evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο που δεν καταλαβενω ειναι πως ενας καθηγητης ξερει ποιος ειναι ποιος και κοβει αυτους που δεν γουσταρει αφου σε καθε σχολη ειναι πανω απο 100 ατομα. και στην τελικα τι λογικη ειναι αυτη; πως ειναι δυνατον να σε κοψουν ενω γραφεις καλα; γτ το "αξιζει" που ειπε καποιος μονο ετσι μπορω να το εκλαβω
charllestone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μα γι'αυτό μιλάμε για κόμπλεξ, δηλαδή μερικοί καθηγητές νομίζουν οτι με το να βάζουν χάλια βαθμούς και να κόβουν εύκολα φοιτητές αποκτούν κύρος και γίνονται καθηγηταράδες του MIT...τεσπα τι να πω ίσως γίνομαι υπερβολικός και έτυχε στη συγκεκριμένη σχολή να φταίνε οι φοιτητες...δε ξέρω....για να δούμε τι θα δείξει τώρα και η εξωτερική αξιολόγηση
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μα γι'αυτό μιλάμε για κόμπλεξ, δηλαδή μερικοί καθηγητές νομίζουν οτι με το να βάζουν χάλια βαθμούς και να κόβουν εύκολα φοιτητές αποκτούν κύρος και γίνονται καθηγηταράδες του MIT...τεσπα τι να πω ίσως γίνομαι υπερβολικός και έτυχε στη συγκεκριμένη σχολή να φταίνε οι φοιτητες...δε ξέρω....για να δούμε τι θα δείξει τώρα και η εξωτερική αξιολόγηση μου φαινεται το εχουμε χασει τελειως εδω γενικως δεν μου μοιαζει πολυ λογικη αυτη η αντιμετωπιση....
pmandd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαίνεται λίγο υπεβολικό κάποιος καθηγητής να αισθάνεται κόμπλεξ προς φοιτητές του ΤΕΙ, που για αυτόν είναι ανήκουν στην τελευταία βαθμίδα της ιεραρχίας. Πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται καθόλου.
charllestone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τι θες να πείς? τί δεν καταλαβαίνεις?
charllestone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μου φαινεται το εχουμε χασει τελειως εδω γενικως δεν μου μοιαζει πολυ λογικη αυτη η αντιμετωπιση.... τι θές να πείς? όποιος θέλει, του στέλνω βαθμολογίες....κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται κ επικρατεί αυτό το ΜΠ*&^%ΛΟ....τελοσπάντων...
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικα στα πανεπιστημια δεν γινονται αυτα και εχουν 1 μηνα (εχω ακουσει κ για παραπανω) και δινουν μαθημα καθε 5 μερες. :confused::confused: αυτα ειναι αληθινα δεδομενα τωρα; ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τι θές να πείς? γενικως δεν ειναι δυνατον κοτζαμ καθηγητες να βγαζουν το κομπλεξ τους σε φοιτητες πρωτου ετους, μου φαινεται εντελως ηλιθιο εκ μερους τους. αλλα απο την αλλη σιγουρα φταινε μονο οι καθηγητες;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 γενικως δεν ειναι δυνατον κοτζαμ καθηγητες να βγαζουν το κομπλεξ τους σε φοιτητες πρωτου ετους, μου φαινεται εντελως ηλιθιο εκ μερους τους. αλλα απο την αλλη σιγουρα φταινε μονο οι καθηγητες; Σε ολες τις σχολες ΑΕΙ/ΤΕΙ θα ακουσεις ιστοριες για καθηγητες περιεργους/αδιαφορους/κομπλεξικους δεν ειναι σπανιο φαινομενο... Μου εχει τυχει καθηγητης να μην εμφανιστει στην εξεταστικη καθολου, αλλος να στειλει μονο θεματα, αλλος να εχει λαθος στα θεματα αλλος να εχει σαν αρχη να μην παιρναει πανω απο ενα ας πουμε 30% στο μαθημα του... Και αυτο συμβαινει παντου, ειδικα απο καθηγητες που εχουν υψηλη θεση στο τμημα. Υπαρχουν βεβαια και καθηγητες αστερια που σου δινουν το κινητο και σου λενε παρε οτι ωρα θελεις να σου λυσω οποια απορια εχεις και αν θελεις κανε αναπαντητη να σε παρω εγω...
