Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα Unmountable Boot Volume!

karhariasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά κ πάλι

λοιπόν ξαφνικά πήγα να ανοίξώ το pc μου κ μου έβγαλε αυτό το μύνημα!!!

Για την ιστορία

Είναι το μηχάνημα που έχω στη δουλειά το οποιό είναι 24 ώρες την μέρα ανοιχτό, 7 μέρες την βδομάδα. Τι να κάνουμε.. τα torrent κ οι tracker δε με αφήνουν σε υσηχία..

Πως άρχισε..

ξαφνικά όταν το μηχάνημα ζοριζόταν, όχι ιδιαίτερα όμως, έβγαζε μια μαυρη οθόνη κ δε κουνιόταν τίποτα. Το έκλεινα κ το άνοιγα κ όλα οκ. Νόμιζα ότι είναι board κ ετοιμαζόμουν να αλλάξω board, δε πήγα καν ο νους μου ότι μπορεί να είναι σκληρός.

Τι έγινε..

Χτες όταν ήρθα στην δουλειά μου παρουσιάσε την μαύρη οθόνη 2 φορές συνεχόμενα χωρίς να προλάβω να ανοίξω καν σελίδα στο internet, όχι να το "ζορίσω" με κάτι άλλο. Την τελευταία φορά που πήγα να το ανοίξω, ακριβως την ώρα που εμφάνισε το logo των Windows XP Pro, που έχει μια μπλε μπάρα που φορτώνει κάτω, δείχνει το σήμα για 1 δευτερόλεπτο κ γίνεται μπλε η οθόνη με διάφορους ότι να ναι ASCII χαρακτήρες κ κάπου ψηλά στην οθόνη να φιγουράρει το μήνυμα

"Unmountable Boot Volume"

Πιθανές λύσεις..

Κοίταξα στον γούγλη τι θα πει το πρόβλημα μου. Σύμφωνα με την Microsoft, αλλά κ άλλα forum που συμβουλεύτικα θα πει 3 πράγματα.

1) Κράσαραν τα Windows, δλδ δεν έκλεισαν σωστά κ καταστράφηκε το boot.ini

2) Χρησιμοποιώ καλώδιο σύνδεσης του σκληρού με 40 σίρματα αντί για 80

3) Χτύπησε ο δίσκος

Δυστυχώς στην περίπτωση μου το 1 και το 2 δεν ισχύουν.. οπότε είναι το 3!!!

Λύση..?

Ο σκληρός είναι ένας Maxtor μοντελο 4DO60H3. Η χωριτικότητα του είναι 60 γίγα κ τον έχω σπάσει σε δύο partition των 40γίγα κ 20γίγα. Αν τον συνδέσω τώρα σε κάποιο μηχάνημα μου λέει ότι βλέπει έναν σκληρώ των 8γίγα σε καλή κατάσταση αλλά για να τον εξερευνήσει χρειάζεται format!!

Δε μπορώ να το κάνω αυτό! Θα πάω από καρδιά είμαι σίγουρος! Υπάρχουν κάποια αρχεία μέσα στον σκληρό που ΔΕΝ πρέπει να χαθούν. Είναι ο φάκελος τα εγγραφά μου κ τα email που έχει αποθηκευμένα το Thunderbird!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα σώσουμε αυτά???? Έστω κ αν κοστίσει κάτι τοις...

PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...