ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το σχόλιο του δεύτερου μηνύματος ( Βασικά επειδή παίζει να έχω μπαρμπα θελω να αρχίσω σύντομα. Αλλά και να μην κάτσει όλο και κάπου θα μου χρησιμεύσει έξω. ) δεν θα κάνεις κάτι , εδώ όλοι μας είμαστε νυχθυμερόν , διαβάζοντας - προσπαθώντας συνεχώς , αν δεν κάτσει και το αφήσεις σε άφησε , να το ξέρεις αυτό , εαν δεν έχεις το μαμούνι να διαβάζεις - ψάχνεις , δεν θα κάνεις τίποτα ( φιλικά σου μιλάω ) , τώρα αν σου αρέσει speed up and follow , επίσης όπως σου είπαν τα παιδιά , άρχιζε να ψάχνεις μόνος σου , το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις self study πρώτα , να δεις εαν σου αρέσει , υπάρχουν videos - άρθρα παντού , όπως και μια σελίδα στο fb IT Certifications - Greece Self Study με ανθρώπους που προσπαθούν μόνοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Τρόπιν τινά μου θυμίζει τα μαθήματα για ITIL που έκανα πρόσφατα, που ο δάσκαλος μας έλεγε ότι ερχόντουσαν τύποι από εντελώς άσχετες ειδικότητες (πχ. γραμματείες ή marketing) και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως λειτουργεί ένα τμήμα ΙΤ support ή μια ομάδα developers. Αναγκαζόμενοι να μάθουν ένα κάρο άγνωστες έννοιες μέσα σε μια βδομάδα, έφταναν σε σημείο να κάνουν εμετό μέσα στην τάξη... Μπορεί να μου πει κάποιος τι δουλειά έχουν παντελώς άσχετα άτομα να μπαίνουν σε χωράφια δικά μας; Kαι lol για την τελευταία πρόταση, καμια γκόμενα ήταν αυτή; Μου θυμίζει φοιτητικά χρόνια και ψηφιακά κυκλώματα ΙΙ η ύλη που κάλυπτε ο τύπος σε 3 ώρο μάθημα(χωρίς διάλλειμα), ήθελε κάμερα για να κρατήσεις σημειώσεις. Εγώ πιστεύω ταπεινά, για κάποιον που δουλεύει (ιδιαίτερα με ελληνικά ωράρια) μια χαρά διάστημα είναι ο ένας χρόνος. Αν κάποιος δε δουλεύει κάπου, έχει υπόβαθρο ΚΑΛΟ πιστεύω ότι το βγάζει άνετα σε 3 μήνες. Ο ένας μήνας μου φαίνεται εφικτός ΜΟΝΟ εάν έχει δώσει εξετάσεις ήδη μια φορά και ξαναδίνει. Βέβαια εντάξει υπάρχουν κι άτομα φαινόμενα, πιτσιρικάδες με μυαλό σφουγγάρι που στροφάρουν ανελέητα άλλα αυτό δεν είναι ο κανόνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος τι δουλειά έχουν παντελώς άσχετα άτομα να μπαίνουν σε χωράφια δικά μας; Kαι lol για την τελευταία πρόταση, καμια γκόμενα ήταν αυτή; Μου θυμίζει φοιτητικά χρόνια και ψηφιακά κυκλώματα ΙΙ η ύλη που κάλυπτε ο τύπος σε 3 ώρο μάθημα(χωρίς διάλλειμα), ήθελε κάμερα για να κρατήσεις σημειώσεις. Εγώ πιστεύω ταπεινά, για κάποιον που δουλεύει (ιδιαίτερα με ελληνικά ωράρια) μια χαρά διάστημα είναι ο ένας χρόνος. Αν κάποιος δε δουλεύει κάπου, έχει υπόβαθρο ΚΑΛΟ πιστεύω ότι το βγάζει άνετα σε 3 μήνες. Ο ένας μήνας μου φαίνεται εφικτός ΜΟΝΟ εάν έχει δώσει εξετάσεις ήδη μια φορά και ξαναδίνει. Βέβαια εντάξει υπάρχουν κι άτομα φαινόμενα, πιτσιρικάδες με μυαλό σφουγγάρι που στροφάρουν ανελέητα άλλα αυτό δεν είναι ο κανόνας. οταν δεν υπαρχουν δουλειες θα βλεπεις ατομα που εχουν τελειωσει πχ χημεια να προσπαθουν να παρουν κανα χαρτι ακομα μπας και βρουν δουλεια.