Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να κάνω "burn" ένα παιχνίδι sims (και να δουλεύει!) ???

Tasos Boss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! αλλα δεν είναι αυτό που θέλω.. Το παιχνίδι το εχω σε cd.. θέλω απλά να περάσω όλα του τα αρχεία σε ένα αλλο cd και δεν ξέρω πως..

• Super Moderators
Δημοσ.

το έχεις original και θες να το αντιγράψεις σε άλλο cd? δεν καταλαβαίνω το λόγο...

λογικά δεν δουλεύει η αντιγραφή επειδή το game έχει κάποια προστασία...

όπως καταλαβαίνεις το policy απαγορεύει τέτοιου είδους βοήθεια

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να βρεις ακριβώς τι προστασία χρησιμοποιεί το παιχνίδι σου. Είτε με κάποιο προγραμματάκι ή αν είναι αρκετά δημοφιλές κάποιος άλλος θα το έχει κάνει για σένα.

Μετά πρέπει να κάνεις ένα ακριβές αντίγραφο 1-1. Όχι απλά αντιγραφή (όπως κάνει το nero π.χ). Συνήθως χρησιμοποιούνται alcohol, blindwrite κλπ. Ανάλογα την προστασία θα χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ρυθμίσεις εγγραφής. Θα πρέπει και το αντιγραφικό σου να είναι κατάλληλο.

Έτσι θα μπορείς να χρησιμοποιείς το backup δισκάκι σου σαν να ήταν κανονικό και κρατάς το άλλο σε περίπτωση που σπάσει, το χάσεις κλπ κλπ.

Δημοσ.

καταρχην δεν ειναι παραξενο αυτο που ζηταει.και ειναι λογικο.ναι θελω να κανω backup κατι που μου ανηκει για ενα λογο.αμα σπασει το cd θα μου δωσει η ετερεια αλλο αμα της το παω πισω?οχι.αρα και εγω κανω backup.ενας τροπος ειναι με το alcohol 120 για τον δευτερο τροπο pm

Δημοσ.

Έχω το devil may cry 4 αυθεντικό και θέλω να το κάνω backup. Με το nero που προσπάθησα να δημιουργήσω αρχείο εικόνας mds, για να το γράψω μετά σε δισκάκι, μου κόλλησε στο 97% και τις 2 φορές που το επιχείρησα.

Ξέρει κανείς τον λόγο? Αν υπάρχει πιο απλός τρόπος, μπορώ να τον έχω έστω σε pm?

Δημοσ.
Α οκ! Μήπως ξέρετε τι cd να χρησιμοποιήσω ?

τοσες καλες μαρκες υπαρχουν.tdk,verbatim και η αλλη που μια ζωη δεν θυμαμε πως γραφεται tayido yuden.μαμω τα ιαπωνικα τι στο καλο ειναι αυτα.

Έχω το devil may cry 4 αυθεντικό και θέλω να το κάνω backup. Με το nero που προσπάθησα να δημιουργήσω αρχείο εικόνας mds, για να το γράψω μετά σε δισκάκι, μου κόλλησε στο 97% και τις 2 φορές που το επιχείρησα.

Ξέρει κανείς τον λόγο? Αν υπάρχει πιο απλός τρόπος, μπορώ να τον έχω έστω σε pm?

κλειδωμενο.διαβασε απο την αρχη το topic.

Δημοσ.
τοσες καλες μαρκες υπαρχουν.tdk,verbatim και η αλλη που μια ζωη δεν θυμαμε πως γραφεται tayido yuden.μαμω τα ιαπωνικα τι στο καλο ειναι αυτα.

κλειδωμενο.διαβασε απο την αρχη το topic.

Έγραψα βλακεία. Με το alcohol το προσπάθησα και προφανώς κολλάει λόγω του secuROM 7. Σου στέλνω pm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...