Προς το περιεχόμενο

Δυσκολία σχολων ΑΕΙ-ΤΕΙ

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ειναι φυσικη η μαθηματικα, αρα πως δεν το ελυσαν; μηπως απλα βαριοντουσαν; και στην τελικη αν ειναι παραλογο το θεμα πραγματικα πας και κανεις παραπονα. μου ετυχε στο κολλεγιο που πηγαινα πριν το πανεπιστημιο. σε μια ερωτηση ειχε δωσει ενα κουφο δεδομενο, ε τι να εκανα; να μην του εγραφα οτι ειναι παραλογο και να χρησιμοποιησω αλλα δεδομενα; και φυσικα το εκανα και μια χαρα βαθμο μου εβαλε

"το λυνω":στη νομικη δεν σε ρωτανε πες μας τον ταδε νομο κλπ..σε ρωτανε πχ

Παει ο μητσος και βιαζει την ευτερπη της παιρνει 2552354234 ευρω απτο χρηματοκιβωτιο,διαδιδει σε ολους οτι ειναι "ευκολη",μετα πωλει το σπιτι της στον Ξενοφωντα και εισπραττει το τιμημα και φωτοτυπει τα χαρτονομισματα

Ερωτησεις

1)πως θα τιμωρηθει ο μητσος

2)αν αντι για ευκολη ειχε διαδωσει οτι ειναι βουτανα τι ποινικη ευθυνη θα ειχε

3)πως σχολιαζετε την πωληση του σπιτιου της?

4)ποιο δικαστηριο ειναι αρμοδιο να δικασει τον Μητσο?

5)ο μητσος λεει οτι ο δικηγορος του ειναι μαπας και να του διοριστει αλλος.Τι θα γινει?

6)αν ο μητσος ειχε χρησιμοποιησει προφυλακτικο αλλαζει η απαντηση σας στο 1)?

σου ειπα μια αστεια και ευκολη εκδοχη.οσο για το κανεις παραπονα....απλα λολ λολ.:-)

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"το λυνω":στη νομικη δεν σε ρωτανε πες μας τον ταδε νομο κλπ..σε ρωτανε πχ

Παει ο μητσος και βιαζει την ευτερπη της παιρνει 2552354234 ευρω απτο χρηματοκιβωτιο,διαδιδει σε ολους οτι ειναι "ευκολη",μετα πωλει το σπιτι της στον Ξενοφωντα και εισπραττει το τιμημα και φωτοτυπει τα χαρτονομισματα

Ερωτησεις

1)πως θα τιμωρηθει ο μητσος

2)αν αντι για ευκολη ειχε διαδωσει οτι ειναι βουτανα τι ποινικη ευθυνη θα ειχε

3)πως σχολιαζετε την πωληση του σπιτιου της?

4)ποιο δικαστηριο ειναι αρμοδιο να δικασει τον Μητσο?

5)ο μητσος λεει οτι ο δικηγορος του ειναι μαπας και να του διοριστει αλλος.Τι θα γινει?

6)αν ο μητσος ειχε χρησιμοποιησει προφυλακτικο αλλαζει η απαντηση σας στο 1)?

σου ειπα μια αστεια και ευκολη εκδοχη.οσο για το κανεις παραπονα....απλα λολ λολ.:-)

δεν κατεχω το αντικειμενο, αλλα τι στο διαολο καποια λυση θα υπαρχει. μηπως οι κινεζει απο την βαρεμαρα τους για τις δικες εχουν ακομα την θανατικη ποινη;:X

Δημοσ.
αυτο που δεν καταλαβενω ειναι πως ενας καθηγητης ξερει ποιος ειναι ποιος και κοβει αυτους που δεν γουσταρει αφου σε καθε σχολη ειναι πανω απο 100 ατομα. και στην τελικα τι λογικη ειναι αυτη; πως ειναι δυνατον να σε κοψουν ενω γραφεις καλα; γτ το "αξιζει" που ειπε καποιος μονο ετσι μπορω να το εκλαβω

Χωρίς να έχω κάτι μαζί σου μην παρεξηγηθείς,δεν έχει ΙΔΕΑ τι γίνεται μέσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Και να σου εξηγήσω γιατί κόβονται κάποιοι.Γιατί ο καθηγητής είναι κουραμπιές και στόκος και βαριέται να διορθώσει τα γραπτά σωστά.Τώρα τις μεθόδους διόρθωσης δεν θα τις αναφέρω γιατί θα με πείτε υπερβολικό.