συν οτι καποιος μπορει να σπουδασε το χ αλλα να μην το θελει.το κακο ειναι οτι ο αλλος μπορει να μην ξερει οτι σε 3 μηνες δεν θα βγει αυτο το πραγμα.βλεπει ταχυρυθμο και μπορει να νομιζει οτι ειναι εφικτο ακομα και για ενα ατομο που δεν ξερει τιποτα.ο επιχειρηματιας δεν θα πει τιποτα στον βωμο των λεφτων οποτε μην σε παραξενευει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 για οποιον ετοιμαζεται για exam, ενα ιδιαιτερα αξιολογο website που μπορεις να βρεις dumps.. http://certcollection.org/forum/ τους χρησιμοποιησα προσφατα στα πλαισια προετοιμασιας για το CCDP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Rab την παλεύεις καθόλου με το design; Βαρετό ως εκεί που δεν πάει, κυρίως επειδή δύσκολα να βρεις μπάτζετ να εφαρμόσεις ότι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ο μονος λογος που πηγα για το Design ειναι επειδη επρεπε να κανω refresh ολα τα υπολοιπα και ηταν ο γρηγοροτερος τροπος (συν το οτι θα αποκτουσα και κατι εξτρα σε σχεση με το να δωσω απλα μια ενοτητα του R&S η του Security). κατα τ αλλα ειναι ιδιαιτερα βαρετο, με πολυ ορολογια σε χωραφια αλλων (πχ σε SANs, OTVs, SDN) στα οποια η Cisco θεωρω ειναι αρκετα πισω. σκεψου οτι συζητουσα καποια concepts σχετικα με SANs με τους συστεμαδες εδω στη δουλεια και μου ελεγαν οτι αυτα που διαβαζα στο CCDP ειναι out-of-date και με σχεδον καμμια εφαρμογη πια.. απο budget, εδω που ειμαι, αυτα που διαβαζω στη θεωρια βλεπω να προσπαθουν να τα κανουν implement. σκεψου οτι concept σχετικα με NAC και SGTs, ειναι υπο σκεψη τωρα που θα κανουμε refit ενα κτηριο με 2000 υπαλληλους και θα ριξουμε καινουργια switches. και στα πλαισια αυτου σκεφτομαστε ολα τα closets να εχουν 3850 stacks αντι για 2960Χ απλα για να σηκωνουν τα εξτρα features.. Το επομενο που σκεφτομαι να κανω ειναι το Cloud track.. για CCIE δεν την πολυ παλευω. αναγνωριζω την αξια του και το ποσο πιο σημαντικο ειναι απο 2-3 CCNP, αλλα πραγματικα θελει πολυ dedication και πλεον, στη δουλεια που κανω, δε νομιζω οτι ειναι necessity.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kratos1979 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γειά σας φίλες και φίλοι του insomnia forum. Επειδή διαβάζω και αφοσιώνω αρκετές ώρες την εβδομάδα σχετικά με την ύλη για το CCNA Routing and Switching και ενδιαφέρομαι να δώσω εξετάσεις προκειμένου να αποκτήσω την πιστοποίηση της Cisco σε επίπεδο πάντα CCNA μέχρι και πέρσι θυμάμαι ότι μου είχαν πεί (συγκεκριμένα την περίοδο του καλοκαιριού) ότι αποτελείται από 2 κομμάτια που ήταν το ICDN1 και το ICDN2 με κωδικούς 100-101 και 200-101 αντίστοιχα. Θέλω να με ενημερώσετε για τα ακόλουθα: 1. Η παραπάνω ύλη έχει αλλάξει και αν ΝΑΙ ποιά είναι η καινούργια ονομασία του ICDN1 και ICDN2? 2. Ποιά βιβλία είναι τα καλύτερα και ποιό αντιπροσωπευτηκά για να διαβάσω? 3. Έχω ακούσει ότι η ύλη έχει αλλάξει εξ' ολοκλήρου. Ισχύει? Είναι πιό δύσκολη? 