Bakxos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια εδω και 2.5 μηνες εχω κανει αιτηση μεταφορας στη φορθνετ ιδιο κεντρο ιδια περιοχη και δεν εχει γινει τπτ. εχω μιλησει απειρες φορες μαζι τους και τελευταια χτες τους ειπα οτι θα κανω αιτηση διακπης δεν πληρωνω τπτ και αν θελουν αςπαμε δικαστικως. εχω κανει καταγγελια σε ΕΕττ ινστιτουτο καταναλωτων και γραμματεια υπουργειου αναπτυξης αλλα ολοι με κλασανε. πειτε μου εσεις τι θα κανατε? να στειλω εξωδικο αξιζει το κοπο? να κανω αιτηση διακοπης και μετα αν μου πουν να πληρωσω να παμε δικαστηρια τι λετε να κανω? ευχαριστω
titikos46 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Η καλλιτερη λυση να πας σε αλλη εταιρια.
pan34 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 παs σε αλλη εταιρεια και δεν πληρωνειs τιποτα γιατι ειναι δικη τουs υπαιτιοτητα!Το εκανα εγω με την on
Heav3n Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν πληρώσεις σε βάζουν στον tiresia ( ένα πρόγραμμα τραπεζών ) ώς κακοπληρωτή. ( με επιφύλαξη αυτή η πληροφορία )
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν πληρώσεις σε βάζουν στον tiresia ( ένα πρόγραμμα τραπεζών ) ώς κακοπληρωτή. ( με επιφύλαξη αυτή η πληροφορία ) Υπερβολικό ακούγεται. Ιδίως για ιδιώτες...
Bakxos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 σημερα μου ηρθε η απαντηση απο τη γενικη γραμματεια και την εεττ. ε λοιπον σας λεω οτι ακομη και αυτους οι ετιαρειες τους γραφουν κανονικα. τους εστειλα μια επιστολη που λεει και καλαοτι η καταγγελεια μου ειναι ελλειπης. βγαλτε τα συμπερασματα σας λες και δεν ξερουν στη φορθνετ ποιος ειμαι αφου τους εχω παρει 20 τηλεφωνα και τους εχω στειλει τουλαχιστον 4 μαιλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.