Zoro2128 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 πρόβλημα πάλι.όταν έχω κλίσει τον υπολογιστή και πάω να το ανοίξω μου εμφανίζεται μόνο η εικόνα που την έχω βάλει ως φόντο.μπορεί να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μου εμφανιστούν όλα τα άλλα ή τουλάχιτον να μου πει ποιο είναι το πρόβλημα.ευχαριστώ πολύ όποιον με βοηθήσει.:cry::cry:
subdee Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πολυκατάλαβα να σου πώ την αλήθεια. Όταν ξεκινάς το pc σου δε φορτώνει καθόλου την μπάρα κάτω και τα εικονίδιά σου;
Nauseas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αν πας στον task maganer (ctrl+alt+del) πατήσεις new task και γραψεις explorer πιθανότατα θα εμφανιστούν. Αποτι κατάλαβα ουσιαστικά δεν ξεκινά το explorer.exe
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «s.o.s.» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας. Βελτιώνεται η λειτουργία της Αναζήτησης και βοηθάτε τα υπόλοιπα μέλη, όπως και εσάς τον(-ην) ίδιο(-α), καθώς είναι πιο πιθανό να ασχοληθούν με το θέμα μέλη που μπορούν να δώσουν απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.