Προς το περιεχόμενο

forthnet μεταφορα πανω απο 2 μηνες τι να κανω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εδω και 2.5 μηνες εχω κανει αιτηση μεταφορας στη φορθνετ ιδιο κεντρο ιδια περιοχη και δεν εχει γινει τπτ. εχω μιλησει απειρες φορες μαζι τους και τελευταια χτες τους ειπα οτι θα κανω αιτηση διακπης δεν πληρωνω τπτ και αν θελουν αςπαμε δικαστικως. εχω κανει καταγγελια σε ΕΕττ ινστιτουτο καταναλωτων και γραμματεια υπουργειου αναπτυξης αλλα ολοι με κλασανε. πειτε μου εσεις τι θα κανατε? να στειλω εξωδικο αξιζει το κοπο? να κανω αιτηση διακοπης και μετα αν μου πουν να πληρωσω να παμε δικαστηρια τι λετε να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν δεν πληρώσεις σε βάζουν στον tiresia ( ένα πρόγραμμα τραπεζών ) ώς κακοπληρωτή. ( με επιφύλαξη αυτή η πληροφορία )

Δημοσ.
Αν δεν πληρώσεις σε βάζουν στον tiresia ( ένα πρόγραμμα τραπεζών ) ώς κακοπληρωτή. ( με επιφύλαξη αυτή η πληροφορία )

Υπερβολικό ακούγεται. Ιδίως για ιδιώτες...

Δημοσ.

σημερα μου ηρθε η απαντηση απο τη γενικη γραμματεια και την εεττ. ε λοιπον σας λεω οτι ακομη και αυτους οι ετιαρειες τους γραφουν κανονικα. τους εστειλα μια επιστολη που λεει και καλαοτι η καταγγελεια μου ειναι ελλειπης. βγαλτε τα συμπερασματα σας

λες και δεν ξερουν στη φορθνετ ποιος ειμαι αφου τους εχω παρει 20 τηλεφωνα και τους εχω στειλει τουλαχιστον 4 μαιλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...