Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετραει και για μετα τα 3 χρονια απο την αποκτηση του το ccna?

Οτι δεν ισχυει στα χαρτια δεν σημαινει οτι καποιος δεν θα σε προσλαβει επειδη εχει ληξει.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αρχίσω διάβασμα μόνος μου για το ccna. Εχω βρει τα εξής βιβλία :

Lammle Todd, Tedder William

CCNA Routing and Switching Certification Kit.

και  έχω εγκαταστήσει το titanium 4, virtual lab.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει ασχοληθεί πως χρησιμοποιώ το εργαστήριο (virtual lab). δηλαδή σε κάθε κεφάλαιο που τελειώνω στη θεωρία πρέπει να κάνω κάποιες ασκήσεις?  στα εξής βιβλία δε βρήκα ασκήσεις για το virtual lab, είναι απαραίτητο ? πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο βιβλίο με ασκήσεις για το virt. lab πέρα του βιβλίου της θεωρίας?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kalhspera έχω τελειωσει ηλεκτρολόγος από ιεκ κ παρακολουθώ το it essentials κ παράλληλα μετά το πτυχίο θα πάω ν μάθω κ δύο ξενες γλώσσες ...Το θέμα μ είναι κερδίzeις τπτ αν έχεις κ τα υπόλοιπα πτυχία της Cisco!

Δημοσ.

Οτι δεν ισχυει στα χαρτια δεν σημαινει οτι καποιος δεν θα σε προσλαβει επειδη εχει ληξει.

αν ειναι Cisco partner, (θεωρητικα) μπορει και να σε γειωσει μεχρι να ξανακανεις active τα certs σου! :P :P :P

Δημοσ.

Kalhspera έχω τελειωσει ηλεκτρολόγος από ιεκ κ παρακολουθώ το it essentials κ παράλληλα μετά το πτυχίο θα πάω ν μάθω κ δύο ξενες γλώσσες ...Το θέμα μ είναι κερδίzeις τπτ αν έχεις κ τα υπόλοιπα πτυχία της Cisco!

υπολοιπα;;;

αν ειναι Cisco partner, (θεωρητικα) μπορει και να σε γειωσει μεχρι να ξανακανεις active τα certs σου! :P :P :P

καλα ναι εννοειται αυτο.εξαρτατε την δουλεια.πολλες φορες και το αναποδο.ο αλλος να εχει παρει πχ το ccnaκαι να μην ξερει που πανε τα τεσσερα.αν τωρα ο αλλος το παει κατα γραμμα δεν θα σε παρει εφοσον δεν εισαι active.αλλα πολλες φορες ειδικα σε θεματα pc δικτυων κτλ μπορεις να αποδειξεις οτι ξερεις και ας μην εχεις ενα χαρτι.to re evaluation σιγουρα απο τη μια πεταει εξω κοσμο που πηρε το πτυχιο μια φορα και τερμα απο την αλλη βεβαια εχει σιγουρα και εισπρακτικο χαρακτηρα.
Δημοσ.

(...) απο την αλλη βεβαια εχει σιγουρα και εισπρακτικο χαρακτηρα.

Εννοεις οτι οι cisco partner εταιριες πληρωνονται για καθε υπαλληλο που προσλαμβανουν με πιστοποιηση cisco?

Δημοσ.

Εννοεις οτι οι cisco partner εταιριες πληρωνονται για καθε υπαλληλο που προσλαμβανουν με πιστοποιηση cisco?

εννοει οτι η Cisco εχει καποιες προδιαγραφες για να δωσει το partnership σε μια εταιρια reseller/vendor/consultant/integrator. μερος αυτων των προδιαγραφων ειναι και το ποσοι υπαλληλοι ειναι certified (ειτε engineers ειτε sales). υπαρχουν διαφορα επιπεδα partnership και αναλογα με το επιπεδο εχεις και διαφορετικες εκπτωσεις στις τιμες καταλογου. 

Δημοσ.

οχι ακριβως.

εννοοω και οτι ο συνεργατης εχει εκπτωσεις οπως ειπε ο rabican αλλα ταυτοχρονα και η cisco βγαζει αρκετα χρηματα απο τις ανανεωσεις των πιστοποιησεων.και δεν το λεω μονο για την cisco.γενικα οι ανανεωσεις ειναι ενα εσοδο για την εταιρεια ειδικα που σε καποιες εταιρειες η ανανεωση σε τιμη εχει μικρη διαφορα απο την αρχικη πιστοποιηση. επισης η παραπανω εκπτωση για καποιον που αγοραζει λιγα τεμαχια οκ ειναι ενα φυσιολογικο ποσο αλλα για καποιον που αγοραζει πολλα πχ παροχος ή δεν ξερω τι εκει ναι ειναι αρκετα λεφτα γιατι ειναι και ακριβα μηχανηματα οποτε αξιζει να εχει πιστοποιημενα ατομα με μεγαλες πιστοποιησεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα βοήθεια γιατί πήρα απόφαση να αρχίσω άμεσα τα μαθήματα για CCNA

Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τα παρακολουθήσω τα μαθήματα; 

Υπάρχουν κλασσικά τα ΙΕΚ αλλά υπάρχει και ο ΟΤΕ Academy από ότι βλέπω.

