dimitris_sabi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αν πραγματικα αξιζει να το συνεχισεις εφοσον φυσικα εχεις καποιο ταλεντο και ποσο σε βοηθανε οι ομοσπονδιες στην ελλαδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέχρι πόσες λέξεις; respect...
afentiko7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο λόγο να σε πληρώνουνε που πλατσουρίζεις? Και ειδικά εγώ και συ. Τους άλλους που κλωτσάνε μια μπάλα τους πληρώνει το κράτος?
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο λόγο να σε πληρώνουνε που πλατσουρίζεις? Και ειδικά εγώ και συ. Τους άλλους που κλωτσάνε μια μπάλα τους πληρώνει το κράτος? 30.000.000 xορηγια απο τον οπαπ, κρατικη ενισχυση σε ολες τις ποδοσφαιρικες ομαδες, σβησιμο χρεων, αγορα τηλεοπτικων δικαιωματων απο την Κρατικη τηλεοραση δινοντας τεραστια ποσα κλπ...
afentiko7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 30.000.000 xορηγια απο τον οπαπ, κρατικη ενισχυση σε ολες τις ποδοσφαιρικες ομαδες, σβησιμο χρεων, αγορα τηλεοπτικων δικαιωματων απο την Κρατικη τηλεοραση δινοντας τεραστια ποσα κλπ... Στις ομάδες όχι στους ποδοσφαιριστές
BLISS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δε πειραζει που ειναι πάτοι οι Ελληνες πλατσουριστές. Τουλαχιστον κανουν σωμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 και κάπως έτσι γίνονται τα Tsunami...
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Και ταλέντο να έχεις γιατί να πας για πρωταθλητισμό και να καταστραφείς από χαπάκια?
Swimmer21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για ποιο λόγο να σε πληρώνουνε που πλατσουρίζεις? Και ειδικά εγώ και συ. Τους άλλους που κλωτσάνε μια μπάλα τους πληρώνει το κράτος? Δε πειραζει που ειναι πάτοι οι Ελληνες πλατσουριστές.Τουλαχιστον κανουν σωμα. Ελα μην χ3στ0υμε εδω μεσα!!!!:mad: Ακομα και ενας μετριος κολυμβητης κανει περισσοτερες προπονησεις και προσπαθεια απο οτι ενας ποδοσφαιριστης...ΚΑΙ ειναι πιο μικρος ΚΑΙ δεν πληρωνεται ΑΛΛΑ του αρεσει και το κανει.... Κανει ενας ποδοσφαιριστης καθημερινη προπονηση εκτος κυριακης 4ωρη με γυμναστηριο τρεξιμο και πρωινες πριν το σχολειο στις 5 τα ξημερωματα???? Εγω ειμαι 16 και τα κανω αυτα...και με το σχολειο και με ολα...και μου παραπονιουνται οι ποδοσφαιριστες επειδη ο προπονητης της ταδε ομαδας εχει αυξησει τους ρυθμους της προπονησης!!!! Πληρωνεσαι φιλε μου με ποσα που δεν βλεπει ο μεσος ελληνας ουτε στα ονειρα του? Κατσε κατω και φτυσε αιμα στην προπονηση.... Ολοι ξερουμε οτι η κολυμβηση ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα αθληματα...και ειδικα στην ελλαδα ειναι ενα αδικο αθλημα χωρις τις σωστες εγκαταστασεις...αντι να μας λετε πλατσουριστες θα επρεπε τουλαχιστον να μας καταλαβαινετε...
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τι,πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές? Ναι,μόνο αν παίζεις Α Εθνική σε καμιά μεγάλη ομάδα,γιατί αλλιώς δεν είσαι και τόσο κυριλέ.Επίσης οι μικρότεροι που παίζουν ποδόσφαιρο,σε τοπικές συνήθως ομάδες δε πληρώνονται και το κάνουν κι αυτοί επειδή γουστάρουν. Ειδικός δεν είμαι και μπορεί οι κολυμβητές να κάνουν περισσότερες ώρες προπόνηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές τρέχουν 90 λεπτά πάνω κάτω σε γήπεδο 11χ11 ε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 water polo, μπάσκετ και μετά τα χάος στο θέμα "ιατρικής δυσκολίας"...
TNT1982 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τι,πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές? Ναι,μόνο αν παίζεις Α Εθνική σε καμιά μεγάλη ομάδα,γιατί αλλιώς δεν είσαι και τόσο κυριλέ.Επίσης οι μικρότεροι που παίζουν ποδόσφαιρο,σε τοπικές συνήθως ομάδες δε πληρώνονται και το κάνουν κι αυτοί επειδή γουστάρουν. Ειδικός δεν είμαι και μπορεί οι κολυμβητές να κάνουν περισσότερες ώρες προπόνηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές τρέχουν 90 λεπτά πάνω κάτω σε γήπεδο 11χ11 ε... καλα ειστε με τα καλα σας?ξερετε τι φυσικη κατασταση απαιτειται να εχουν οι ανδρες πορνοσταρ?Αφηστε που σε ποναει και η μαλλαπερδα σου μετα την δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.