4. Αξίζει κάποιος όταν έχει το CCNA να έχει και το CCNP ή δεν είναι άμεσα απορροφήσιμο στην Ελληνική αγορά? Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με διότι πραγματικά έχω μπερδευτεί με τόσα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 1. 200-125 http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/200-125-ccna.html 100-105 και 200-105 ειναι τα ICND1 και ICND2 2. Ciscopress για μενα. 3. Οχι. Λιγες προσθαφαιρέσεις εγιναν, Πιο δύσκολη; Και παλι οχι απλως προστεθηκαν και αλλα πραγματα εκτός routing - switching και μια εισαγωγη σε qos και bgp. Πιο Ευρεία ειναι. 4. Αν δεν εχεις καποια προυπηρεσια δεν ειναι αμεσα απορροφήσιμο ούτε το CCNA ουτε το CNNP. Εχεις πολυ καλες πιθανοτητες ομως να πας σε παραπανω συνεντευξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 καλησπερα και καλό μηνα, Ενδιαφερομαι για fast track CCNA, κοιταξα λίγο την αγορά, infolab ειναι μία καλή επιλογή αλλά λίγο ακριβή θεωρω 80 ωρες - 1600 ευρω.. Καμια εμπειρια κάποιος από connectivity? Kαποια άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 να το κανεις μονος σου το αποκλειεις? καλησπερα και καλό μηνα, Ενδιαφερομαι για fast track CCNA, κοιταξα λίγο την αγορά, infolab ειναι μία καλή επιλογή αλλά λίγο ακριβή θεωρω 80 ωρες - 1600 ευρω.. Καμια εμπειρια κάποιος από connectivity? Kαποια άλλη πρόταση? γενικως και οι τιμες ειναι ακριβες σε τετοια σεμιναρια οχι μονο cisco αλλα γενικως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 να το κανεις μονος σου το αποκλειεις? γενικως και οι τιμες ειναι ακριβες σε τετοια σεμιναρια οχι μονο cisco αλλα γενικως δεν τραβηξε και πολυ το self study... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 επισης για τα Fast Μαθηματα αν δεν εισαι σε καλο επιπεδο ειναι πιο δυσκολο για να τα αφομιωσεις.επισης και αυτο ισχυει παντου σε τετοια. δεν τραβηξε και πολυ το self study... εδω δινουν και κατι εξτρα σαν δωρο http://interlei.gr/index.php/learning/cisco/ccna-routing-switching Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mataragas24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 επισης για τα Fast Μαθηματα αν δεν εισαι σε καλο επιπεδο ειναι πιο δυσκολο για να τα αφομιωσεις.επισης και αυτο ισχυει παντου σε τετοια. εδω δινουν και κατι εξτρα σαν δωρο http://interlei.gr/index.php/learning/cisco/ccna-routing-switching Δεν βλέπω να ειναι fast track.. ναι ξέρω.. είμαι αρκετά χρόνια στο χωρο.. ενα refresh χρειαζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δεν βλέπω να ειναι fast track.. ναι ξέρω.. είμαι αρκετά χρόνια στο χωρο.. ενα refresh χρειαζομαι.. ναι δεν το εγραψα για Fast track απλα επειδη δινει μαζι και καποια πραγματα εξτρα ή αν προτιμουσες να μην ειναι Fast track.δεν το ηξερα οτι απλα ηθελες refresh.παντως το Refresh Με video και βιβλιο δεν θα πρεπει να σε προβληματισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα