Προς το περιεχόμενο

Ιός πρόβλημα!

hercules772002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Εχω ένα πρόβλημα με ιό.Το nod32 μου βρίσκει εναν ιό με όνομα "fuck.vbs".Το θέμα είναι ότι δεν έχω επιλογή να το σβησω παρά μόνο να το βάλω στην καραντίνα.Αλλα αυτο συνεχιζει να μου πετάει παραθυρα οτι υπάρχει ιος.Τελος πάντων μετά το εσβησα το αρχείο χειροκινητα..Το θέμα είναι οτι μόλις το έσβησα πάω να μπω στον δίσκο "C" με διπλό κλικ όπου ηταν και μου λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει γιατι λειπει ενα αρχειο..Το αρχειο που εσβησα..Αλλα με δεξι κλικ και ανοιγμα ανοιγει μια χαρα..Και το αλλο ειναι οτι στην αρχικη σελιδα μου μπαινει αυτοματα μια σελιδα η οποια μου λεει πως να σβησω τον ιο και κατι τετοια..Ξερει κανεις κατι?:-(

Δημοσ.

Αυτο για να μάθεις και εσύ και οι αλλοί να υποστιρίζετε nod antivirus αν είχες τον kapersky τώρα θα ήσουν μια χαρα,γιατί πολυ απλά το nod σβύνει αρχεια οτι να ναι γιατι ειναι αχρήστο....αυτό να σου γίνει μάθημα

Δημοσ.

Φίλε μου, γιατί παίζεις με το ζόρι του άλλου, γράφοντας χιουμοριστικά posts σε thread που αναζητά λύση σε ένα πρόβλημά του; Έλα να τα πεις εδώ: Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; - antivirus poll 05/2007. Μόνο να κοιτάξεις πρώτα τί έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα τα μέλη...

Δημοσ.

Λοιπόν... πήγαινε στο ο υπολογιστής μου - εργαλεία - επιλογές φακέλων - τίκαρε το εμφάνιση κρυφων αρχείων και ξετίκαρε το απόκρυψη προστατευμένων ...

Πάνε στον φάκελο που σου λέει το nod (συνήθως στο root C:) και διέγραψε ότι έχει σχέση με αυτό . Συνήθως εκτός του vbs έχει και ένα .bat με το ίδιο όνομα και κάποια άλλα. Α και βάλε kaspersky

Δημοσ.

Για τον δίσκο, δες μήπως υπάρχει κανα κρυφό αρχείο autorun.inf στο root directory (και σβήστο). Από κει και πέρα οι κλασικές προτάσεις για scan με spybot s&d κλπ

Δημοσ.

Τα εχω διαγραψει απο την αρχη χειροκινητα αλλα απο την στιγμη που τα διεγραψα οταν παταω διπλο κλικ στον δισκο για να δω περιεχομενα μου εμφανιζει ενα μηνυμα το οποιο λεει "δεν ειναι δυνατη η ευρεση του αρχειου δεσμης ενεργειων D:\fucker.vbs".Αν παω να μπω με δελι κλικ και ανοιγμα μπαινει μια χαρα στο δισκο..Το θεμα ειναι οτι αυτο το αρχειο εχει μπει σε ολους τους δισκους μου.Ακομα και στο εξωτερικο που εχω..Και αυτο με την σελιδα που μου βγαζει και μου λεει πως να το διαγραψω??Τι ειναι παλι αυτο?

Δημοσ.

Αφού μπήκε σε όλα τα διαμερίσματα,αν το βρεις και το σβήσεις από το ένα,αυτόματα θα ξανακολήσει από το άλλο.

Δες πιο αρχείο είναι ο ιός,μπες με ένα live cd π.χ. windows,τσέκαρε να σου δείξει όλα τα κρυφά αρχεία μέσα από το live.Ξεκίνα να σβήνεις από μόνος τον ιό.

Πιστεύω είχαμε μια ίδια περίπτωση με τον ίδιο ιό.Αν ναι να ξέρεις έχει χωθεί παντού.Σε ένα μέρος να μείνει αυτόματα θα σου τα ξαναγεμίσει.Θέλει πάρα πολύ ψάξιμο να τον ξεκουμπίσεις από όλα τα διαμερίσματα.Όταν τον διώξεις το φορμάρισμα δεν θα το γλυτώσεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσε ο φίλος hercules772002, να μας πληροφορήσει τελικά εκτός Format, αν κατάφερε τίποτα ή έκανε τη δουλεία του και εξαφανίστηκε, όποτε ο φίλος Maurisio είχε δίκιο;;

Ενδιαφέρει ένα φίλο, γιαυτό φυσικά ρωτώ και ίσως και πολλούς άλλους.Πάντως είναι λέει περίεργος και σπάνιος ιός. Έτσι μούπαν

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...