Άτομα που δεν έχουν ιδέα από σπουδές νομίζουν ότι πας στο ΑΕΙ-ΤΕΙ,διαβάζεις σαν καλό παιδί όλα τα μαθήματά σου,κάθεσε και παρακολουθείς στην τάξη με σταυρωμένα τα χέρια σαν καλό παιδί,ο καθηγητής κάνει τέλεια παράδοση και όλα είναι βατά σαν ισότητες 1ης δημοτικού,τα βιβλία είναι άριστα και διαβάζονται σαν λογοτεχνία τσέπης,στην εξεταστική έχεις βγάλει την ύλη 5 φορές (μπορεί και 15) και πας και γράφεις με την άνεση σου θέματα γελία και παίρνεις 20.(ΟΥΠΣ!Κάηκες το max στην 3οβάθμια είναι 10.) .Γενικά όσοι νομίζετε ότι υπάρχει μόνο το καλό και το κακό στον κόσμο καλά θα κάνετε να ξεκολλήσετε από την θρησκία και να περπατήσετε λίγο στο πραγματικό κόσμο.Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δημοσ.
Χωρίς να έχω κάτι μαζί σου μην παρεξηγηθείς,δεν έχει ΙΔΕΑ τι γίνεται μέσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Και να σου εξηγήσω γιατί κόβονται κάποιοι.Γιατί ο καθηγητής είναι κουραμπιές και στόκος και βαριέται να διορθώσει τα γραπτά σωστά.Τώρα τις μεθόδους διόρθωσης δεν θα τις αναφέρω γιατί θα με πείτε υπερβολικό.

Άτομα που δεν έχουν ιδέα από σπουδές νομίζουν ότι πας στο ΑΕΙ-ΤΕΙ,διαβάζεις σαν καλό παιδί όλα τα μαθήματά σου,κάθεσε και παρακολουθείς στην τάξη με σταυρωμένα τα χέρια σαν καλό παιδί,ο καθηγητής κάνει τέλεια παράδοση και όλα είναι βατά σαν ισότητες 1ης δημοτικού,τα βιβλία είναι άριστα και διαβάζονται σαν λογοτεχνία τσέπης,στην εξεταστική έχεις βγάλει την ύλη 5 φορές (μπορεί και 15) και πας και γράφεις με την άνεση σου θέματα γελία και παίρνεις 20.(ΟΥΠΣ!Κάηκες το max στην 3οβάθμια είναι 10.) .Γενικά όσοι νομίζετε ότι υπάρχει μόνο το καλό και το κακό στον κόσμο καλά θα κάνετε να ξεκολλήσετε από την θρησκία και να περπατήσετε λίγο στο πραγματικό κόσμο.Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

οντως δεν εχω ιδεα απο το συστημα στην ΕΛΛΑΔΑ. ενα ατομο διωρθωνει 300 γραπτα ομως θα με τρελανεις; γενικως μαλλον πρεπει να ειναι τελειως μπουρδελο. για τα αλλα ομως περι διαβασματος εχω ζωντανο παραδειγμα φοιτητριας που πηρε 21 σε διαγωνισμα που μετριοταν στα 20 και χωρις μπονους (απορω πως τα κανει αυτα η ξινομουρα σε ολα γαμαει και δερνει, οχι ομως στο ελλαντα)

Δημοσ.