charllestone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μονο όχι, είπαμε φταίνε και οι φοιτητές....απλά εγώ άρχισα να το ψάχνω μόλις είδα και τα στατιστικά απο την εσωτερική αξιολόγηση...μου φάνηκαν τραγικά τα ποσοστά αποτυχίας γι'αυτό..κι εμένα μου φαίνεται ηλίθιο....και για να μην παρεξηγηθώ, δε μιλάω για όλους τους καθηγητές...ευτυχώς πολλοί απ'αυτούς δεν είναι έτσι...
slipknot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αντε!δεν σου φαινεται καθολου ομως. και ειναι τραγικο λαθος να νομιζεις οτι κοβονται μονο οι αδιαβαστοι... Είναι ωραίο να απομονώνεις μια φράση από ολόκληρο ποστ όταν δεν δίνεις σημασία στο τι γράφει γενικότερα κάποιος ή δεν θες να δώσεις σημασία τέλος πάντων. Μίλησα και για καθηγητές που κόβουν αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές-τουρίστες δεν παύει να ισχύει.Γιατί με το που περνάνε σε μια σχολή θέλουν να κάνουν τη ζωή του,έχουν πιστέψει και ότι η φοιτητική ζωή είναι όλο ξάπλα κλπ Εγώ όσοι φοιτητές ξέρω,κάθονται και τα ξύνουν ε και απ' τη στιγμή που δε κάνεις τίποτα δε μπορείς να έχεις παράπονο που δε περνάς τα μαθήματα γιατί απλά είσαι γελοίος.Τώρα αν υπάρχουν σχολές που όντως υπάρχουν κομπλεξικοί καθηγητές,ακολουθούν συγκεκριμένες τακτικές βαθμολόγησης κλπ συγνώμη αλλά δεν έχω καιρό να κάθομαι να τις ψάχνω μία μία,δεν είμαι αρμόδιος άλλωστε.
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μονο όχι, είπαμε φταίνε και οι φοιτητές....απλά εγώ άρχισα να το ψάχνω μόλις είδα και τα στατιστικά απο την εσωτερική αξιολόγηση...μου φάνηκαν τραγικά τα ποσοστά αποτυχίας γι'αυτό..κι εμένα μου φαίνεται ηλίθιο....και για να μην παρεξηγηθώ, δε μιλάω για όλους τους καθηγητές...ευτυχώς πολλοί απ'αυτούς δεν είναι έτσι... κοιτα να δεις το 4 μεσος ορος με αριστα το 10 για πανεπιστημιο ειναι λογικο. τουλαχιστον στο εξωτερικο. το οτι εχουν οι δηθεν καλοι μαθητες να παιρνουν 20 για ψιλου πηδημα ειναι παραλογο, οι βαθμοι στο σχολειο δεν εχουν καμια σχεση με αυτους στο πανεπηστημιο. κι εγω οταν ημουν μαθητρια το 16 το ειχα για αποτυχια. τωρα ετσι και παρω 16 (φυσικα οχι με αριστα το 10) μπορει να λυποθημισω. για να μην αναφερω τι επαθα μια φορα που πηρα 19 σε ενα μαθημα. γτ απλα μου εφυγε η χαζομαγκια. στο σχολειο σου δινουν μασιμενη τροφη και ειναι ευκολο να παρεις 18 στο πανεπιστημιο οχι. πρεπει να βαλεις τον κωλο σου κατω να βγαλεις μονος σου απο την μυγα ξιγκι. ερωτηση δεν οργανωνονται συναντησεις φοιτητων-βοηθων πριν τις εξετασεις για την επιλυση αποριων;
TNT1982 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ όσοι φοιτητές ξέρω,κάθονται και τα ξύνουν ε και απ' τη στιγμή που δε κάνεις τίποτα δε μπορείς να έχεις παράπονο που δε περνάς τα μαθήματα γιατί απλά είσαι γελοίος το δειγμα σου μονο αντιπροσωπευτικο δεν ειναι.Και τα αδικα κοψιματα δεν γινονται μονον λογω αντιπαθειας.Αν γραψεις δηλαδη μια αποψη που μπορει ναναι 100% σωστη αλλα ειναι αντιθετη με αυτη του καθηγητη παιζει να κοπεις.Αν γραψεις μια λεξη που την θεωρει θεμελιωδες λαθος ο καθηγητης το ιδιο.Αν σου ξεφυγει κατι γελοιο που ο καθηγητης το θεωρει ουσιωδες το ιδιο... μιλωντας για θεωρητικη επιστημη βεβαια.... και για να δωσω ενα απλο παραδειγμα εκλεκτοι φιλοι... μαθημα Διοικητικη Δικονομια (πως γινονται οι δικες πουχουν να κανουν με δημοσιο,δηλ στα διοικητικα δικαστηρια)..κλασικο μαθημα τσεκουρωματος.ενας φιλος που ο πατερας του ειναι διοικητικος δικαστης,απο περιεργεια παει τα θεματα στον πατερα του και αυτος με την σειρα του στην παρεα του (σημ:στις εξετασεις για σχολη δικαστων περνα 1/40,και ειδικα στην περιπτωση των διοικητικων δικαστων μιλαμε για λιγους απο τους καλυτερους νομικους της χωρας,)..η παρεα του λογω ηλικιας ηταν δικαστες με 20ετη τουλαχιστον πειρα και δουλεια τους ηταν το αντικειμενο του μαθηματος(αφου αυτοι "κανουν" τις σχετικες δικες). δεν καταφερε να το λυσει κανεις. τα συμπερασματα δικα σας.
