Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα δυο?

Daimon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας,

Ως οσονούπω φοιτητής αποφάσισα να πάρο ένα LAPTOP και να αφήσω το DESKTOP στην αδερφή μου.

Είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω LAPTOP και με μια ματια που έριξα στο E-SHOP διάλεξα αυτά τα δυο μοντέλα και θα ήθελα την γνώμη σας.

Γενικά, δεν είμαι GAMER διότι έχω PSP, αλλα είμαι Multimedia User. Θέλω ένα LAPTOP το οποιο να κράτηση αρκετό χρόνο χωρίς να του αλλάξω τίποτα και στη χειρότερη να παίξει και κανένα παιχνιδάκι.

Αυτά που με νοιάζουν περισσότερο είναι

• Καλο CPU
  • Καλή Κάρτα Γραφικών (nVidia κατά προτίμηση)
  • Να έχει ενσωματωμένο CARD READER
  • RAM 2GB+
  • Σκληρός Δίσκος 250GB+++
  • WIFI
  • 15" οθόνη μου αρκεί
  • Κάμερα
  • CD/DVD Writer

Εάν έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλύτερο, ελεύθερα... αρκεί η τιμές να κυμαίνονται στα 1000 EURO.

Σένα LAPTOP πιο HARDWARE μπορείς να αναβάθμισης και πιο όχι? Από περιέργεια.

ty in advance

Δημοσ.
Σένα LAPTOP πιο HARDWARE μπορείς να αναβάθμισης και πιο όχι? Από περιέργεια.

Μνήμες και σκληρό (αν και όποτε χρειαστεί) μπορείς. Για ότι άλλο part θες χλωμό. Μόνο add-on για καμιά tv-card κ.τ.λ.

Δημοσ.
Μνήμες και σκληρό (αν και όποτε χρειαστεί) μπορείς. Για ότι άλλο part θες χλωμό. Μόνο add-on για καμιά tv-card κ.τ.λ.

CPU yiok? :/

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες επιλογες πλεον σε αυτά τα χρήματα και το ποιος είναι ο καλύτερος υπολογιστής είναι θέμα προσφοράς/ημέρας/τύχης κτλ. Το 5930g το έχω δουλέψει απο κοντά, είναι ανθρακί και όχι λευκό όπως φαίνεται στην φωτό και πραγματικά έχει οτιδήποτε χρειαστείς. Επιπλέον είναι ταχύτατο και χωρίς θερμοκρασίες. Πάντως στη θεση σου θα επέλεγα το μοντέλο με τα 799 ευρώ το οποίο έχει μικρότερο επεξεργαστή και 3gb ram (Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια)

Δημοσ.
Υπαρχουν πολλες επιλογες πλεον σε αυτά τα χρήματα και το ποιος είναι ο καλύτερος υπολογιστής είναι θέμα προσφοράς/ημέρας/τύχης κτλ. Το 5930g το έχω δουλέψει απο κοντά, είναι ανθρακί και όχι λευκό όπως φαίνεται στην φωτό και πραγματικά έχει οτιδήποτε χρειαστείς. Επιπλέον είναι ταχύτατο και χωρίς θερμοκρασίες. Πάντως στη θεση σου θα επέλεγα το μοντέλο με τα 799 ευρώ το οποίο έχει μικρότερο επεξεργαστή και 3gb ram (Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια)

καλο είναι και αυτό, αλλα έχει μικρότερο CPU και κάρτα γραφικών... :/ [ACER ASPIRE 7720G]

by the way, εάν το LAPTOP έχει 4 GB RAM, και του βάλω τα ΧΡ (τα οποια σηκώνουν μέχρι τα 3 GB) αυτό που περισσεύει? δημιουργεί πρόβλημα η απλός δεν το βλέπει και όλα λειτουργούν ομαλά?

Δημοσ.

drivers για ΧΡ δε βγαίνουν πλέον?

επειδή στο laptop που θα πάρο θα βάλω ΧΡ, έλα όμως που δε βρίσκω από που να κατεβάσω τα drivers... :/

μονόδρομος VISTA?

(συγκεκριμένα για τω ACCER ASPIRE 5930G έψαχνα..)

Δημοσ.

θα κάνεις χαζομάρα, κατα την ταπεινή μου γνώμη να πάρεις ACER...θα σου έλεγα τον HP σαφώς...είναι πολύ καλή εταιρία..κ πολύ καλή και η σειρά της pavilion

Δημοσ.

και εγώ να σου πω την αλήθεια από τι πρώτη στιγμή μου άρεσε τω HP, μονο και μονο επειδή έχει ταχύτερο CPU (η μονη διαφορα) επέλεξα ΚΑΙ Acer.

παρόλου αυτά, τω πρόβλημα που με σκοτώνει αυτή τι στιγμή είναι τα ΧΡ.... δεν τα παο καθόλου τα VISTA και σκόπευα από τι πρώτη στιγμή να περάσω τα ΧΡ.... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...