300-400 γραπτα τα οποια μπορει να ειναι θεωρητικα και να πειξει να διαβαζει τα ιδια και τα ιδια... Να βαρεθει να διαβαζει μα..ιες απο αυτους που ειναι κοντα στο 5 και γραφουν οτι να'ναι μηπως το περασουν με οτι να'ναι γραμματα. Οποτε σου λεει δε γαμ..ται και βαθμολογει οπως θελει βιαστικα ποτε αδικωντας καποιον ποτε οχι. Τα ιδια ισχυουν σε αυτους που εχουν μαθηματα που εχουν πραξεις μεσα που συνηθως κοιταζουν μονο το αποτελεσμα αν ειναι σωστο ή οχι...

Δημοσ.
οντως δεν εχω ιδεα απο το συστημα στην ΕΛΛΑΔΑ. ενα ατομο διωρθωνει 300 γραπτα ομως θα με τρελανεις; γενικως μαλλον πρεπει να ειναι τελειως μπουρδελο. για τα αλλα ομως περι διαβασματος εχω ζωντανο παραδειγμα φοιτητριας που πηρε 21 σε διαγωνισμα που μετριοταν στα 20 και χωρις μπονους (απορω πως τα κανει αυτα η ξινομουρα σε ολα γαμαει και δερνει, οχι ομως στο ελλαντα)

"ενα ατομο"?:lol::lol::lol::lol::lol:

σε πολλες περιπτωσεις διορθωνουν οι μεταπτυχιακοι η διδακτορικοι φοιτητες.Και τι 300 γραπτα?500-600 βαλε για μετριου μεγεθους σχολες.

Και φυσικα αν κοπεις και πας μετα στον καθηγητη δεν θα πει "α ο μεταπτυχιακος εκανε λαθος"...θα πει "μπλα μπλα,επρεπε να διαβασεις κλπ"...

ακου απαντηση που ειχε λαβει φιλος απο καθηγητη οταν ειδε αμαρκαριστο γραπτο,να εχει ομως κοπει..

ρωταει:"Αφου δεν ηταν σωστη η αναλυση που σας εκανα μπορειτε να μου πειτε μια προτεινομενη απαντηση?"

"ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ."

και οπως ξερεις ο καθηγητης πανεπιστημιου ειναι δημοσιος λειτουργος..δεν εχει προισταμενους και τετοια...

Δημοσ.

evabb, δεν ειναι τελειως μπο...λο η ελληνικη ανωτατη εκπαιδευση. υπαρχουν και καθηγητες που κανουν πολυ σωστα τη δουλεια τους και κερδιζουν την εκτιμηση των φοιτητων τους. και υπαρχουν και φοιτητες που διαβαζουν και δε χασομερανε. αλλα ακομη και αυτη που ρεμβαζουν στα πρωτα ετη, στρωνονται με τον καιρο στο διαβασμα και παιρνουν το πτυχιο τους. οκ, παντα θα υπαρχουν και οι τεμπεληδες, αλλα τεμπεληδες υπαρχουν σε καθε γωνια του πλανητη, οχι μονο εδω.

και οσο για την πληρη απαξιωση, αυτα βλεπουν οι πολιτικοι μας και θελουν να περασουν εν μια νυκτι την αναγνωριση των ιδιωτικων κολλεγιων -εστω κι αν το ελληνικο συνταγμα το λεει ξεκαθαρα: απαγορευεται η ιδιωτικη τριτοβαθμια εκπαιδευση... και μετα να μην απορειτε που θα κοβονται τα παιδια σωρρηδον τον ιουνη, για να πληρωνουν τη συμμετοχη στην εξεταστικη του σεπτεμβρη, να πληρωνουν για να παρουν ενα πιστοποιητικο σπουδων και πολλα αλλα "καλουδια" made in usa. για ρωτηστε λιγο και τους δυτικους, στη γαλλια π.χ. εδω και μια πενταετια το 40% των φοιτητων, οι οποιοι προερχονται απο τη μεσαια ταξη, εγκαταλειπει τις προπτυχιακες σπουδες γιατι δε μπορει να πληρωσει τα διδακτρα...

Δημοσ.

συγνωμη ρε παιδια αλλα ολα αυτα μου ακουγονται τριτοκοσμικα, και γενικως βλεπω οτι για να εχετε τοσα παραπονα παει να πει οτι αυτοι οι καλοι καθηγητες που λετε μαλλον σπανιζουν.