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 και για να δωσω ενα απλο παραδειγμα εκλεκτοι φιλοι... μαθημα Διοικητικη Δικονομια (πως γινονται οι δικες πουχουν να κανουν με δημοσιο,δηλ στα διοικητικα δικαστηρια)..κλασικο μαθημα τσεκουρωματος.ενας φιλος που ο πατερας του ειναι διοικητικος δικαστης,απο περιεργεια παει τα θεματα στον πατερα του και αυτος με την σειρα του στην παρεα του (σημ:στις εξετασεις για σχολη δικαστων περνα 1/40,και ειδικα στην περιπτωση των διοικητικων δικαστων μιλαμε για λιγους απο τους καλυτερους νομικους της χωρας,)..η παρεα του λογω ηλικιας ηταν δικαστες με 20ετη τουλαχιστον πειρα και δουλεια τους ηταν το αντικειμενο του μαθηματος(αφου αυτοι "κανουν" τις σχετικες δικες). δεν καταφερε να το λυσει κανεις. τα συμπερασματα δικα σας. δεν ειναι φυσικη η μαθηματικα, αρα πως δεν το ελυσαν; μηπως απλα βαριοντουσαν; και στην τελικη αν ειναι παραλογο το θεμα πραγματικα πας και κανεις παραπονα. μου ετυχε στο κολλεγιο που πηγαινα πριν το πανεπιστημιο. σε μια ερωτηση ειχε δωσει ενα κουφο δεδομενο, ε τι να εκανα; να μην του εγραφα οτι ειναι παραλογο και να χρησιμοποιησω αλλα δεδομενα; και φυσικα το εκανα και μια χαρα βαθμο μου εβαλε
elena blue Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον, μονιμος καθηγητης σε περιφερειακο τει επι 16 ετη μαρτυρουσαν οι φοιτητες του να παρουν πτυχιο. και δεν ειναι δυνατο να εχεις περασει 46 απο τα 47 μαθηματα κανονικα και να κοβεσαι σε ενα. βλακας δεν εισαι, ουτε τεμπελης. βασικα δεν εκανε μονο ενα, εκανε 2-3 μαθηματα πληροφορικης σε καθε τμημα. το παλουκι το ετρωγες στο μαθημα του τελευταιου εξαμηνου πριν την πρακτικη.τεσπα, πριν απο 2-3 ετη ο εν λογω κυριος εφυγε απο το τει, γιατι πηγε αθηνα σε ενα ερευνητικο κεντρο. το μαθημα του ανελαβαν αλλοι καθηγητες-και μιλαμε για καθηγηταρες που δε σε περνανε ευκολα. και "ξαφνικα" το ποσοστο επιτυχιας στο εν λογω μαθημα απο 10% εφτασε στο 70%. να μιλησω για την ταμπακιερα; ο τυπος ειχε ιδιωτικη σχολη πληροφορικης και εκοβε, για να πανε τα παιδια να πληρωσουν. πολλοι φοιτητες με τους γονεις τους ειχαν αγανακτησει, καποιοι τον ειχαν απειλησει πως θα τον βγαλουν στα καναλια και γενικα, οταν εβλεπε πως δεν τον επαιρνε, περνουσε παιδια για "ξεκαρφωμα". δεν αναφερω το τει για ευνοητους λογους. ευτυχως που ολη αυτη η κατασταση ανηκει στο παρελθον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.