Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με Leopard και αντιμετωπιση....

reload13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Λοιπον δε ξερω προσωπικα εχω Leopard 10.5.5 σε i-mac 20'' , 3 Giga RAM, ATI 2600 pro 256mb.Λοιπον εχω πολλα προβληματα απο πριν ενα χρονο που πηρα τον mac.Για αυτο κανω αυτο το post στο οποιο θα ηθελα οσοι εχουν καποια προβλημαα να τα γραψουνε εδω και αν καταφερανε να λυσουνε ακομα καλυτερα να γραψουν και τη λυση.

Θα ηθελα να δω ποιος ειναι ο μεσος ορος, αν κανω εγω κατι λαθος η αν ειναι γενικοτερο το θεμα,και πιστευω οτι και αλλοι εχουν την απορια μου,ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι η διασταυρωση της πληροφοριας για τους mac ωστε να σχηματιστει μια "αντικειμενικη" πραγματικοτητα δεν ειναι ευκολη, ειδικα στην Ελλαδα (και ειδικα σε σχεση με χρηστες windows που ειναι πολυπληθεστεροι).

Λοιπον υπαρχουν σιγουρα λοιπον καποια κοινα προβληματα.

Καποια δικα μου ειναι:

1.Δεν λειτουργει το skype και εχω εφαρμοσει αρκετα πραγματα που μου προτειναν και σε αυτο το forum αλλα και γενικοτερα στο internet.

2.Δε μπορω να παιξω το Spore επισης με τιποτα

3.Group differs on "private/etc/cups", should be 0, group is 26.

Αυτο υπαρχει στο repair permissions μετα την 10.5.3 σταθερα και μετα απο 2 archive & install και συχνα εμφανιζονται και αλλα για παραδειγμα σημερα μετα το 10.5.5 και ενα archive & install:

Permissions differ on "private/var/spool/cups/cache/rss", should be drwxr-xr-x , they are drwxrwxr-x .

4.Τωρα τελευταια ο safari crash-αρει και μαζι πολλεσ φορες (δεν ειμαι σιγουρος αν συνδεονται καν) και το Leopard.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν εχω δοκιμασει να κανω και θα κανω συντομα.Δυστυχως ομως εχω διαβασει οτι αλλος κοσμος που ειχε αντιστοιχα προβληματα οπως το group differs...

δε καταφερανε να διορθωσουνε το προβλημα τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...