Δημοσ.
συγνωμη ρε παιδια αλλα ολα αυτα μου ακουγονται τριτοκοσμικα, και γενικως βλεπω οτι για να εχετε τοσα παραπονα παει να πει οτι αυτοι οι καλοι καθηγητες που λετε μαλλον σπανιζουν.

δε σπανιζουν. απλως, σε αρκετες σχολες οι δυσκολοι καθηγητες ειναι αυτοι που διδασκουν τα φυσει δυσκολα και καιρια μαθηματα. πχ στα τει τα μαθηματα ειδικοτητας, τα οποια προαπαιτουνται να ειναι "περασμενα" για να ξεκινησει ο φοιτητης την πρακτικη του ασκηση η τα πτυχιακα μαθηματα στα αει, τα οποια ειναι του τελευταιου ετους, και ως εκ τουτου πρεπει να τα περασεις με την πρωτη για να παρεις κανονικα πτυχιο. εσυ σε ποια χωρα σπουδαζεις?

Δημοσ.
δε σπανιζουν. απλως, σε αρκετες σχολες οι δυσκολοι καθηγητες ειναι αυτοι που διδασκουν τα φυσει δυσκολα και καιρια μαθηματα. πχ στα τει τα μαθηματα ειδικοτητας, τα οποια προαπαιτουνται να ειναι "περασμενα" για να ξεκινησει ο φοιτητης την πρακτικη του ασκηση η τα πτυχιακα μαθηματα στα αει, τα οποια ειναι του τελευταιου ετους, και ως εκ τουτου πρεπει να τα περασεις με την πρωτη για να παρεις κανονικα πτυχιο. εσυ σε ποια χωρα σπουδαζεις?

Διαφωνώ. Αν είσαι μαθήματα για να βρεις δουλειά και να μην ξεφτιλίζεις το τμήμα καλά κάνουν. Αλλά αν είναι άσχετα με το επάγγελμα και τα βάζουμε επειδή έχουμε πολλούς τέτοιους καθηγητές (βλ. μαθηματικούς) ε τότε θέλουν ξύλο.

Τώρα να γράψεις καλά και να σε κόψουν δε μου τύχει. Μιλάμε το 8 να γίνει 3. Οχι το 5-6 4 που και πάλι μαλακία είναι. Για μένα το πιο σωστό είναι από τη στιγμή που ο άλλος είναι τελειόφοιτος το 3 να γίνεται 5. Μην το ταλαιπωρείς ρε μλκ τον άλλο. Δε σου φταίει σε τπτ.

Δημοσ.

ε καλα..τουλαχιστον οπως προειπαν οι προλαλησαντες,το ελληνικο πανεπιστημιο εχει αρκετα προβληματα...αλλα ειναι κι αρκετες σχολες που βγαινεις και οταν συγκρινεσαι με τους αποφοιτους μερικων εγχωριων "ιδιωτικων πανεπιστημιων" ειναι σαν να βαζεις πορσε διπλα απο ποδηλατο.

αυτα βλεπουν οι πολιτικοι μας και θελουν να περασουν εν μια νυκτι την αναγνωριση των ιδιωτικων κολλεγιων

ε τωρα αν μου πεις οτι θελουν να τα περασουν επειδη συγκινηθηκαν απο τα "δεινα" που περνανε οι φοιτητες θα βαλω τα κλαματα.ΕΕ σεζ σο και τους επιασε.Αν ενδιαφερονταν πραγματικα θα ειχαν καταργησει τον αραχνιασμενο θεσμο του ασυλου και θα ειχαν καταργηθει οι "δημοκρατικοτατες" καταληψεις...

(ευα πες μου οτι δεν ξερεις ουτε και τις καταληψεις:lol:)

Δημοσ.
Διαφωνώ. Αν είσαι μαθήματα για να βρεις δουλειά και να μην ξεφτιλίζεις το τμήμα καλά κάνουν. Αλλά αν είναι άσχετα με το επάγγελμα και τα βάζουμε επειδή έχουμε πολλούς τέτοιους καθηγητές (βλ. μαθηματικούς) ε τότε θέλουν ξύλο.