Για κάποιο λόγο με τραβάει περισσότερο ο ΟΤΕ σαν όνομα όμως περισσότερο.

Ξέρεις γενικά στο περίπου που κυμαίνονται οι τιμές σε ΟΤΕ Academy - IEK;

Επίσης ο ΟΤΕ λέει ότι είναι ταχύρυθμο το πρόγραμμα και κρατάει 30 μέρες.

Γίνεται να πάρει κάποιος την συγκεκριμένη πιστοποίηση με 30 μέρες μαθημάτων;

Δημοσ.

Προφανώς είναι εντατικά τα μαθήματα με αρκετές ώρες την ημέρα κάτι που σημαίνει πολύ καθημερινό διάβασμα. Μου φαίvεται λίγο σκότωμα κυρίως αν δεν γνωρίζεις καλά Αγγλικά. Αν μένεις Αθήνα ρώτα και στην Educert σύγκρινε τιμές, ωράριο, διάρκεια και αποφάσισε. Έχε υπόψιν σου ότι στην Ελλάδα -ειδικά τώρα με τα όσα τραβάμε- η εύρεση εργασίας σχετικά με Cisco είναι δύσκολη. Εκτός αν έχεις μπάρμπα στην κορώνη.

Δημοσ.

Προφανώς είναι εντατικά τα μαθήματα με αρκετές ώρες την ημέρα κάτι που σημαίνει πολύ καθημερινό διάβασμα. Μου φαίvεται λίγο σκότωμα κυρίως αν δεν γνωρίζεις καλά Αγγλικά. Αν μένεις Αθήνα ρώτα και στην Educert σύγκρινε τιμές, ωράριο, διάρκεια και αποφάσισε. Έχε υπόψιν σου ότι στην Ελλάδα -ειδικά τώρα με τα όσα τραβάμε- η εύρεση εργασίας σχετικά με Cisco είναι δύσκολη. Εκτός αν έχεις μπάρμπα στην κορώνη.

Βασικά επειδή παίζει να έχω μπαρμπα θελω να αρχίσω σύντομα. Αλλά και να μην κάτσει όλο και κάπου θα μου χρησιμεύσει έξω.

Όπως και να έχει το Educert έχει καλο πρόγραμμα 3 μηνών.

Για τα εντατικά μαθήμα του ΟΤΕ δεν υπάρχει θέμα. Δουλειά δεν έχω ούτε ασχολίες αυτήν την στιγμή άρα από θέμα αφοσίωσης δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αγγλικά επίσης ξέρω καλά.

Το θέμα είναι γίνεται σε 30 μέρες ή πρέπει να είσαι Prodigy ας πούμε για να περάσεις την εξέταση; 

Δημοσ.

Όχι δεν χρειάζεται να είσαι prodigy αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω πόση διάρκεια χρειάζεσαι. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό σου. Για τις εξετάσεις συνήθως υπάρχει ένα πακέτο ερωτήσεων και βάζουν από αυτές. Από ότι διαβάζω όμως έχει δυσκολέψει κάπως η όλη ιστορία. Περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα στην educert ή στον ΟΤΕ. Με μια κουβέντα μαζί τους θα βγάλεις συμπέρασμα πως πρέπει να "κινηθείς". Ρώτα και για το οικονομικό. 

Έχε στο νου σου επίσης οτι πιθανόν να σου ανοίξει η όρεξη ή και ακόμα να χρειάστείς κάποια πράγματα και από τα επόμενα και ανώτερα πιστοποιοητικά της cisco και να μην σου αρκεί μόνο το CCNA που σημαίνει και περισσότερα έξοδα.

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω όμως έχει δυσκολέψει κάπως η όλη ιστορία. 

Έχε στο νου σου επίσης οτι πιθανόν να σου ανοίξει η όρεξη ή και ακόμα να χρειάστείς κάποια πράγματα και από τα επόμενα και ανώτερα πιστοποιοητικά της cisco και να μην σου αρκεί μόνο το CCNA που σημαίνει και περισσότερα έξοδα.

Ισχύουν και τα 2. ++

Δημοσ.

30 ημερες?θα προτεινα κανα διαβασματακι λιγο το βιβλιο για να μπει καποιος στο κλιμα πριν παει για ταχυρυθμο για τις 30 ημερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...