναι το ρούτερ!
spirosslayer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα με πηραν οι τεχνικοι απο τον οτε και μου ειπαν πως ειχε βλαβη η γραμμη και το εφτιαξαν. μετα απο λιγο σκαει το sms απο forthnet για την ενεργοποίηση. και εκει που λεω τελειωνουν οι μα****** ακουστε κορυφαιο: περιμενω τον εξοπλισμο, και ο αντιπροσωπος της forthnet που ειχα κανει την αιτηση μου ειπε οτι θα πληρωσω 25 ευρω(!!!) για την κουριερ(ποιο πολυ απότι το siemens που δινει). εν τω μεταξυ ειμαι ροδο τωρα! ενας φιλος μου εκανε την συδνεση και δν εδωσε μια του λεω. μου ειπε οτι το αλλαξε αυτο η εταιρεια. με τα πολλα πηρα στα κεντρικα και αφρισαν πραγματικα μολις του ακουσαν"πες μας ποιος ειναι αυτος που σου ζητησε λεφτα, θα το παρεις με τσαμπουκα και δν θα δωσεις μια"xαχαχαχαχα!! αντε με το καλο να τελειωνω και παρακαλαω μονο μην παθω βλαβη τωρα!
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Θα έβγαλε καλό μεροκάματο ως τώρα από κόσμο που κορόιδεψε το λαμόγιο που σου ζήτησε 25Ε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.