Τώρα να γράψεις καλά και να σε κόψουν δε μου τύχει. Μιλάμε το 8 να γίνει 3. Οχι το 5-6 4 που και πάλι μαλακία είναι. Για μένα το πιο σωστό είναι από τη στιγμή που ο άλλος είναι τελειόφοιτος το 3 να γίνεται 5. Μην το ταλαιπωρείς ρε μλκ τον άλλο. Δε σου φταίει σε τπτ.

Το θέμα δεν είναι οτι κόβουν γιατί δεν έγραψες καλά,κόβουν γιατί έτσι θέλουν επειδή είναι κομπλεξάρες.Είναι καθηγητής σε μάθημα κορμού (προαπαιτούμενο για πρακτική) με έχει κόψει 3 φορές επειδή γούσταρα να γράφω την μονάδα μέτρησης με δύναμη του 10 και όχι με γράμμα.πχ 9,67 μA να τα γράφω 9,67χ10^6 Α.Και σε όποια άσκηση έγραφα έτσι την είχε τραβήξει ολόκληρη με κόκκινο "Χ" .Εγώ έπαθα την πλάκα μου μόλις είδα το γραπτό.Και όλα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ σωστά και μεθοδολογία κ αποτελέσματα.Και είναι αυτοί που κόβουν αβέρτα και βλέπεις να περνάνε πχ 8 άτομα στα 150 και κανένας με βαθμό πάνω του 6 κ κάτι.Δεν τους ελέγχει κανένας κι όσο δεν τους ελέγχουν αλωνίζουν.Αναρχία πραγματική όμως.

Δημοσ.
με έχει κόψει 3 φορές

την πρωτη αντε ,δεν ηξερες.Την δευτερη ξεχαστηκες.Ε την τριτη γιατι επεμεινες?κατα βαθος πρεπει να σαρεσει πολυ η 3οβαθμια εκπαιδευση...

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι οτι κόβουν γιατί δεν έγραψες καλά,κόβουν γιατί έτσι θέλουν επειδή είναι κομπλεξάρες.Είναι καθηγητής σε μάθημα κορμού (προαπαιτούμενο για πρακτική) με έχει κόψει 3 φορές επειδή γούσταρα να γράφω την μονάδα μέτρησης με δύναμη του 10 και όχι με γράμμα.πχ 9,67 μA να τα γράφω 9,67χ10^6 Α.Και σε όποια άσκηση έγραφα έτσι την είχε τραβήξει ολόκληρη με κόκκινο "Χ" .Εγώ έπαθα την πλάκα μου μόλις είδα το γραπτό.Και όλα,ΤΑ ΠΑΝΤΑ σωστά και μεθοδολογία κ αποτελέσματα.Και είναι αυτοί που κόβουν αβέρτα και βλέπεις να περνάνε πχ 8 άτομα στα 150 και κανένας με βαθμό πάνω του 6 κ κάτι.Δεν τους ελέγχει κανένας κι όσο δεν τους ελέγχουν αλωνίζουν.Αναρχία πραγματική όμως.

Ίσως να σε έκοβε γιατί το 9,67 μA είναι 9,67χ10^(-6) Α...:lol:

Δημοσ.
Ίσως να σε έκοβε γιατί το 9,67 μA είναι 9,67χ10^(-6) Α...:lol:

Σωστή παρατήρηση αλλά το "-" το ξέχασα στο post του insomnia και όχι στο γραπτό :lol:

@ TNT

Το να γράφεις κάτι που είναι επιστημονικά ΟΡΘΟ αλλά επειδή ο άλλος είναι καραγκιόζης δεν το δέχεται δεν σε πειράζει αλλά σε πειράζει το γεγονός οτι επέμεινα να το γράφω έτσι;Τέσπα με αυτόν τον καθηγητή έγινε μανούρα δέχτηκε και πήγα το γραπτό για αναβαθμολόγηση στον προιστάμενο,και άρχισε να του την λέει και αυτός μαζί με μένα και τελικά το πέρασα με 7.B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...